login |

Délelőtti videó 3.: Light as a Feather

2018. 09. 27. 11:40 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

Úgy tűnik, a Hulu a horrorrajongókra gyúr mostanában. Az Into The Dark mellé egy másikat is betoltak októberre, ez 12-én érkezik majd 10 résszel. (AwesomenessTV-s a sorozat, mint az All Night vagy a Freak-ish.)

A sorozat Zoe Aarsen Wattpad-es története alapján készült és öt tinilányról, akik egy ártatlan játék természetfölötti következményeit kell, hogy elviseljék. Amikor a csajok elkezdenek olyan módon meghalni, ahogy azt megjósolták nekik, a túlélők megpróbálják kideríteni, hogy kinek a célpontjaivá váltak, még mielőtt a gonosz erő levadászná őket egyesével.

A tovább mögött ott a teaser. A főbb szerepekben: Liana Liberato, Haley Ramm , Ajiona Alexus, Brianne Tju , Peyton List, Dylan Sprayberry, Jordan Rodrigues , Brent Rivera, Dorian Brown Pham.

3 hozzászólás Ne habozz!

karcsi - 2018. 09. 27. 13:06

Jaj ne, már megint egy boszorkányos sorozat. Mikor állnak már le ezzel a témával?

winnie - 2018. 09. 27. 13:18

rendőrös sorozatok már 60 éve vannak és még mindig a legnépszerűbbek, de… a futó pár száz sorozatból annyi boszorkányos lenne? nem tudom, kérdezem. most egy hónapon belül (ha ez az) indul 3, de egyébként talán nincs túlságosan felülreprezentálva a műfaj.

amúgy meg nem hiszem, hogy a csatornák kilóra mérnék a sorozatokat. ha tetszik nekik valami, akkor megveszik, a szereplők “foglalkozásától” függetlenül:) szóval nem fenyeget a leállás, de szerencsére az ember annyi minden közül választhat.

Thomas - 2018. 09. 27. 18:02

Nem rossz ez az AwesomenessTV:) Az All Night kellemes szórakozás volt, remélem, lesz folytatása. A Freak-ish már régóta a listámon van, és talán ebbe is érdemes lesz majd belenézni. Már egy pillanatra megijedtem, hogy az a Peyton List lesz benne, de nem, ez egy másik:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz