login |

Délelőtti videó 3.: Hang Ups

2018. 08. 08. 11:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Az angol Channel 4 új komédiája a Web Therapy című Lisa Kudrow-sorozat alapján készült, ami anno a Showtime-on ment négy évadon át, azelőtt pedig szimpla websorozat volt – afféle Terápia, csak viccesen. A főhőse egy terapeuta, aki válaszúthoz érkezik az életében, és webkamerán keresztül kezdi el kezelni a pácienseit. (Értsd: a kezelések elég statikusak, hiszen csak webkamera-képet látunk, de persze van ekörül egyéb történet is.)

Előzetes a tovább mögött. Főszerepben Stephen Mangan, valamint Katherine Parkinson, a páciensek között pedig ott van (némelyikük minden részben): David Tennant, Charles Dance, Richard E Grant, Sarah Hadland, David Bradley.

1 hozzászólás Ne habozz!

FrankLuck - 2018. 08. 25. 14:04

Uhh, ez rossz volt (már a pilot), bár őszintén szólva nálam Stephen Mangan is nagy mínusz, így nem indult túl magasról. A Web Therapy első évadját azért bekészítettem, remélem az jobban be fog jönni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz