login |

Arrow: kezdett a 7. évad

2018. 10. 16. 21:50 - Írta: Necridus

61 hozzászólás | kategória: kritika,

A tavaszi zárás után szerintem nem csak én vártam tűkön ülve, hogy miről fog szólni a 7. évad, pláne az előzetesek (itt és itt is) megnézése után, kis túlzással remegő kézzel indítottam el a részt, ami… számomra egyszerre volt csalódást keltős és erős a kezdés.

Az biztos, hogy a showrunner-váltás meghozta gyümölcsét, de mégsem sikerült kijavítani minden hibát, ami eddig volt – és azért akadnak újak is… A tovább mögött máris spoileresen folytatom.

Ugye Oliver börtönbe került, mert felfedte magát, s ezzel az egész sorozatban az eddigi legnagyobb mértékben változtatták meg a status quo-t, elvégre a nagy csapat vezetője rács mögött, egyedül, magányosan, felesége és gyereke bujkálnak, a többi csapattag pedig szétszéledt, s mindenki saját életét éli.

Ez a szál meg is hozta azt, amit vártunk: baromi jó börtönös verekedős jeleneteket, visszatérő bűnözőket, karakterfejlődést, s az elkülönített jelenetekkel járó kitaszítottság látszatát.

Oliver 5 hónapja van már bent, de mindeddig meghúzta magát, s nem szállt szembe a Danny Brickwell (csak szerintem fura, hogy a nagy fejéhez képest milyen vékony most a színész? Nem tudom komolyan venni…),  Derek Sampson (Stardust ugye, aki meta lett a drog miatt, de most legyengítették, s egyszerű emberré tették), illetve Ben Turner/Bronze Tiger (aki amúgy az Arrow: Season 2.5 képregényekben meghalt, de most itt van valahogyan) trióval.

Mikor azonban Stanley-t, Oliver egy rajongóját, akit tévesen ítéltek el, a trió bántotta, Oliver a sarkára állt, s ismét visszatért a hős: megvédte a gyengét, s feláldozta szabadságát (hiszen így hosszabb ideig kell börtönben lennie).

Izgalmas jeleneteket ígér a börtönös szál, de egyelőre nem tudom, hogy a zuhanyzós bunyók, az udvari csetepaték és az ebédlős verekedések után mit hoznak még. Talán egy cellán belüli balhét…? De egyelőre bejött, s még így is a premier egyik (kettő, talán három van összesen) fénypontja volt a brutális és érzelmekkel teli börtönjelenetek sorozata, ellentétben a többi csapattag történetével, mert azok eléggé silányra sikeredtek.

Talán Rene/Wild Dog hozta még a formát, aki ismét igazságosztó bőrébe akar bújni, s nem csak a gyerekét és annak barátait edzeni önvédelemből. Dinah, aki még mindig hatalmas eyecandy, rendőrfőkapitányként tökéletesen el van, nem szeretne újra Fekete Kanári lenni, hiszen az törvényellenes. A kettő közt máris felépült az ellenségesség a vigilante témában, de remélem, hogy ez nem vezet egy olyasmi szálhoz, mint amit tavaly kellett végigszenvednünk a New Team Arrow-val.

A többiek: Diggle az A.R.G.U.S.-nál sétálgat meg néha meglátogatja Olivert. Az írók igyekeznek még megtartani lelki támaszi posztját, de számomra ő már ebből rég kizökkent, s eléggé felesleges, ahogy a premierben sem éreztem, hogy benne kéne lennie. És Curtis? Hát, ő ugyanolyan idegesítő, tech-srác, csak már máshol nyomkodja a gépeit. Nagyjából egy fontosabb perce volt a premierben, ahogy Laurelnek (mármint Sirennek), akit megmutattak, hogy válaszol egy kérdésre az új íjásszal kapcsolatban, és kész. Talán jobb helye lenne a Legendák között? (Igen!)

Nagyobb szerepet kapott velük ellentétben Felicity és William, akik új személyazonosságot öltve bujkálnak Diaz elől – tök eredménytelenül, mert máris megtalálta őket. Pinkhair Felicity azonban lenyomta Diazt, akinek végül mégis sikerült felülkerekednie rajta (könyörgöm a Zöld Íjász nem tudott legyőzni tavaly, most meg egy random csaj, akit sosem képeztek, elver egy piszkavassal? Miért butítják le az összes ellenséget a premierben?), de off-screen az ARGUS közbelépett.

Annak ellenére, hogy börtönbe juttatta Olivert, Diaz elég vacak volt most, s szüksége lesz a Longbow Hunters-re, de azon kívül ez a szál arra volt jó, hogy megtudjuk, Felicity nem rejtőzködik többet, ő is a sarkára áll, s küzd Diaz ellen. William azonban nem maradhat a háború közepén, így kollégiumba küldte.

De William karakterétől nem kell elbúcsúznunk, hiszen a premier alatt a flashback-es effektekkel (kameravillanás, szürkés színvilág) teletűzdelt jeleneteket láthattunk egy srácról, aki hajón érkezik Lian Yu szigetére, majd csapdába esik, s kiderül, hogy a csapda gyártója Roy Harper – ősz hajjal, szakállal. A látogató felmutatta azt a követ, amit még anno Oliver adott Thea-nal (ami az újraegyesülést jelképezi) majd Thea Felicity-nek, ő pedig végül Williamnek, s bemutatkozott: ő Oliver Queen fia, William.

Esküszöm nem rossz, jó ötlet a flashforward, na de 20 évvel később? (Beth Schwartz, az új showrunner ezt nyilatkozta – na meg azt, hogy ezt a szálat addig tervezik vezetni, amíg az Arrow megy).

Annyira távoli, hogy valójában nem annyira izgat, mi történik ott, főleg, ha az Arrow még jó pár évadot megér, akkor csak egy csapda az íróknak, hiszen attól soha többet nem térhetnek majd el, amit itt látni fogunk. (Jut eszembe, Lian Yu tavaly felrobbant, akkor 20 évvel később miért él ott Roy?). Felkeltette némileg az érdeklődésem, s leesett az állam, amikor bemutatkozott a két fél, de félek ettől a száltól. Na, meg azért nem ilyen visszatérésre számítottam Colton Haynes karakterétől.

De azért lehet tippelgetni, hogy ennek mégis mi értelme? Mert bevezethetnek egy olyan szálat amolyan endgame-ként, ahol Roy Harper kiképzi Williamet, így átveszi az Íjász szerepet, s apja helyett védi Star City-t.

De akár egy ultraunalmas drámázást is kezdhetnek, ahol Roy majd Thea után sír, s eljátssza, hogy ő a nagy bölcs mester, William pedig bénázik, s hisztizik az apja miatt. Nagyon instabil a talaj a flashforward miatt, nem érzem, hogy ez szükséges – legalábbis nem most. 

Ja igen, azért volt még egy elég fontos eleme a premiernek: az új Íjász. Lerágott csont, hogy itt egy imposztor, de az Arrow nálam megint ütött egy olyan szállal, amit láttunk párszor: az Íjász nem csak jön és gyilkol, hanem listát vezet, ahogy anno Oliver. Ezzel az egy motívummal sikerült teljesen lázba hoznia, hogy mégis ki ez, mit akar, s hogy fogják megállítani – ha egyáltalán meg kell állítani.

Az Arrow nem akarja a véletlenre bízni, s behoz egy halom új szálat, hogy ne hagyják el a rajongói, így viszont elég zsúfoltnak érződik. Már a premierben is éreztem, hogy kevés ez a 42 perc arra, amit szeretnének, hiszen Laurelt, Curtis-t, Diggle-t csak behozták, de semmi nem lett velük, s tudjuk, hogy az új íjász mellett azért jön majd a Longbow Hunters, három új karakter, akikkel szintén foglalkozni kell majd, ezen kívül 7 új szereplő van még bejelentve, és azért számíthatunk olyan visszatérésekre is, mint Lyla vagy Anatoly.

A kezdés számomra egy gyengébb 8/10, mert akármennyire voltak ígéretes, ütős jelenetek, túl sok aggodalmam van, amiért megágyaztak nagyon gyenge történeteknek, s még mindig túl sok szereplőt próbál mozgatni.

Dobjuk csak ki Curtis-t és Diggle-t, mert – a premier alapján – nem sokat számítanak, Laurelt/Black Sirent rakjuk fel a Waverider-re, hogy felkavarja Sara életét, s ne legyen az Arrow-ban két abszolút ugyanolyan képességekkel rendelkező karakter, s csak René, Oliver, Felicity, Dinah és Diaz maradjon, mert úgy tűnik – szintén a premier alapján – hogy csak nekik lesz fontosabb szerepük idén (Bár beharangoztak egy megtérülős Siren szálat).

61 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 10. 16. 22:15

remélem, a flashforward hatásosan volt megírva, mert eléggé ütni tud az ilyen, így leírva tetszik a húzás, de való igaz, hogy “kit érdekel?” csak arra jó, hogy csak heti 30 perc sztori legyen otthon.

viszont amikor tovább olvastam, és írtad, hogy “Roy Harper kiképzi Williamet, így átveszi az Íjász szerepet, s apja helyett védi Star City-t.”, illetve olvastam, hogy van másik íjász…, nem lehet, hogy ez történt? hogy átvette a szerepet? hogy kiképezte őt és most ő az? időutazással? és akkor máris értelmet nyerhet a jövőszál, és lehet jelentősége, bár az necces, hogy az ember lényegtelennek érzi, és csak végül derült ki, hogy nem az volt, mert utólag nem fogja felülírni mondjuk az esetleges elégedetlenkedést a jövő szállal kapcsolatban. már, ha lesz elégedetlenkedés.

Necridus - 2018. 10. 16. 22:20

winnie
Én is gondoltam rá, de egyből a szemem elé került Beth Schwarz interjúja, amiben közölte, hogy ennek semmi köze a legendákhoz, ez pusztán a jövő, ami csakis az Arrow-t érinti. Úgyhogy, ha nem hozzák be az arrowba is valahogy az időutazást, akkor ez tényleg egy normális jövő, ami nem fog visszakanyarodni a jelenbe.

Wall-E - 2018. 10. 16. 22:30

winnie: Igen, igazából csak így lenne értelme, ha valamiképp kapcsolódna a jelenhez ez a jövő szál, nagyon furcsa lenne, ha szimplán egy külön világ lenne, a flashbackek is mindig kapcsolódtak az eseményekhez, tehát kell lennie valamiféle kapocsnak, csak eddig még semmit nem tudunk róla.

Egyébként továbbra is ez a gyengesége a sorozatnak… a furcsa írói húzások, mint ez a Felicity vs. Diaz harc, minek kell egyáltalán ilyet írni nekik, meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy olyan helyzet legyen, amiben Felicity képességei (számítógép, akármi) révén mondjuk éppen hogy csak megelőzik a bajt és valamiképp elmenekülnek, mielőtt odaér. Sokat számítanak a részletek, ne azért meneküljön meg egy karakter, mert állandó szereplő, hanem mert a sorozat világában realisztikus, ami történik, ilyen problémák sajnos rendszeresen vannak.

Mert a börtönös jelenetek meg tényleg nagyon jók voltak, nagyon tetszett az egész.

NOlicity - 2018. 10. 16. 22:35

“Talán jobb helye lenne a Legendák között? ”

Nem. Nope. Kizárt. Adják csak vissza azt, ami az övé és Dinah-t takarítsák el a fenébe. Katie Guggenheim áldozata volt, ideje, hogy megint ő legyen a Kanári. Másik Földről jött ez a lány, más, mint az eredeti, de ettől az apróságtól el lehet tekinteni.
Álljon csak bosszút Diazon – az ő joga, nem rinyagép Feféé – aztán legyen Kanári.

“most meg egy random csaj, akit sosem képeztek, elver egy piszkavassal?”

Miért csodálkozik bárki? Komolyan? Felicity Mary Sue bármire képes és körülötte forog a világegyetem. Az se lepett volna meg, ha őt öltöztetik be íjásznak, de szerencsére ott még nem tartanak. (Majd jövőre.)
Gusztustalan, irritáló karakter. Tapsolni fogok, ha elkaszálják vége az Errort, mert ez a karakter borzalmassá tesz mindent. Bitorol egy helyet, ami nem illeti meg. Egy 70 éves múlttal rendelkező karaktert tettek tönkre a kedvéért. Egy ténylegesen erős női karaktert. Azt, aki méltó társa és párja a Zöld Íjásznak.

Beth máris megbukott. Mondjuk mit vártam a nőtől, aki tavaly arról irogatott twitteren, hogy ha rajta múlt volna, egy egész részen át tartott volna az Olicity esküvő? -.-“

LaCRossE - 2018. 10. 16. 22:51

Nekem nagyon tetszett a premier.

Szerintem Felicityvel már az előző évad óta semmi baj sincs, de tudom, hogy itt lesz egy pár ember, ami bármit is csinál, ócsárolni fogja.

Na sebaj, várom a folytatást!

NOlicity - 2018. 10. 16. 22:55

“bármit is csinál, ócsárolni fogja.”

Ez azért nem teljesen igaz. Ha például meg találna halni a szöszi, pezsgőt bontanék.

Marianna - 2018. 10. 17. 00:25

Ütős volt a premier. Nagyon megjött a kedvem a szezonhoz. Engem kenyérre kent minden pillanata, bár utólag van néhány WTF. Utólag nem bánom, hogy a 6. évad 2. fele igazából kimaradt.

Azon mondjuk néztem, hogy Felicity Diaz ellen hogyan. Értem, hogy megy neki az önvédelem, de azért nem egy súlycsoport, és Diaz hogy. Valami félisten ez az ember? Ettől függetlenül nekem tökre tetszett Felicity szála, főleg ahogy párhuzamba volt állítva Oliverével. Mellesleg én még mindig szeretem az ő karakterét.

A flashwoardban van potenciál, de én is úgy tudom, csak elképzelni, hogy kapcsolódik valahogy a jelenhez.

Amúgy szerintem ez egy tök Arrowos rész volt. Hangulatilag, sztoriban, főleg új Íjásszal visszajött minden. Várós. Szeretem, ha földhöz ragadtabbak.

Ayrons - 2018. 10. 17. 07:19

Ez ütött nagyon. Már most kellene a folytatás a kritikával pedig mindenben egyetértek.

Am mi van ha Roy az új íjász ?

Claire8310 - 2018. 10. 17. 15:00

Őszintén szólva kész voltam elkaszálni a sorozatot, ha nem jó a nyitó rész, de azt érte el, hogy maradok. Szóval pozitív élmény mindenképp. Remélem kitart.

jessm - 2018. 10. 17. 15:06

Unalmas már ez Felicity utálat. Fogadjátok el, hogy ő Oliver felesége,mint Barrynek Iris. Tetszik nem tetszik, hacsak nem lesz valami probléma a szinfalak mögött, mindkettő marad a sorozat végéig.

Nekem nagyon tetszett az évadnyitó.Börtön részek ütősek voltak és Oliver morális dilemmája is tetszett , de végül mégis csak győzött a hős benne. Én vagyok az gyetlen aki azt gondolja, hogy lehet hogy Stanley , egy áruló és Diaznak dolgozik? Már annyi ilyen húzás volt a sorozatban , hogy nem lepődnék meg.

Felicitys részek is rendben voltak, az meg hogy legyőzte Diazt a piszkavassal, ár rég nem akadok fel, mióta Laurel 3 box edzés után szuperhős lett.

Wild dog is érdekes szálat kapott a részben, bár nekem soha nem volt gondom a karakterrel, csak kicsit hülyén írták a 6. évadban.

Digglet bármennyire szeretem kicsit ténylegnem illett a képbe, de így hogy Arcus részleget vezeti így még akár jó törtneteket is kaphat.

Flashforwardokat mindig is szeretem, This is ust is imádom. Ez az szál ahol biztos legalább az évad felét meg kell várni hogy értsük hogy kacsolódik az egészbe. Így a felnőtt Willia-vel kellően érdekes lesz.

Az új Arrow szál is érdekes majd meglátjuk mi lesz belőle és ki van a csákó alatt. Szerintem se nem Roy se nem jövöbeli William.

A jövöbeli Williamet úgy tudnám elképzelni , hogy Nora visszahozta, amolyan gyerek team up.

Necridus - 2018. 10. 17. 17:22

jessm: azért azt ne felejtsük el, hogy Laurel kiskora óta önvédelmet tanult (Quentin miatt), láthattuk is, amint az első két évadban többször is elvert embereket. A boxedzések számát ugye nem ismerjük, lehet naponta több órát edzett és minden nap lejárt (jó tudom, akkor is sok idő kell). És igen, az elején bénázott, de Nyssa segítségével elég jó harcos lett, el kell ismerni. Nem kicsi Katie/Laurelrajongó vagyok, de ha ezt Felicity vinné végbe vagy bárki más, ugyanúgy a védelmére kelnék, mert ezek tények. Ennyi erővel köpködhetnék a fanok Dinah-t is, aki egyszerű rendőrként úgy harcolt már az elején, mint bármelyik másik kiképzett szuperhős.

NOlicity - 2018. 10. 17. 17:31

“mint Barrynek Iris”

Nem kéne a Flasht példaként hozni. Ott ugyanis képesek voltak tartani magukat a képregényekhez.

DarkEagle - 2018. 10. 17. 17:41

Jó kezdés volt. Felicityvel szerintem sincs már gond. Végre megint önmaga, gyakorlatilag azóta hogy összeházasodtak. Mert amíg Iris és Barry a házasságuk hatására sem változtak addig Oliver és Felicity azért sokat változott. Ettől eltekintve az egyáltalán nem igaz hogy elverte Diazt. Ő is mondta hogy az ARGUS jött segíteni. Az hogy lenyomta egy piszkavassal az nem jelent semmit. Diaz nem isten, Felicity szimplán meglepte és kész. Egy jól irányzott ütés és bárkit ki lehet fektetni. Nem volt ez akkora nagy kunszt.

Ami ezt az antihős dolgot illeti hát ez nyilván nem fog sokáig tartani. Igazából ez a része az ami nagyon erőltetett. A börtönös jelenetek nagyon jók voltak és itt térnék ki a kritika másik nagy bakijára, ugyanis Oliver senkit sem védett meg az ég egy adta világon. Felicity miatt agyalta meg a csávókat nem a csávó miatt. Egyébként szerintem max 4-5 rész és kinn lesz a dutyiból.

Az új íjász szerintem eléggé egyértelmű hogy Roy és valami történhetett a jelenben ami miatt később elment zarándokolni a szigetre és ott látogatta meg ő William. Nyilván a jelenben ki fog derülni majd a belső körben hogy ő Roy és ezért tudja majd William is hogy hol keresse később. Egyébként ahogy látom senki sem gondolt egy egyértelmű dologra. Legalábbis számomra csak így lenne értelme a flashforward jeleneteknek. Ha valamikor a jövőben meghal Oliver esetleg Felicity is és ezért akarja átvenni a helyét majd a fia. És az hogy ezt már most felvezették annyit tesz hogy vagy rebootolni akarják jövőre a sorozatot vagy pedig akarnak később egy jövőben játszódó főszálat is. Szerintem ebben rengeteg potenciál van hiszen valljuk be az Arrow már megfáradt kell bele a vérfrissítés és ezt kb csak így lehet elérni.

Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy simán elhúzhatják akár 2-3 évadig is ezt a flashforwardot vagy meglépik most és jövőre jön a reboot. Ami érdekes lenne a többi sorozatra nézve szóval kíváncsi vagyok mi a tervük. Bár ha belegondolunk a flashbackek anno Oliverről meddig is tartottak, 5 évadig? Szóval.

Egyelőre biztató kezdés bár annak baromira nem örülök hogy Diaz főszereplő lesz idén végig, bár előrevetítheti hogy lesz valami köze a flashforward jelenetekhez.

NOlicity - 2018. 10. 17. 17:49

“Oliver és Felicity azért sokat változott”

Itt egészen pontosan mire gondolsz? Ezek ketten eleve nem illenek össze. Felicity képtelen felfogni, milyen traumákon ment át Oliver. Ha elengedem a képregényes alapokat, akkor is inkább egy olyan nő illett volna Oliver mellé, mint Shado. Egy harcos. Nem valaki olyan, mint Felipe. Aki csak parancsolgatni meg vinnyogni tud. Oliburrrrrrrr.

DarkEagle - 2018. 10. 17. 18:44

Én is szeretem a képregényeket de azért a Yin-Yang dolog nem véletlen ám és nem is mendemonda. Két nagyon hasonló ember nem illik össze, ezért nem volt sikeres a kapcsolata pl az említett Shadoval vagy mondhatnám Laurelt és Sarah-t is pl. Felicity lehet hogy nem harcos de azért nem leírandó. Ő azért nem egy Iris mert vele ellentétben ő mindig hasznos tagja volt a csapatnak még akkor is mikor én is utáltam őt. De az megint csak annak volt köszönhető ahogy az írók bántak vele.

De hogy a kérdésre is válaszoljak. Miben is változtak? Hát gyakorlatilag már családjuk nem csak magukra kell gondolniuk és ettől alapjáraton sokat változik az ember. Oliver különösképp. De hasonlítsd össze milyenek voltak az 1. évadban és hogy most milyenek. Nem hinném hogy ezt nagyon magyarázni kéne. Ezért is gondoltam mindig is hogy az ő párosuk sokkal erősebb mint pl Iris-Barry páros.

NOlicity - 2018. 10. 17. 19:59

Ugyan már. Felicity a legszükségtelenebb, legfeleslegesebb karakter. Curtis tökéletesen képes arra, amire ő. Bármit tett is, sosem vonták érte felelősségre. Nem is próbálják titkolni az írók, hogy őt védi a legvaskosabb plot armor. Most is képesek voltak ezzel a Diazos dologgal kezdeni.
Nem hős. Micsoda vicc.
Gyönyörű az is, hogy megölték az írók William anyját azért, hogy játszhasson családosdit Olibur meg Fefe. És erre kellene jellemfejlődésként tekinteni?
Azért nem volt sikeres Oliver kapcsolata a fenn említett nőkkel, mert Guggenheim nem akarta. Ennyi. A csávónak komoly baja van az erős női karakterekkel ezért tette tönkre a Kanárit is, hogy egy gyenge, irritáló, magát túl fontosnak képzelő szöszit állíthasson a középpontba.
Legalább azt nem engedték meg nekik, hogy Orákulumot csináljanak belőle. Végül is ez is valami.
Felicity mindig csak magára gondol. Most se Oliver érdekli, hanem hogy neki magának milyen rossz. Már alig várja, hogy kijöjjön a sittről és kezdhesse a haragszom rádot, amiért nem avatta be.

DarkEagle - 2018. 10. 17. 21:45

Ami azt illeti Felicity-t Oliver fia érdekli és szerintem jogos hogy saját magát is félti hiszen tudja hogy Oliver tud magára vigyázni. Fura hogy ezt én mondom de túlságosan elvakít a hate. :D Sok dolog miatt meg lehet feszíteni a készítőket de azért Felicity messze nem olyan idegesítő mint Iris vagy amilyen anno volt. De kár erről vitázni úgysem fog változni a véleményed és az enyém sem. Kivéve ha megint kiherélik a karakterét. :D

DarkEagle - 2018. 10. 18. 01:02

Most olvastam Twitteren hogy ezt nyilatkozta a sorozat készítője:

“Flash Forwards will be a thing in every future season of the show until it goes off the air”

Magyarán akkor az lesz amit írtam is hogy amíg megy a sorozat addig látjuk éveken keresztül feltehetőleg hogy miként válik majd Williamből Zöld Íjász. Kíváncsi vagyok vajon megkapja-e majd valamikor Connor Hawk képességét is.Mert ugye Ollie fiát eredetileg így hívták.

winnie - 2018. 10. 18. 05:13

” a sorozat készítője:”

a showrunner. de nem hiszem, hogy bárkiben felmerült volna másképp, mármint, hogy véget vetnének ennek az engine-nek, ha már behozták, plusz ha a flashback után a flashforward is kiesne, akkor nem maradna más:) szóval csak annyit jelent, hogy megtartják ofkoz. nem azért vitték bele, hogy ne tegyék.

winnie - 2018. 10. 18. 05:55

na, egy friss, hátha ad valamit a találgatásokhoz: a williamet alakító színész a teljes 7. évadban szerepelni fog. nem minden részben. és vendégként. és a szerepét teljes évados sztoriszálnak írják le.

szóval nem állandó, nincs szó arról, hogy benne lenne a 8. évadban, stb. ennek persze lehetnek technikai okai is, és simán lehet, hogy le van zsírozva, hogy lesz később is, de mindenképp érdekes, hogy nem állandónak jelentették be (mert így bárki szerződtetheti), így inkább az a valószínű, hogy ez a flashforward sztori egy évados lesz, amit később esetleg más követhet?

Ayrons - 2018. 10. 18. 10:20

Amúgy amikor a listát az új Íjász nézte ott nem Rene neve volt ?
Az ugrott be ,hogy a Arrow team ugye leállt a hősködéssel és a bűnözés újra terjed és ezzel kvázi cserbenhagyták a várost és az Íjásznak ők is lehetnek célpontjai.

NOlicity - 2018. 10. 18. 10:32

“Kicsit már beteges”

Inkább vagyok beteg, mint Olishitty stan.
Bocs, valahogy nincs kedvem tapsikolni. A Fekete Kanári már akkor a kedvencem volt, mikor ez az Error még sehol sem volt. Megvan majdnem az összes megjelenése. És akkor azt kell néznem, hogy beerőszakolnak a helyére egy senkit?

Aszusz - 2018. 10. 18. 10:55

Végigolvastam a kritikát és a hozzászólásokat, ez alapján azt hiszem, újabb esélyt adok (tavaly valahol lemorzsoldtam), a flashforward szál érdekel, hogy mit hoznak ki belőle.

Dex on the Moon - 2018. 10. 19. 15:34

hű azért érdekes ilyen elvakult megnyilvánulásokat olvasni…
nagyon erős évadkezdés volt, izgalmas, pörgős. a bunyók továbbra is nagyon tetszenek. basszus, ha nem írjátok hogy Roy volt a FF-ban, nem ismertem volna fel….pedig nagyon néztem. Felicity megint jó formában van, de nem bánnám ha mindkét kanárit eltüntetnék…egyik rosszabb, mint a másik. szegény Laurelt sosem tudtam szeretni, de Dinah se sokkal áll közelebb a szívemhez. Dig valahogy nem hiányzott, viszont Curtis humora/hülyesége nekem jöhetett volna még. Olicityéket meg el kell fogadni és kész, szerintem most semmi gond nem volt velük. Volt olyan időszak, hogy Felicity nem volt a kedvenceim között, de ezen túlléptünk.

Morgana - 2018. 10. 20. 09:00

Semmi bajom nem volt a kezdéssel. Izgalmas volt,lekötött, kíváncsi vagyok a folytatásra. Többet nem is vártam.

DarkEagle – 2018. 10. 17. 17:41
“Az új íjász szerintem eléggé egyértelmű hogy Roy”
Szerintem is. Ilyen magasból leugrás/átfordulás/szaltó műveletet csak Oliver-től és Roy-tól láttam.

Aszusz – 2018. 10. 18. 10:55
hasonlóan érzek. :-)

Dex on the Moon – 2018. 10. 19. 15:34
“nem bánnám ha mindkét kanárit eltüntetnék…egyik rosszabb, mint a másik. szegény Laurelt sosem tudtam szeretni, de Dinah se sokkal áll közelebb a szívemhez….”
Egyetértek Dinah most átment 2. évados Laurelbe, mikor fontosabbnak gondolta elfogni Arrowt, mint a bűnözőket üldözni… Siralmas ez az egész szál, ahogy a Diggle és az ARGUS szál is. :-(

Mate4182 - 2018. 10. 22. 00:15

Baromi jo kezdes volt. A bortonos bunyokert kulon jar a plusz pont.

MegjegYzem a tusolos resznel az jutott eszembe hogy az alkotok tul sokszor lattak a mission impossible 6 traileret :D

A végső bortonos bunyonal meg egy pillanatra mart azt hittem hogy egy Banshee szintu dara lesz a vége…

Folytatodjon az egesz arrow a sitten, csukjak meg le wild dogot aztan mehetne ez egesz evadon keresztül :D

katyvaszlipp - 2018. 10. 22. 12:06

Szerintem eleve az a röhejes, hogy Diaz aki egy nulla ellenség volt, nem lehetett komolyan venni visszahoztak erre az évadra is. minek? semmi értelme. eddig is csak időhúzós ellenség volt, olyan akiket Oliver az első évadokban 20 perc alatt felkutatott és lenyomott.

Innen indul a rész hibája. Az, hogy Felicity elagyalja, várható volt. Várom, hogy a crossoverben lefussa Barryt, de csak úgy kedvtelésből :D

börtönös részek jók voltak, tetszettek ezek a bunyók, picit Batman videójátékos hatása volt, sőt tuti onnan “lopták” bejött.

Az nem lehet, hogy a jelen időben Roy az íjász, és ő tevékenykedik? vagy túl egyszerű?

NOlicity - 2018. 10. 23. 17:08

Második részről vélemény:
Sokat röhögtem rajta. Nagyon sokat.

Jobban meg inkább nem megyek bele, mert mint kiderült, itt csak pozitív véleményt lehet írni. Isten óvjon attól, hogy bárkit is felzaklassak.

DarkEagle - 2018. 10. 23. 18:40

Szerintem eddig jó a 7. évad. Felicity totál rendben volt, különösen tetszett ahogy kiosztotta a többieket elvégre egyik se csinált lószart se Renén kívül. Nézték ahogy Oliver bevonul és magára hagyja családját de még a kérését se teljesítették. Diaz viszont továbbra is gyenge pontja a sorozatnak. Egyszerűen képtelenség komolyan venni. A Longbow Vadászok jók voltak, messze jobbak mint Diaz, bár őt nem nehéz felülmúlni.
A börtönös jelenetek megint csak magasan vitték a részt. Kíváncsi voltam hogy oldja meg a dolgokat Oliver és bevallom nem vártam hogy saját magát szúrja majd le pedig eléggé nyilvánvaló megoldás így utólag.

A jövőben játszódó részek érdekesek de egyelőre nem nagyon lehet elhamarkodott következtetéseket levonni. Az az üzenet is igen érdekes volt ami az íjban volt Roy gyorsan el is égette. És úgy fest megyünk Star City-be vissza, azt hittem egy jó ideig a szigeten lesznek és Roy majd kioktatja, bár utóbbi még esélyes.

@NOlicity: ha valaki akkor én megértem hogy sokaknak nem tetszik a véleményed de én legalább véleményt írok és nem csak annyit hogy fujj Olicity. Legalább választanál másik nevet mert ezzel még inkább csak aláásod a mondandódat ami gyakorlatilag nem is áll másból csak hogy Felicityt utálod. Én is utáltam őt 2 éven át de egy ideje már látom hogy végre megint elkezdték jól írni a karaktert. Neked is be kéne látnod, ha pedig nem megy akkor ne nézd. Én is kaszálni akartam pl a Flasht meg a Supergirlt is de egyelőre az új évadjuk elég meggyőző így maradok legalábbis a crossoverig tuti.

winnie - 2018. 10. 23. 20:07

“itt csak pozitív véleményt lehet írni”

évente egyszer ilyet mindig képes beírni valaki, általában oda, ahol bőven van pozitív és negatív vélemény is, ami eleve vicces, de úgy, hogy fölötted van hat saját komment is shittykkel meg tehetségtelenséggel, végképp érthetetlen a dolog:)

ha valami nem tiszta, akkor egy kérdés, és válaszolok. még arra sem reagáltam moderálással, amikor elkezdett számonkéréses flame lenni feljebb, de az, hogy ma reggel az utolsó 5 komment egy felhasználóról és a véleményének támadásáról/védéséről szólt totál OFF-ba hajolva, úgy gondoltam, bőven sok ide.

NOlicity - 2018. 10. 23. 20:08

Írnék én véleményt, egész hosszan tudnám magyarázni, de minek fejtsem ki, miért pazaroljak rá időt, amikor két órán belül úgyis eltűnik?
A második részben is egyedül a Laureles jelenetek voltak jók. Katie-nek kellene végre több teret engedni. Egy csomó lehetőség van a karakterében.

Jessica Cruz - 2018. 10. 24. 17:03

Na mindegy, nevet váltottam, remélem ez kevesebb indulatot vált majd ki, mint a NOlicity.
Egyébként aki szeretné elspoilerezni magának, ki lesz az álruhás íjász, keressen rá a tizedik epizód címére.

A részletekbe továbbra se mennék bele, de a második rész megerősített abban, mennyire egy jellemtelen karakter Felicity. Szeretem, hogy a show nem is engedi, hogy kételkedni kezdjek a véleményemben. Mindig jön valami új történés, ami megerősít abban, hogy joggal utálom.

kpeter - 2018. 10. 25. 10:22

Reméltem, hogy a börtönviselt Oliver új színt hoz a sorozatba. De megint kezd Felicity (rinya) show lenni. Az meg hogy William jövőbeli énjéről kiderül, hogy a pasikat szereti, megint wtf. Meg kell legyen a polkorrekt kvóta, vagy mi? Fel tudnak húzni az ilyenekkel…

winnie - 2018. 10. 25. 11:24

kpeter: biztos lesz hasonló, nem túl elégedett reakció, de… kvóta? ne már:) kvóta max régen volt, kvázi 0%-os, anno abszolút esélytelen volt bizonyos karaktereket írni, főleg kiemelt szerepben, mert rögtön visszadobták őket showrunner vagy csatorna szinten, de ma már a kapuőrök engedik (felvilágosult kor, vagy mi, szorul vissza a cenzúra), sőt, bátorítják a sokkal változatosabb felhozatalt, nyilván tudván azt, hogy még mindig sokkal több hívet szerezhetnek ezzel, mint amennyi ellenzőt. más kérdés, hogy képviselet ide vagy oda, az arányokat ésszerű, hihető szinten érdemes tartani, ha valamit túltolnak, az rég rossz. (különbség csak annyi, hogy mindenki máshol húzza meg a túltolás határát.)

szóval jó eséllyel a “vagy mi” a megoldás, mert így szerették volna, mert szeretnék a szálat egy bizonyos irányba elvinni, vagy esetleg az a terv, hogy valami új csapást nyissanak meg, ami nem klisés szuperhős sorozatban. mint ahogy az is lehet, hogy a világon semmit sem kezdenek vele, de általában az béna írói döntés. viszont az amerikai sorozatokban, ha az arányokat nézzük, akkor mindenről lehet beszélni, csak kvótáról nem:) legalábbis a glaad legutóbbi felmérése alapján ez a helyzet (csak onnan tudom, mert olykor szoktam posztolni hírbe), de szerintem általában a legtöbb sorozat, például új vagy “új” karakterei esetében is sem borulnak az IRL százalékok, szóval nincs semmi kirívó. nyilván, aki így gondolja, annak szíve joga, csak az a “gond” (más szerint meg nem gond:) ezzel a hozzáállással, hogy ha valaki teljesen “tiszta” módon, minden hátsó szándék nélkül ír egy ilyen karaktert, akkor is rá fogja sütni az illető ezt. amiben az a gáz, hogy ez így egy automatizmus, hiszen senki nem tud különbséget tenni aközött, hogy (tegyük fel) kvóta van, esetleg felső utasításra történik valami, vagy azért, mert az adott rész írója dettó a pasikat szereti és nyilván mindenki magát is beleviszi a karakterekbe, saját tapasztalatokat szeret írni. lehet, hogy amikor egy másik karakter szexualitását eldöntötték, akkor meg más akadt ki azon, hogy miért nem a pasikat szereti:)

na, mindegy, majd kiderül, hogy az írók terveznek-e valamit hosszútávon, vagy csak a levegőbe beszélnek.

EDIT: ez elég fatális véletlen, de ma jött ki a 18-19-re vonatkozó GLAAD kutatás: http://glaad.org/files/WWAT/WWAT_GLAAD_2018-2019.pdf

DarkEagle - 2018. 10. 25. 13:26

Engem egyáltalán nem zavar hogy William meleg, engem inkább az zavar, hogy egyáltalán nincs semmi karizmája a színésznek pedig nem ártana hiszen egy Queen. Legalábbis egyelőre nem érzem benne az átütő erőt. Talán majd később mikor már íjász lett belőle és magabiztosabb.

Egyébként Curtis se azért idegesítő mert meleg hanem mert egy idióta állat és gyakorlatilag nincs más szerepe csak az ügyeletes hülye aki poénkodik. Már akkor se értettem mit keres itt mikor behozták hiszen egy pc gurunk már van Felicity személyében. De mindegy ennyi baj legyen az évaddal. :D

DarkEagle - 2018. 10. 25. 13:28

Amúgy fun fact: Anno ment valami meleg sorozat én nem néztem asszem L volt a címe és gyakorlatilag mindenki meleg volt benne, mégsem akadt rá ki senki tudtommal. :D Ez csak most lett divat pár éve.

winnie - 2018. 10. 25. 13:29

DarkEagle: ja, a the l word (vagy ott a queer as folk, a férfi verzió, vagy fiataloknak volt valami szörfös sorozat is, most nem ugrik be a címe), de az ugye ezekre a(z akkor még) mikroközösségekre koncentrált, mind történetek, mind célközönség szempontjából – más kérdés, hogy széles körben lettek elismertek.

Mate4182 - 2018. 10. 25. 13:53

Jessica Cruz: ne vedd magadra, az en kommentem is torolve lett amiben felhoztam hogy 4 komment alatt hogy tudsz 7 gunynevet gyartani egy karakternek. Nincs ezzel semmi gond (mar azzal hogy torolve lett) idonkent kifutunk az OFF kategoriaba, ilyenkor jo ha valaki rendbe tartja a placcot mert a vegen tenyleg vallalhatatlan lenne a komment szekcio. Ezzel ez a tema reszemrol le is tudva.

ami mar viccesebb: na ebben a reszben en is utaltam Felicityt amennyire csak lehet. minden jelenetben irritalt es minden megmozdulasa bosszantott. :D
Viszont Diggle vegre kapott vmi szerepet spoankodason kivul ami mar hianyzott.

A resz csucspontjai, ahogy elottem is emlitettek, megint a bortonos reszek voltak, de akit meg kulon kiemelnek az Wild Dog. Eddig is birtam a sracot, de ebben az evadban nagyon remelem hogy komolyabb szerepet kap mint tavaly.

William comingoutja engem is zavar de engem mas miatt.
en maximalisan tolerans vagyok, amig valaki nem okoz gondot a szexualitasaval valaki masnak (pedokat a pokolra!) viszont egy filmben/sorozatban ha egy fontosabb karakteret melegnek irnak, elvarom hogy legyen valami jelentosege a dolognak.

pl.: az originals elejen amikor Josh es a verfarkas srac szeretik egymast: volt ok, volt lehetoseg a sztoriban, szinesitette a torteneseket es hatassal volt az esemenyekre
DE: amikor semmi fele hatassal nincs semmire, csak par mondatba belecsempeszik hogy: haho! meleg vagyok! : na ezektol en is ugy erzem hogy csak vmi kotelezo kvotanak akarnak megfelelni (vagy hivjuk ahogy akarjuk)

fenntartom hogyha kesobb ismet eloveszik a temat, es lesz valamifele jelentosege akkor visszavonom, viszont amig csak azert meleg egy karakter hogy el lehessen mondani hogy van egy meleg karakter, addig en baromsagnak tartom.

bocs ha tul hosszura nyult vagy tul OFFra

PositiveRush97 - 2018. 10. 25. 15:17

Kicsit megkésve pótoltam az első 2 részt, erős kezdés volt, az írással egyetértek, Diggle-t és Curtis-t eltüntethetnék mert feleslegesek, Dinah-t sose szerettem de most kevésbé irritált, a 2.részben a közös jelenetei Laurellel jók voltak, amióta benne van BlackSiren éreztem, hogy előbb utóbb ez lesz és valami miatt a régi Laurel nyomába próbál majd lépni, kezdik normálisan kezelni a karakterét, de bedobni a Legendák közé tényleg hatalmas ötlet lenne, Felicity teljesen rendben van szerintem, körülötte sose értettem az utálatot, amióta összeházasodtak Oliverrel és leálltak a kapcsolati drámázással semmi rosszat nem tudnék említeni, jó karakter, a Flash Forwardra kíváncsi vagyok hova fut ki, mi a céljuk vele, kíváncsi vagyok a börtönös szálat meddig húzzák, a CW jó szokása miatt az is megfordult a fejemben, hogy még az 1.részben kiszabadítják valahogy, de történetileg így sokkal jobb, izgatottan várom az évad többi részét.

Mate4182 - 2018. 10. 25. 16:44

En most tippelnek egy olyat hogy:

Oliver leghamarabb a Mid season finaleban szabadul/szokik/porlad el a borton korulotte

de a legjobb az lenne ha az egesz evadot sitten toltene :D

DarkEagle - 2018. 10. 26. 20:35

Nem töltheti a börtönben a fél szezont hiszen a 9. részben már crossover van amiben ő is benne lesz ugye. És kétlem hogy megoldják annyival hogy Barry kicibálja amíg szükség van rá. :D

Egyébként ez a Felicity meg az FBI-os bige féle társulás már utalás arra hogy hamarosan lakat alá kerülhet Diaz és utána Oliver kiszabadul. Én arra tippelek hogy legkésőbb a 7. részben már kint fog lófrálni így vagy úgy. Na meg ugye a kis pajtásaival nyilván a szökést tervezik. sőt most hogy belegondolok ez valószínűbb is minthogy simán kiengedi őt a bíróság és akkor talán visszatérhetünk a régi Arrow-hoz hogy titokban nyomozgat és gyakja le az ellenségeket és ezzel az is értelmet nyerne hogy pl William miért nem került vissza hozzájuk hiszen Roynak azt mondta, legalábbis úgy adta elő mintha Oliver börtönbe dugása óta nem látta volna őket.

Mate4182 - 2018. 10. 27. 19:09

A crossovert el is felejtettem… Mondjuk baromi vicces lenne ha o maga a sitten lenne a crossover alatt es Stephen Amell csak a masik foldbeli karakterkent szerepelne rendesen a sztoriban :D

Ayrons - 2018. 10. 28. 18:58

Crossoverben Barry lesz az Íjász míg Oliver a Flash szóval bármi lehet :D

wondorog - 2018. 11. 06. 11:39

Na vajon a pszichiáter lesz a Demon?
Egyébként a gyenge “bad of the week”-et leszámítva, nem volt rossz rész, a jövős szál egyre érdekesebbnek tűnik. Mondjuk mikor Zoe megkapta a kitűzőt, biztos voltam benne, hogy fel fog bukkanni a ff-ban is.

polovcev - 2018. 11. 06. 21:34

Szerintem sem volt éppen rossz epizód, de “kemény Felicity” olyan volt, mint egy durcás óvodás. Nem tudom, hogy a színésznő képességeit haladja meg az elvárás, vagy csak a karakter életútja miatt volt hiteltelen az egész, de remélem nem húzzák az évad végéig.

Arról meg nem is beszélve, hogy a kreatívok összekaphatnák magukat, mert ha “future Zoey” is sikongatni fog, akkor a CW már az 5. kanárit-beleértve a doppelgangert is- hozza be. Ha emellé még hozzávesszük a 7-8 futóbajnokot és vagy egy tucat íjászt, akkor megállapíthatjuk, hogy nem ártana friss vér a szervezetbe.

DarkEagle - 2018. 11. 08. 00:22

Igazából valóban hirtelen Felicity változása viszont teljesen jogos, hiszen a nevelt fiát el kellett küldeni a férje meg börtönben senyved ráadásul még Diaz is vadászik rájuk. Most nem elég ha poénokat durrogtat a gép mögül. Bár tippre elérjük azt a pontot amikor kiderül ki az új Íjász és társul majd vele mert az fix hogy nem fog sokáig tartani ez az állapot hogy nincsenek hősök a városban. Egyébként Sirennel való társulása szerintem nagyon jó volt. Jó párost alkotnak.

Ami a börtönös szálat illeti továbbra is remek és eléggé nyilvánvaló minden, mármint hogy Oliver agyát mosták ki. Mármint komolyan van olyan aki elhiszi hogy annyi éves kínzás után majd egy random doki simán megtöri miközben a 700+ éves és a világ egyik legjobb bérgyilkosa Ra’s Al Ghul se tudta, sőt még Promi sem? Ugyan már. :D Egyébként ha nem is a doki a Démon akkor tuti hogy valami pajtása. Kíváncsi vagyok mit fognak a börtön szálból kikerekíteni ugyanis van 4 részük a crossoverig és ott nyilvánvalóan ez az Oliver is szerepel.

Ami fel is veti a kérdést hogy mégis hol van a jövőben? Mert azt a rész végén megtudtuk hogy ELVILEG Felicity meghalt de Oliverről nem rémlik hogy hallottunk volna. Ha Feli mami valóban meghalt akkor csak Ollie az aki képes lehet üzenetet küldeni a fiának. De én erősen kétlem hogy Feli mami halott. Ha eddig nem ölték meg akkor eztán már minek? Amúgy elnézve a város helyzetét felmerül a kérdés hogy tényleg jó ez hogy látjuk a jövőt? Mármint egyelőre nem merült fel olyan lehetőség hogy a jövő változtatható bár ha Barry vagy a Lánya csinál valamit akkor ki tudja. :D Ja és ne feledjük hogy a crossover egy nagyon fontos szálat vesz elő amivel szintén átírhatják az egész Arrowverzumot. Már ha meg merik tenni hiszen a castingolt szereplőket látva egyelőre Crisis on Infinite Earths hatása van a dolognak.

Amúgy kicsit reménykedtem hogy a beugró csaj nem Dinah hanem mondjuk Thea lesz de sajna nem jött be. Remélem megtudjuk mi lett vele. Remélem nem a Liga vezére vagy ilyesmi. :D René lánya meg csini szóval maradhat és nyilvánvalóan ő is Kanári.

Ayrons - 2018. 11. 08. 07:26

Tudtommal a Crossover a fordított világot fogja alapjául venni és azt mondták ami ott történik az nem fog még egyszer megvalósulni.

DarkEagle - 2018. 11. 08. 10:20

Én ilyet nem olvastam de azt tudom hogy ott is szerepelni fog a most rendesen ismert Kara, Oliver, Barry és persze Lois Lane és Superman is. Sőt ahogy láttam a képeket Kara univerzumából is jön még pár arc meg ugye Batwoman akiről még nem tudni melyik Földről jön.

Egyébként ha valóban ezt mondták akkor elég szépen elszólhatták magukat bár ez csak annak tűnhet fel aki olvasta a Crisis on Infinite Earths sztorit.

Necridus - 2018. 11. 08. 16:04

DarkEagle:
Batwoman univerzumát lehet tippelni, elvégre a Flashben mutatott újságcikkben az ő neve is szerepel, szóval vagy rendszeresen átjár E1-re és már ismerik, vagy pedig mindig is azon a Földön létezett.

Ayrons - 2018. 11. 08. 18:16

Digglet alakító színész mondta ,hogy amit a crossoverben látni fogunk az még egyszer nem fog megtörténni soha.
A fordított világot meg a készítők mondták instán amit az egyik rajongói oldal tett ki plusz ott a poszter is amit kitettek: Barry lesz a Zöld jász és Oliver pedig a Flash a crossoverben ezt a színészek is megerősítették a facen és közölték a képeket is.

Mate4182 - 2018. 11. 08. 18:26

meg nem ertem a 4. resz vegere, de bevallom oszinten a Daredevil es a Titans utan (jelenleg ezeket nezem munkaba menet meg ebedidoben) nehez komolyan venni :D

lehet velem van a baj de Thean es Saran kivul volt mar normalis casting noi reszen az arrowban? mert a metron jottem ra hogy Dinaht is utalom, az uj LAurelt is (es a regit is :D) komolyan mondom hozzajuk kepest osszekoltoznek Felicityvel a valo vilag villaban is ha kell …

amugy a resz eleje fele amikor Wild Dog arrol mesel hogy hogyan kinozta meg Tobias Church, egy percre azt hittem hogy a Black Lightningos Tobiasrol van szo es mar kezdtem pislogni hogy akkor most jott el az ido hogy osszevonjak ezeket? de nem … Tobias Church a walking deades Tyrese (vagy az Expanseos Lucius Johnson vagy az Orvillebol Bortus … te jo eg ez a csavo mindenben jatszik? :D )

Necridus - 2018. 11. 08. 23:01

Mate4182
A Casting nem attól lesz “nem normális”, mert xy utálja. Ha ezen múlna, soha nem lenne “normális”. Itt a képességeiket kell nézni, hogy mennyire tudják eljátszani az adott karaktert, amit megírtak az alkotók, s nem azt, mennyire szimpatikus, mert akármennyire pozitív karaktert játszik, attól még igen sokan utálhatják. Lsd. Laurel E1, aki azért élt és halt (szó szerint), hogy másoknak segítsen, mégis a legnagyobb utálat őt vette körül a kezdetektől fogva.

Az, hogy utálod Dinah-t és Laurel E2-t, de Felicity hozzájuk képest egész normális, az inkább az írás problémája, hiszen a karakter ellenszenves, nem (feltétlen) a színésznő. Én akármennyire utálom Felicityt (na jó, 4. évadhoz képest már nem annyira), azt mondom, hogy nem tudnék Emily Betten kívül mást elképzelni a szerepben, Dinah-t alakító Juliana is kifejezetten jól adja a karaktert, és számomra akármelyik Laurelről van szó -és most fog megkövezni a Laurel-Hater group- , Katie Cassidy hozza, amit kell, s sokszor ellopja magának a részt, csak már annyi gyűlölet veszi körül az első pár évados karakter viselkedése miatt a színésznőt – amit btw így írtak, nem a színésznő hibája, meg nem is feltétlen hiba, elvégre még mindig az egyik legélethűbb karakterábrázolás – , hogy senki nem veszi figyelembe. Lehet elsőre viccesen hangzik, de azért az első évadban nem véletlen volt Katie Cassidy a legnagyobb név, aki bekerült a sorozatba, és nem véletlen hirdették az Arrowt vele + érdekesség, hogy nem egyszer emlegették – a többi színészhez viszonyítva – az Arrow Meryl Streepjeként. :)

DarkEagle - 2018. 11. 09. 01:05

Ayrons: Nem tudom mit takar náluk ez a nem történik meg újra dolog de majd kiderül. :D Viszont a képeket láttam és elég sok forgatási fotón Oliver és Barry és persze Kara és Clark is a saját gúnyájában van ezért is mondtam hogy akkor gondolom Oliver kiszabadul. Persze lehetnek ezek is másik Földön de én kétlem.

Ha BW a Föld1-ről jön akkor elég szépen körül kell írniuk hogy eddig mi a francért nem volt jelen. Nem mintha nem lehetne elintézni annyival majd hogy azért nem volt említés róla mert pl Gotham túlságosan elszigetelt. Na meg emlegettük nem egyszer Bruce papit is ugye akkor miért ne aktívkodhatnának már. De azért remélem nem intézik el ennyivel.

Mate4182 - 2018. 11. 09. 12:27

oszinte leszek, nekem teljesen mindegy hogy a szinesz sz*r vagy az aki dirigal neki. ha az epizod vegen azt mondom: ez a karakter irritalt, akkor irritalt.

ettol fuggetlenul biztos vagyok benne hogy egytol egyig baromi jofej emberek eloben es valoszinuleg sokkal komolyabb szineszi skilljeik vannak mint amkiket az arrowverse kereteiben meg tudnak mutatni!

es plusz megegy: ne haragudj de ha a kozvelemeny is utal egy karaktert akkor az a karakter nem jo es kesz.

Arrowman - 2018. 11. 09. 13:35

Szerintem az új íjász az Oliver fia, aki visszajött valahogy a jövőből segíteni.

DarkEagle - 2018. 11. 13. 12:11

Na végre egy igazán jó rész. Ehhez is az kellett hogy a börtön szál előtérbe kerüljön sokkal jobban. Taliának örültem őt bírtam régen is és bár meglepett hogy nem Merlyn a Démon de így belegondolva logikus volt. Viszont innentől már tényleg biztos hogy 2-3 részen belül kikerül a dutyiból Oliver.

Felicity-Laurel páros továbbra is nagyon jó.

Egyébként kidobták a crossover első teaserét. Eléggé agyhalál crossover lesz az tuti. :D Akit érdekel itt megnézheti.

https://www.youtube.com/watch?v=BG5zZtqBqXM

Azt nem tudom csak megérteni hogy miért nem csinálnak a csatornák új képeket ahelyett hogy ilyen gagyi közös képeket Photoshopolnának össze. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb lenne.

winnie - 2018. 11. 13. 12:44

“Azt nem tudom csak megérteni hogy miért nem csinálnak a csatornák új képeket ahelyett hogy ilyen gagyi közös képeket Photoshopolnának össze. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb lenne.”

sok minden lenne, csak olcsóbb és egyszerűbb nem. az egyszerűségről azt olvasom, hogy egy tíz éves meg tud csinálni bizonyos képeket, amiket csatornák kiadnak. az olcsóságról pedig annyi, hogy nem kétszeres lenne árban a különbség, hanem nagyságrendi eltérés lenne a színészeket szabadnapon elhívni, fizetni, a sok egyéb költségről (bérlés, előkészítés, középnagy stáb) nem is beszélve. szóval pont azért ilyen, mert egyszerűbb és olcsóbb.

jessm - 2018. 11. 13. 21:23

Eddig nagyon jó az évad. Mindegyik rész erős volt.
Oliver börtönös részei mindig izgalmasak. Felicity és Laurel összefogása is érdekes volt.
Dinah és Rene kisebb mennyiségben jók, eddig.
Viszont bár mennyire szeretem Dig-et mostani részekben egyáltalán nem érdekelet ez Argus vonal.

Amugy meg a rész óta azon gondolkodom, hogy fenébe lehet Curtisnek 14 phd-je, beszélhet 6 nyelven, és még olimpikon is. Ja és kb 35 körül lehet. Ezek után azon csodálkozom , hogy a házassága attól ment tönkre, hogy vigilante lett, mert összes többit fizikailag képtelenség megcsinálni , mert annyi idő nincs a világon,hogy ez mind beleférjen.

timesystem - 2018. 11. 14. 08:49

Ha már ilyen szépen összefúj mindig mindenkit a szél, ha meghalt, ha nem, kérném vissza Slade Wilson-t. Mindegy, minek vagy hogy, legyen itt! :)

Mate815 - 2018. 11. 15. 08:41

7×05 hatalmas volt. Oliver és Thalia badass, végre egy kis börtönös aprítás. Tetszett, hogy nem finomkodtak és az őröknek esélye sem volt ellenük. Felicity és Laurel nagyon cukik, Dinah is jól működött velük. Hihetetlen mit megy ez a sorozat a hetedik évadjában, újra a legvárósabb Arrowverse lett.

Ela1010 - 2018. 11. 16. 01:02

Igaz,1-2 szezont hol neztem,hol nem, de ez a szezon ujra belerantott.Megint Arrow fuggo lettem. 😁 Nagyon jo resz volt ez az 5.!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz