login |

The Rookie: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 10. 16. 15:50 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

A Sorozat, Ami Tuti Nem Lesz Kasza Az Első Szezonban, Mert Kábé Minden Televíziós Piacra Eladták Premier Előtt?

Á, így nem is annyira érdekes a nézettséges buli. Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyire jönnek be az ABC számításai, hiszen egy dolog, hogy Nathan Fillion a Castle után megint főszereplő lesz egy sorozatban, de ez egyrészt mégiscsak ensemble sorozat inkább (basszus, első blikkre fel sem ismertem a Dark Matter, valamint a Fear The Walking Dead egykori főszereplőit!), másrészt pedig nem nyomozós, hanem járőrös, szóval akciósabb.

És persze drámaibb. Nyilván lesz humor is a sorozatban, de már az alaphelyzet sem annyira rózsás, és a későbbiekben is inkább a dráma fog dominálni, szóval megint csak nem Castle-ös a stílus, de a főszereplő neve sokaknak bőven elég lesz ahhoz, hogy bepróbálják. Kérdés, hogy a maradáshoz mi kell majd.

A plakát alatt, a tovább mögött az előzetesek sorakoznak: 3 rövid promó, egy hosszú, kanadai trailer, egy interjús, produkciós anyag és két pilotrészlet.

9 hozzászólás Ne habozz!

mevrim - 2018. 10. 16. 18:12

Engem ez továbbra is érdekel. Picit félek, hogy heti ügyes lesz, de majd Fillion elviszi a vállán

Captain Phillips - 2018. 10. 16. 18:43

Fillion iszonyuan overrated, lehet most majd be is bizonyosodik.

winnie - 2018. 10. 16. 19:21

egyrészt egy rendorjaros sorozat csak heti ugyes lehet, de nem minden heten lesz egy ugy, gondolom, hanem minden reszben tobb, hiszen tobb helyszinre fogjak kihivni oket, masreszt erosen karakterkozpontunak tunik, szoval a kapcsolati dolgok fogjak az ativelest jelenteni.

galocza - 2018. 10. 16. 21:11

fillion lehet hogy túlértékelt – bár nem biztos, hogy akik követték pl a böfi/horrible/firefly úton, mind így gondolják – de ezt a sorozatot szerintem sokan miatta fogjuk megpróbálni/nézni, kasztni esetében is kb így volt. persze a képek alapján ennyi erővel akár cgi figurát is tehettek volna bele, de ez csak a barikád túlsó felén esőket zavarja. (értsd: a tudod-a-jóképű-doki-a-mittoménmiből már nem annyira érdekes szempont, a jóember 1000 éves és 25000nak tűnik. … basszus, megnéztem, 3,5 évvel öregebb nálam. nate, ok, hogy vannak skandinávok az ősök között, de ne igyál annyit…)

winnie - 2018. 10. 16. 21:51

hogy kéne érteni az “értékeltséget”? szeretik? igen. a kockák is? igen. aki egynél több kultsorozatban szerepel, annak geek kredje lesz. vagy úgy, hogy jelent valamit a neve? az az igazság, hogy az értékeltségét nem lehet megítélni, ha majdnem egy évtizeden át csak egy szerepben volt látható, hisz előtte pedig megbukott a sorozata. ő nem egy david boreanaz, aki egy főszerepe után egy másik főszerepet vitt sikerre. volt egy castle és kész. az sikeres volt. majd most kiderül, hogy miatta-e.

human - 2018. 10. 17. 00:13

azért érzik páran túlértékeltnek, mert miatta jobban foglalkoznak a junkie-szerű oldalak esetleg a projektjeivel, hiszen a Firefly miatt sok oldschool arcnak örök kedvenc. De az átlagembernek szerintem közel sem túlértékelt. Mondjuk ezt a youtube kisfilmjét megnézték majdnem 5 millióan, de ehhez a 41 milliós eladású Unchartedhez kellett nyúlnia

https://filmbuzi.hu/archives/2018/07/16/rovidfilm-uncharted/

winnie - 2018. 10. 17. 04:43

aha, így értem, de ez nem nagyon fog változni, mármint a rajongás vagy a kezelése, ha ez besül. attól még A Fillion marad.

magi - 2018. 10. 17. 16:14

Én meg azt vettem észre, hogy a Castle utolsó részeihez képest, mintha felvarratta volna az arcát :D Az elején tuti bepróbálom, azt majd kiderül, hogy el tudja-e vinni a hátán a sorozatot. Mondjuk rajta kívül még két szereplő miatt belenéznék.

galocza - 2018. 10. 25. 23:44

magi:
hú, nagyon!
és nem melanie griffith-től kérte el a mesterember telefonszámát, mert egészen meggyőző…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz