login |

The Flash: kezdett az 5. évad

2018. 10. 10. 21:20 - Írta: Necridus

58 hozzászólás | kategória: kritika,

Ez mi volt? Valami furcsa érzés fogott el. Lehet, hogy élveztem a The Flash 5. évados kezdését?

Na jó, nyilván túlzok, mert azért láttunk kimondottan jó részeket az Arrow spinoffjától, de ilyet tényleg régen éreztem már, főleg azért, mert a 4. évad egyáltalán nem sikerült olyan jóra, mint amilyenre tervezték. Na de majd az új szezon lehet követi elődjét, s az 5. etappal ismét hatalmas javulást látunk minőség terén?

A tovább mögött máris spoileresen folytatom.

Az évadnyitó pont ott kezdett, ahol anno az előző májusban befejezte: Nora megjelent, és beszámolt arról, hogy ő a sorozat álompárjának (érzitek a szarkazmust, ugye?) gyermeke a jövőből, s visszajött, hogy elrontsa az idővonalat.

Természetesen nem ez volt a terve, de ez lett belőle. Eredetileg Barry-vel akart (több) időt tölteni, mert ugye 2024-ben rejtélyes módon eltűnt, és csak Iris nevelte fel, akivel nincs túl jó kapcsolata. Ezt már most elég jól érzékeltették, hiszen Barry-vel élettel teli, vidám jelenetei voltak, amiben látszódott, mennyire hasonlítanak, ezzel szemben Iris-szal rettentő kínos szemforgatásokat és egy kudarcba fulladt közös kávézást láthattuk.

Nora, vagyis XS egyébként azon kívül, hogy kicsit túljátszott, ígéretes karakter, hiszen hatalmas változást hoz mindenki életébe azáltal, hogy megjelent, így nem felesleges, több évadnyi történetet képes hozni magával. Ezen kívül egy megtestesült fangirl, aki nagyjából úgy viselkedik, mint a képregény és/vagy sorozat rajongói. Mindent és még többet tud a Flash-ről, ellenfeleiről, képességeiről és a történeteiről.

Éppen ezért igen sokat tudtuk már most meg a jövőről: a Flash-múzeum, a Flash-gyűrű, amiből Barry borzalmasan kinéző gumiruhája ( és még páncélzatra se alkalmas) jön ki, Barry és Iris sorsa, és az évadnyitós rosszfiúról is kaptunk némi információt, aki beállhat a heti random felvezetés nélküli ellenségek soraiba, s aki igen hamar kikerült a képből. Ezt az évad főgonosza okozta, Cicada, aki egyelőre elég kispályásnak tűnik, de az utolsó percekben lévő jelenete kísértetiesen hasonlított Prometheus első jeleneteire, aki valljuk be, elég jóra sikeredett az Arrow-nál.

Rengeteg utalás is érkezett az előző évad kapcsán: Ralph megvilágosodása a multiverzummal kapcsolatban, Cisco és Gypsy szakítása, aminek következtében Vibe ittas állapotban jelent meg a részben, s kevésbé tolták túl, mint ahogy az utóbbi időben. Lehet, hogy többször látjuk majd ilyen állapotban, elvégre a Star Labs-ban létrehoztak egy bárpultot, ahol Ralph feltárta Caitlinnek, hogy az apja halotti bizonyítványa hamis, így Mr. Snow talán még életben van. (Egyébként Ralph, Cisco és Caitlin miért járkálhatnak csak úgy bűntettek helyszínén?)

És még a premier része volt a frissen állandónak kiemelt Cecile, aki csak azért volt jelen, hogy megtudjuk, még megvannak a képességei. Joe, aki egy eddig teljesen ismeretlen szobában kuksolt a Star Labs-ban (ami már Nora lakásaként fog szolgálni a következő részektől), majd rövidesen Wally-nak adott tanácsokat, hogy mitévő is legyen, ezzel felvezetve Keiynan Lonsdale távozását az Arrowverse-ből. Mellesleg kellett ahhoz, hogy a repülőgépet, ami Central City közepe felé zuhanyt, átvibrálják az épületeken, így az utasokat megmentve Barry megtanította Norának ezt a képességet – plusz a rajongók nagy örömére hárman futhattak keresztül a városon.

És ez fel is vázolta az évad fő szálait: Nora tanítgatása, Caitlin metaságának a rejtélye, Ralph nyomozgatása, Iris és Nora feszült viszonya, valamint Cicada metamészárlása, s azt se felejtsük el, hogy egy új Wells csatlakozik majd a csapathoz. Nem mondom, hogy életem kedvenc része, de korrekt volt, s szórakoztatott. 6,5-7/10-re értékelem, s remélem, hogy hasonló benyomásaim lesznek az évadról.

58 hozzászólás Ne habozz!

Pr13m - 2018. 10. 10. 21:36

Szappan volt, de a jó fajtából. Nekem nagyon tetszett ez az évad kezdés.

gebe2001@freemail.hu - 2018. 10. 10. 21:48

Hat ez basszus most bejott. Meg is lepodtem rendesen, mit ne mondjak. Engem leginkabb Caitlin szala erdekel, foleg mivel szerintem o a 2.evadtol elegge hatterbe lett szoritva. Nora is igeretesnek tunik egyelore es a Barry-vek valo dinamikaja egesz udito. 7/10

LaCRossE - 2018. 10. 10. 21:50

Nem volt borzalmas.
Ha sikerül húzniuk egy Arrow-t ugyanarra az évadra, akkor emelem a kalapom.

Flash ruhája nagyon bazári.

FP Jones - 2018. 10. 10. 21:52

8/10. Új ruha meg menő

LasDen - 2018. 10. 10. 22:20

Ígéretes karakter? Egy idegesítő picsa, aki idióta. 10 perc elég volt az egész sorozatból és soha többé nem nézek Flasht a crossoverig…

Pocok - 2018. 10. 10. 22:24

Oké, akkor lehet egyedül leszek ezzel, de nekem nem tetszett. Sem a több Iris (miért van még mindig itt?), sem az új karakter, se a jövőbeli utalgatások, se az új ruha. Túl világos.

4/10

jessm - 2018. 10. 10. 22:24

Amugy voltak első évados utalások, mint az Arrow 5. évadában. Szóvql egy hasonló receptet követnének.

Flash részt régen élveztem ennyire, talán mióta Patty elment. A hiánya még mindig fáj. :(. De Nora bőven pótolja , sőt eddig imádtam a karaktert.
Csak így tovább!

Anonymus - 2018. 10. 10. 22:43

“Amugy voltak első évados utalások, mint az Arrow 5. évadában. Szóvql egy hasonló receptet követnének.”

Szerintem nyilvánvaló, hogy egykaptafára készül az összes CW-s szuperhős sorozat :D

DarkEagle - 2018. 10. 10. 23:43

Silver kérésére belenéztem az új évadba mert arról áradozott, hogy milyen jó és ahogy látom ezzel mások is így vannak. Megmondom őszintén kezdem unni ezt a CW trendet. Az első 2 évadot megcsinálják jóra majd elkezdenek szívatni 2 évadon át és aztán jön az 5. évad ami zseni lesz lásd a fent említett Arrow pl. Eddig ugye Supergirl, Arrow és Flash ugyan ezt a sémát követte csak SG-nek még van egy esélye a szar évadra és majd jövőre húzhatnak egy jót. De kérdem én ha tudnak jót is csinálni akkor miért nem csinálnak azt mindig?
Mondjuk ez alól egyedül a LOT kivétel mert annak az elejétől fogva jó minden évada, oké az 1. évad nem volt a legjobb de élvezhető volt. Mondjuk ott a sok agyf.asz sokat segít azon hogy ne agyaljon rajta sokat az ember.

Tekintsünk el Barry gagyi ruhájától ami egyébként csak azért gázos mert nem jó hogy látszik az egész feje. Oké hogy a képregényben ez jól néz ki sőt animációsban is de élőben ez elég cinket. DE, ha csak ennyi gond lesz az évaddal akkor lehet tényleg húznak megint egy Arrow S5-öt de még nem kiabálom.

Nora tényleg sokat dobott a részen Jessica lejátszott mindenkit, viszont Cisco most már AA-vá degradálódott, gyakorlatilag nincs is haszna majdnem, remélem ez az alkesz dolog nem tart sokáig. Barry fényévekkel jobb és Grant mikor Jessicával nyomja az ipart mint mikor Iris mellett lófrál. VISZONT, nem lenne rossz ha végre 5 év után Iris is kapna valami érdemi szerepet és most itt az esélye a lányával. Remélem nem abból áll majd az egész hogy egymást szapulják mert nyilvánvaló hogy nincsenek jóban.

A rengeteg képregényes utalást és konkrét képregényes oldalak behozatalát most nem írom viszont a New52-es széria repülős megmentős akciója tényleg fasza volt. Dibny továbbra is jó, azért a multiverzumos dolognál mosolyogtam egy jót. :D

Cait szálára leszek még nagyon kíváncsi hogy mit kezdenek az apjával. Vajon húznak egy merészet vagy csak totál átírják a fatert.

Ja és várom a Cápali vs Grodd harcot. :D

Kissur - 2018. 10. 11. 07:06

Kiszálltam a 3.évad végén, de van pár dolog. Az egyik, hogy nem Bart Allen Barry és Iris gyereke? Azt hittem, hogy Nora az unoka lesz.
A másik, hogy szerintetek azért lőtték be anno a 2024-et, mert azt remélték, hogy addig eljut a sorozat? És szerintetek el fog jutni addig?

winnie - 2018. 10. 11. 07:26

szerepelt bart allen a sorozatban? ha a képregényben van, akkor az irreleváns. 2024-hez nem hiszem, hogy sok mindent érdemes társítani, bármikor eljuthatnak oda egy nagy időugrással, ha akarnak, meg tudod, hogy nem kell egy évet felölelnie egy szezonnak sem.

Kissur - 2018. 10. 11. 07:37

Képregényben, meg minden filmben/történetben Bart volt Barry gyereke, aki már speedsterként született. A sorozatban tudtommal nem volt Bart.

tvolker - 2018. 10. 11. 08:03

Tényleg meglepően korrekt rész volt. Kíváncsi vagyok, hogyan alakítják majd a fő szálat.

Nálam egyébként a Ralphnak megírt “Earth 2 – Earth too” poén vitte a prímet :)

winnie - 2018. 10. 11. 08:27

kissur: ezt mondom. az, hogy máshol mi van, irreleváns. sok minden át fog jönni más pltformokról, de nincs olyan, hogy “xy barry gyereke”, mert egyelőre csak nora az ő gyereke, őt mutatták. sok mindent remixelhetnek, betehetnek, kihagyhatnak, a képregény mindig jó mankó, de nem több annál.

CrashBoostZoom - 2018. 10. 11. 08:31

Éppen az a baj Nora-val, hogy pontosan olyan mint Barry. Amit egy részt azért gond mert belőle egy is elég, másrészt valószínűleg ugyanazokat a hibákat fogja elkövetni mint Barry (egyet már meg is tett), hogy így szemléltessék a “karakter fejlődését” és azokat is elég volt egyszer látni mert a többségük elég bugyuta volt.

Shiwo - 2018. 10. 11. 08:49

“Egyébként Ralph, Cisco és Caitlin miért járkálhatnak csak úgy bűntettek helyszínén?”

Mintha már korábban metahumán-szakértőnek lettek volna beállítva, és Cisco amúgy is készített kütyüket a rendőrségnek, szóval ismerik őket, már megszokásból is őket hívják

Ralph bár nem tudós, de max ráfogták, hogy a S.T.A.R. Labs munkatársa, és rendőrségi előéletével, nyomozói ismereteivel segíti a “szakértőket”..

jessm - 2018. 10. 11. 10:03

Shiwo: Igan , Cisco kb. 2. évad ota rendőrségnek dolgozik. Rémlik, hogy Barry emo lett Thawn miatt és bezárkozott a Star labs-ba, eközben Cisco elkezdett rendőrségnek dolgozni.
Mondjuk ezeken fel sem akadok, amikor nagyobb gondok is voltak már,de ez se érdekelt.

DarkEagle - 2018. 10. 11. 13:04

@kissur: Bart sosem volt Barry és Iris fia. Ő is az unokájuk volt mindig is ahogy Jennie. Csak amíg Bart Barry és Iris fiának a fia addig Jenni Barry és Iris lányának a lánya. Barrynek és Irisnak ikreik vannak, más néven a Tornádó Ikrek.

Nora itt gyakorlatilag a képregényes Dawn és az ő lányának Jenni Ognatsnak avagy XS-nek a keveréke. Hiszen ugye XS az unokájuk a képregényben míg itt a lányuk. Persze ha sokat szarakodnak majd az idővonallal akkor visszatérhetnek az alapokhoz de ezt kétlem. Max annyi változhat majd hogy Norának lesz egy ikertesója esetleg.

Silver-sama - 2018. 10. 11. 16:38

(Ahh, a régi szép kibeszélős idők)
Úgy éreztem, mintha egy évadközi részt néztem volna, nem adta meg azt a feelinget. Habár az új csaj színésznőjét nagyon du– akarom mondani nagyon dumálnék vele, a karakterét egyszerűen idegesítőre írták. Ugyanakkor az egyetlen szórakoztató dolog, amit a részben találtam azok a spoilerei voltak.
Az új főboss úgy tűnik még csak belekezd a dolgokba, ezért egy szép, lassú felvezetésben reménykedek, hogy nem vele kell majd minden részben megküzdeni.
(Jut eszembe, a gumiember teorizálgatása is szórakoztató volt.)
A fekete srác szerepelt – de minek? Amikor ott voltak a laborban és valaki először megszólította csak néztem, hogy “mi, ez ott van?” Szerencsére el is húzott a végén. (Megy vissza a selejtek brigádjába, akik már senkit sem érdekelnek. Bocs.)
Azt hiszem én vagyok az egyetlen, akit Caitlin szála hangyányit sem érdekel. “Úúú, vajon tényleg életben van az apja?” Felettébb izgalmas.

piszkosfred - 2018. 10. 11. 16:45

Ez jo volt, kivancsi vagyok hogy forditjak:

– What did you think we meant when we said Harry was from Earth-2?
– That he is from Earth “also.”

Alexforever - 2018. 10. 12. 01:23

Minden percét élveztem, még tudnak valamit az írók, úgy érzem :) Nem hiába, már nagyon hiányzott :)

terminadmin - 2018. 10. 12. 12:24

Nekem tetszett a nyitó epizód, van benne potenciál.
De gondolom nem Cicada lesz a fő-fő gonosz az évadban.

Külön tetszett a Mob Rule-os utalás a New 52-es képregényre :)

winnie - 2018. 10. 12. 12:33

pedig azt mondták, hogy ő lesz, de hátha altatnak.

Mate815 - 2018. 10. 12. 15:06

“Megy vissza a selejtek brigádjába, akik már senkit sem érdekelnek. Bocs.”

Elég erős kijelentés tekintve, hogy a LOT messze a legjobb CW/DC sorozattá nőtte ki magát.

Lighter - 2018. 10. 14. 18:26

Nem emlekszem mar a 4 evad utolso reszere, hogy mi volt benne. De nem ugy volt, hogy a Thinker doki meg siman elt es elmenekult? Barry meg nekifutott a levegonek, hogy kiiktassa a muholdakat?
Hogy gyoztek le a gonosz dokit, a felesege olte meg, hogy volt?
Ralph nem meghalt?

Necridus - 2018. 10. 14. 18:32

Lighter: Thinker agyába bejutott Barry, ott találta meg Ralph-ot, kihozta, aztán a “doki” (legyen inkább prof) már csak a gépben élt tovább, amit a felesége nemes egyszerűséggel áramtalanított. Raplh így életben maradt, sőt, valójában sosem volt halott, csak Devoe elméjében ragadt.

Lighter - 2018. 10. 14. 18:34

Ez a reg nekem kicsit unalmas volt, egy jo atlagos resz, semmi tobb. A gyurugol kijoves nagyon bena, meg maga a ruha is tul retro, bena szovet. A regi bor ruha volt a legjobb, az elso es masodik evadbol.

Lighter - 2018. 10. 14. 22:25

Koszi Necridus.
Kozben megneztem az utolso reszet is. Sztem nem lattam anno az utolso reszt. :)
égés, de lehet azt hittem sztem, hogy 22 reszes csak, mert az utolso kepsorok szamomra az volt, hogy Barry “repul” a levegoben. Hat vagy lattam, csak kevertem. Na mindegy, most teljesen uj reszkent neztem a 4×23-at. :)

Desmond Wallace - 2018. 10. 16. 16:53

Korrekt kezdés, de semmi több. 6/10

Jesustomer - 2018. 10. 17. 14:19

Nagyon harmatos volt a kezdés de a második rész az már jobb volt. A következő rész talán epic lesz aki látta az előzetest az tudja mire gondolok.

jessm - 2018. 10. 17. 20:33

Kicsit kevésbé jött be a mostani rész, mint az első. De nagyjából szinten volt.

Joe minek a sorozatba? Két részen aludt vagy tanácsokat osztogatott mint valami orákulum.

Iristól kivételesen nem vakartam a falat, de nem értem ha tud maga nyomozgatni, akkor minek hozzák az ujabb doktor wells? Teljesen jól elnyomzogathatna Ralph, Iris, Cisco., mert új wells behozatalával teljesen feleslegesek lesznek megint. Cisco és Ralph már így is tök feleseleges volt egy egész részen keresztül. Ralph könyvéről totál Barney Stinson jutott eszembe XD

Barry- Nora dinamika most is érdekes volt, kiváncsi vagyo k hoghy alakul az idő előrehaladtával.

Caitlin szál még mindig totál hidegen hagy.

DarkEagle - 2018. 10. 18. 02:07

Nem volt rossz ez a 2. rész. Iris valóban “hasznosabbnak” tűnt most. Remélem hogy elmennek végre abba az irányba amibe kéne vinni őt. A trió sem volt rossz bár Cisco szenvedése nagyon az ideimre megy és ha idén is nyomatja a hülye filmes/tévés utalásait akkor falnak megyek eskü. Legyen már végre önmaga az isten szerelmére! Az új Wells meg nyilván kell mert Tom nélkül nem Flash a Flash sorozat de basszus miért nem hoznak vissza inkább egy már ismert Wellset akkor már? Na meg tényleg ezzel a Sherlock Wells-szel elveszik az egyetlen esélyt kvázi hogy Iris értelmes szálat kapjon, hiszen idén is csak dráma van körülötte.

Barry-Nora páros továbbra is remek, nagyon jó a kémia köztük. Valószínű már csak miattuk és Cait miatt maradnék. Utóbbinak a története különösen érdekel hiszen tudom, hogy ki az apja szóval kíváncsian várom mennyire lesznek merészek az írók.

Cicada pedig nem lesz rossz ellenség.

Mate4182 - 2018. 10. 18. 19:14

biztosra akartam menni ezert egybe neztem meg az elso ket reszt.
ezek alapjan en siman maradok evad vegeig!

Nora valoban csemege (bar en Irist is annak tartom, Cecilert meg egyenesen rajongok :D) es jo a kemiajuk Barryvel.
Valaki emlitette fennt (talan DarkEagle) hogy remelhetoeleg nem eroltetik a kozos jeleneteket Irissal mert nem csipik egymast. most a masodik reszbol kiderult hogy miert nem erdekli annyira mint Barry ..

Cisco reszegen is szorakoztato, de a vidam Cisco az igazi!
A mellek arcok is rendben voltak es azt hiszem ez a honap dumaja/poenja is lehetne:

– What did you think we meant when we said Harry was from Earth-2?
– That he is from Earth “also.”

Morgana - 2018. 10. 20. 09:20

Tetszett nekem az első két rész, amit egyben néztem végig, mert nem nagyon bíztam benne az előző évadok miatt, de Nora megjelenése elcsábított. Szerettem minden jelenetét. Várom, hogy végre felfedezze az anyját Barry mellett, mert eddig csak Barry nélkül énjét ismerte, ami nem az igazi.

Minnie - 2018. 10. 21. 18:51

Végre egy évadkezdés ami után várom,hogy milyen lesz a folytatás…..VÉGRE

Senki - 2018. 10. 25. 06:25

Nem gondoltam volna, hogy ez a Jessica ilyen jól képes eljátszani az ártatlan, szeleburdi gyereket, de tetszik :)
Az új Wells egyelőre meg se közelíti “Harry”-t, aki számomra még mindig az elsőszámú, de talán lesznek jó jelenetei később…

Mate815 - 2018. 10. 25. 08:06

Szerintem a legkirályabb Wells a harmadik évados volt de ez az új is mókásnak ígérkezik!

Succ - 2018. 10. 25. 08:15

@Senki: Főleg a Black Sailsben látottak után :D

DarkEagle - 2018. 10. 25. 13:33

Nem volt ez rossz rész, sőt. Wells először nagyon idegesítő volt aztán ahogy levedlette az idióta személyiségét meg lehetett szokni. Tom papa egyébként tényleg zseniális, megérdemelne valami komolyabb díjat mert magasan ő a legjobb a sorozatban. Anno ezt mondtam volna pl Jesse L. Martinra is de mára csak az ügyeletes megmondó ember lett sajnos. Lehetne akár az új Dr Phil. :D Nora továbbra is érdekes és úgy fest hogy sokkal komolyabb dolog van itt a háttérben legalábbis az utolsó jelenet ezt sugallta, nem beszélve a kövi rész előzeteséről. Nagyon remélem hogy hamar megbékél az anyjával mert egyre kínosabb őket nézni ahogy átnéznek egymáson és Iris szenved.

A rész fénypontja nálam továbbra is a gumimaci meg Caitlin. Nagyon jó párost alkotnak de könyörgöm ne hozzák őket össze. :D Cisco meg lassan már tovább léphetne mert eddig is irritáló volt az elmúlt 2 évben de most már piás easter egg mester lett belőle. És ez sajnos nem a színész hibája.

reelc - 2018. 10. 28. 20:16

A 3-ik évadot végigszenvedtem, akkora csalódás volt, hogy a 4-iket el sem kezdtem.
Érdemes visszajönni?
Látom most eléggé pozitív vélemények vannak.

Necridus - 2018. 10. 30. 14:54

reelc: erre nehéz válaszolni 3 rész után. Én azt mondom, nem rossz az eddigi néhány rész, nem egy első évados (vagy második, nekem az jobban bejött) színvonal, de azért sokkal jobban leköt, mint a csúfos negyedik évad. Megvannak a hibái, azért nem tűnt el mindegyik, de mégis összekutyulták olyan jó dolgokkal, hogy az eredmény egy közepesnél jobb, élvezhető 5. évados kezdés. Megpróbálni érdemes szerintem, ha valamennyire érdekel a Flash.

dani154 - 2018. 10. 31. 09:26

Édes jó istenem ez az IRIS annyira idegesitő karakter ,hogy azt nem lehet szavakba önteni!!!!
Annyi kémia van közte és barry közt mint egy etiop futó és egy oroszlán kozt…Nem hiszem el,hogy ennyire vakok voltak a castingnál anno….
Maga a story nekem kicsit langyos,bár vannak benne potenciálok, csak ahogyan észre veszem a történet kb arról fog szólni,hogy Iris sirogat az évad közepéig ,hogy rossz a viszonya a lányával ,majd kiderül ,hogy valami durva dolog történt amit a lánya félreértett ( a mai részben utalnak is rá) és lás csodát happy mámor lesz majd utána….Nekem az első évad viszi a primet mint fögonosz mint story alapján ,na meg a 2 évad is elég penge volt ,főleg az évad vége fele !

Darkeagle - 2018. 10. 31. 13:39

Hát egyelőre teljesen oké ez az évad. Az különösen tetszik, ahogy Nora alázza az anyját. :D Nem tudom amúgy miért de valamiért nekem most működött Iris. Én is totál megértem a döntését ami Nora erejének elnyomását illeti mert nyilvánvaló az oka hiszen Nora elmondta hogy Cicadát sosem kapta el Barry és ugye az apja eltűnt szóval gyakorlatilag nincs senki aki megtaníthatná igazán a dolgokra. Szóval ja eléggé nyilvánvaló hogy Cicada miatt nyomta el az erejét. Persze érthető Nora kiborulása is elvégre az apja erejét se nyomta el senki mégis volt sokkal nagyobb veszélyekben már, persze egy szülőként ezt máshogy látja az ember. Mondjuk Iris pálfordulása eléggé hamar megtörtént, gyorsan elkönyvelte hogy igen is jól tette amit tett. Viszont innentől eléggé egyértelmű az is hogy Nora kitől tanulta az erejét használni hiszen apja nincs, az anyja nem foglalkozott vele állítólag szóval maradt Reverse Flash és nyilván ő küldte vissza az időben is hiszen az új Wells is ugye kitalálta hogy más is közrejátszott a dologban.

Ez az új meta-kütyük dolog érdekes lehet ha normálisan használják. Jövőhéten jön Rag Doll aki azért eléggé creepy.

Amúgy csak nekem jut állandóan eszembe a pizza mikor Nora Papa Joe-t emelgeti? :D Ja még annyi hogy szerintem eléggé nyilvánvalóvá tették azt is hogy Nora meleg, legalábbis nagyon rá voltak gerjedve egymásra azzal a blogger libával. Érdekes hogy egyszerre “lett” meleg Oliver és Barry gyereke is bár utóbbié ha tényleg az akkor legalább kevésbé erőltetetten lett tálalva.

winnie - 2018. 10. 31. 14:13

” Jövőhéten jön Rag Doll aki azért eléggé creepy. ”

a guy tavaly is elég emlékezetes volt a channel zero-ban, az idei évadot kábé az ő mutatványaira építették. érdemes megnézni.

vagy ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=9ZoY6PoYcks (vagy az idei AGT-s produkcióját: https://www.youtube.com/watch?v=njWL8woekB8

DarkEagle - 2018. 10. 31. 18:08

Egyébként elírtam mert nem 1 hét múlva hanem 2 mivel szünetre megy a sorozat. :D

Basszus tudtam hogy valahonnan ismerős a fazon de így már értem honnan. Láttam az AGT-ben. :D

jessm - 2018. 10. 31. 19:03

Kérdés , Joe-t alakító színésznek valami baja van , hogy egyfolytában ül? Vagy ennyire nem tudnak mit kezdeni a karakterrel?

Engem érdekes módon , most először nem idegesít Iris. Barryvel nem jobb a kémia, de azt már elfogadtam. Végre csinál valamit és még érdekes is az hogy az újságíró vonaat elővették. Plusz van kémia közte és Nora közöttt , így nekem elment.

Az új Wells , Ralph, Caitlin jól müködnek együtt. A többiek nem is hiányoznak.
Meták is tetszettek. Eddig rendben van az évad.

Necridus - 2018. 10. 31. 20:02

Jessm:
Igen, most nyilatkozták, hogy egy időre lelép a színész, mert még a forgatás előtt megsérült a háta. Bizonytalan időre tehát nem fogjuk látni.

Mate4182 - 2018. 11. 02. 10:21

ez a ,,legyen meleg a kovetkezo generacio” vonal nekem is feltunt, de a velemenyem ugyanaz mint Arrownal: amig az indok csak az hogy elmondhassak: van meleg karakter, addig eroltetett marhasag. vagy legyen funkcioja vagy kezeljek teljesen termeszetesen.

tetszik az idei evad es imadom az uj Wellst :D
komolyan elneznek egy kulon sorozatot amiben csak az o karakterei vannak, olyasmi komolysaggal mint a LoT !

Nekem ez a ,,mostmar a targyak is metak” otlet nem tetszik, latszolag csak arra jo hogy az 5. evadra is kitartson a weeklymonster rendszer

aztan ne legyen igazam, hiszen az evad eddig jo! maradjon is igy

speedster - 2018. 11. 03. 22:28

ez a rész nekem annyiból nem tetszett, hogy Barry letudta győzni Reverse Flasht, Zoom-ot, Savitart….de Nora-t nem tudja? vagy legalább elmenekülni előle? értem, hogy a lánya, bántani nem akarja, de sztem akkor is ki kellett volna tudnia játszania. De egyébként jó rész volt, érdekes mód fel se tűnt, hogy Cisco benne se volt. Siránkozása úgy se hiányzik, meg néha már uncsi a sok utalása.

Silver-sama - 2018. 11. 04. 16:52

Ciscot ki tudnám nyírni amiatt, hogy Cicada dagger-ét Thor pörölyéhez hasonlította. Azóta is mindig az jut eszembe róla. Miért kell mindig mindent valami létezőhöz hasonlítani kiölve az “eredetiség” leghalványabb szikráját is?

Úgy hiszem Cicada nagyon jó gonosz. Tulajdonképpen jobb nem-speedster főgonoszt el sem tudnék képzelni – mármint, ha valaki el tudja nyelni a sebességet, akkor nem kell a logikát kiherélniük, hogy egy szupergyors ember ne tudjon egy pl. elektromosságot lövő fickót 1 másodperc alatt földhöz b@szni.

Ja… most más nem jut eszembe. Az Arrow idén is jobb.

heidfeld - 2018. 11. 04. 17:39

Egyben néztem meg a négy részt.
Az új Wells nagyon jó. Jessica Parker Kennedy nagyon kellemes jelenség. Ralph komolyabb oldala is érthető. Az új ellenség is ok. / Jó ismét látni az alakítóját, ismét.
Ez a meleg-dolog eszembe sem jutott, amikor JPK felbukkant. De igen. Itt kezelik természetesként, vagy lesz saját szála.
Legnagyobb gond, a sok, felesleges karakter. Joe-papa, meg az asszony, sőt. Ez a rinyáló Cisco sem hiányzik…
És a könnyedség is csak pillanatokra tűnik fel, pedig én ezért is szerettem meg, anno.
Egy jó 6.5/10.

szotyi - 2018. 11. 14. 19:29

Amikor az estélyen jöttek be lassítva egyből az jutott az eszembe, hogy atya ég ezek mennyire nem illenek össze.

Nish - 2018. 11. 14. 19:37

szotyi

Ez volt a rész fénypontja neked, gondolom…

szotyi - 2018. 11. 14. 20:10

Amúgy nem, jó kis rész volt csak egyszerűen nem tudtam ez mellet elmenni :). (miközben néztem akkor írtam)

wondorog - 2018. 11. 14. 22:01

Nálam Ragdoll simán bekerült a top Arowverse villain-ek közé, annyira creepy volt. Aki esetleg nem tudná, a mozgásainak kb. 90%-a valóságos volt, Troy James aki játszotta, szerepelt ezzel az AGT-ben is:
https://www.youtube.com/watch?v=l2oO3G3u4I0

Nem tudom mennyire SPOILER, de azért jelzem. Itt egy kivágott jelenet a részből (nem is értem, miért vágták ki): https://www.youtube.com/watch?v=rIyANtx5Wso
Úgy néz ki, idén is kapunk Rogue Galleryt.

Mate815 - 2018. 11. 15. 09:04

wondorog: Aztakurva!

Ragdoll tényleg hatalmas volt, remélem lesz még sokat! Iris most igazán odatette magát, nem semmi amit művelt! Végre a lánya is kezdi értékelni!

winnie - 2018. 11. 15. 09:23

“Aki esetleg nem tudná, a mozgásainak kb. 90%-a valóságos volt, Troy James aki játszotta, szerepelt ezzel az AGT-ben is:”

:) ld. pár kommenttel feljebb. ahogy írtam, most elég freaky a channel zero 4. évadban, amit ráépítettek.

wondorog - 2018. 11. 15. 20:14

Winnie: bocs, úgy rémlett youtube-on olvastam a promónál kommentek között, hogy Troy James lesz Ragdoll, de akkor tévedtem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz