login |

Pilot: Titans

2018. 10. 17. 18:09 - Írta: Necridus

51 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Amikor kiderült, hogy lesz DC-s Titans-sorozat, a képregény-rajongók örömködni kezdtek, de az első előzetesek és képek után akadtak olyanok, akik szörnyülködni kezdtek és látatlanban leírtál a DC Universe sorozatát – pedig első nekifutásra nem is lett szörny. Sőt, egész jól sikerült.

Mostanában egész sok képregényes széria készül úgy, hogy az első évad csak egy eredetsztori, s majd a másodiktól fog beindulni a csapatmunka. Így tett a Marveles Cloak & Dagger és a Runaways is, s úgy tűnik, a Titans is ezt a struktúrát kívánja felvenni. Főleg úgy, hogy még van a kiemelt karakterek közül olyan is, aki nem is hős.

A pilot javarészt arra ment rá, hogy bemutassa az aktuális alaphelyzetet, amiből majd mindenkit kimozdítanak, hogy megalakuljon később a Titans csapat. Bemutatták a főhőst, Dick Graysont, korábbi életét, motivációját, hétköznapjait, viszonyait, magatartását. Mellette még Rachel kapott nagyobb szerepet, akiben valamiféle démoni erő lakozik, amit egyszerűen nem képes kontrollálni. Ő az, aki elindítja az egész folyamatot, hogy összeverődjön a csapat, hiszen álmai kapcsolódnak társaihoz.

Kár, hogy kicsit sablonosra sikerült a figura, hiszen azért, mert képtelen irányítani képességeit, s szüksége van másokra, nem ő lesz az első karakter, aki az apró, látszólag gyenge, mégis hatalmas erővel rendelkező kislány lesz. Nyilván rengeteg dolgot ki lehet ebből a helyzetből hozni, cserébe viszont nem egyszer láttunk már hasonlót, és ha újat szeretnénk, nem biztos, hogy érdekel minket, és szimpatizálni fogunk a karakterrel, főleg akkor, ha ez lesz a fő szál az első évadban.

Ahelyett, hogy flashback-eket használnának az alkotók, Raven álmain keresztül mutatnak be egyes múltbeli történéseket, amik kifejezetten fontosak a történetben. Mindenképp érdemes kiemelni, hogy igen sok brutalitás van a pilotban (kissé gagyi vér-effekttel megspékelve), nem félnek a készítők csontot törni, vért ontani, embereket égetni – de ugye ezt el is várnánk, elvégre nem a Tini Titánokról van szó, és a Titans képregényként is egy sokkal felnőttesebb, brutalitással teli.

Főbb szereplők közül még Kory kapott nagyobb szerepet, és a legpozitívabb csalódása lett a pilotnak. Nem mondom, hogy esetében is annyira bejön a színészi játék, mint Robinnál vagy Ravennél (hát még Beast Boy-nál!), de a karakter körüli rejtély, annak bemutatása totálisan el lett találva, s eddig talán a legérdekesebbnek tűnik.

Beast Boy tűnik ezzel szemben eddig a leghumorosabb karakternek, hiszen a premierbeli jelenete is arra utal, hogy egy az egyben felveszi majd azt a szerepet, mint amit a képregényekben láttunk – a bohóckodó, mindig vidám Gézengúz. Vele ellentétben minden más karakter elég máshogy lett megírva a jól ismert formájukhoz képest, de ez egyáltalán nem probléma, hiszen jól működnek, s nagyobb a kiszámíthatatlanság, a sokkfaktor.

A pilotban a látvány szerintem kifejezetten jó lett, a karakterek kedvelhetőek, a történet is érdekesnek tűnik első nekifutásra, a harcjelenetekre sem lehet panasz. Mondjuk nem várom remegve a folytatást, de kellemes lett a végeredmény, abszolút pozitív csalódás, s simán érdemel nálam 7/10-et, köszönhetően annak, hogy igen szórakoztató volt a kezdés és lekötött, no meg fel is keltette az érdeklődésem a folytatással kapcsolatban, amiben majd további főbb karaktereket ismerhetünk meg, na meg persze a Doom Patrol backdoor pilotját is láthatjuk.

51 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2018. 10. 14. 11:37

Kiváncsi leszek a véleményekre, megnéztem, és a végére nem tudtam megmondani érdekel-e mi történik. De nem is tudtam megmondani mi a bajom vele.

LaCRossE - 2018. 10. 14. 13:33

Nem nyűgözött le. A szereplők okésak, de semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem a pilot, szóval ez részemről nem lesz folytatva.

stigi - 2018. 10. 14. 18:44

nekem Starfire a gyenge pont eddig, de nem azért mert nem hasonlít a képregényes vagy mesés verzióra, hanem mert egyszerűen túl öregnek tűnik a többiekhez képest. Rákerestem, “csak” 30 éves a színésznő, de ez a smink/ruha/haj kombó még egy 5-6ot rátesz, kb az anyja lehetne a többinek.
ezen kívül még a cgi-tól félek, hogy hamar ellövik a költségvetést, márpedig ide kellenni fog rendesen.

amúgy eddig kellemes meglepetés, biztos maradok.

Brigante - 2018. 10. 16. 16:02

Néztem, jelentem jó. Bővebben nagyon jó! Van benne lehetőség. Óriási kérdőjel, hogyan folytatják. Mivel nem ismertem Starfire karakterét ezért Ő is bejött…

sunny - 2018. 10. 16. 16:02

Nekem tetszett az első rész és, ha nem megy át nyálasba akkor nézem tovább. Egyedül a végén ami kevésbé tetszett az alakváltós gyerek.

mSO - 2018. 10. 16. 16:29

Nekem határozott kellemes csalódás. A verekedések a Daredevil jó jeleneteit idézik, a trükkök, jelmezek, színészi játék is rendben. Messze felülmúlja a CWDC-t.

sleepwalker77 - 2018. 10. 16. 18:04

Nekem nagyon bejött, egyedül Starfire lóg ki egy kicsit de a többi karakter elviszi nélküle is.

shiwo - 2018. 10. 16. 20:16

Nem is tudom, hogy mikor jött be utoljára sorozatból első rész ennyire.

Mondjuk így meg nagy lesz az elvárás a továbbiakra..

DarkEagle - 2018. 10. 17. 19:06

Kicsit pontosítanék hiszen ebben a kritikában is van némi félreérthető dolog. Rachel nem álmodik Robin múltjáról hanem konkrétan megéli azt, hiszen az a képessége hogy bele lát az emberek fejébe, ez konkrétan az empatikus képessége. Ja és nem Kory hanem Kori, hiszen az eredeti nevét vitték át nyilván direkt emberi formában a rejtőzködés végett, Koriand’r mint Kori Anders ugye.

Ami a Pilotot illeti szerintem remek kezdés de továbbra is azt mondom, hogy nekünk is megadhatták volna azt az örömöt amit a Comic Conos emberkéknek hogy láthatják az első 2 részt. Így is jó volt de 2 résszel valószínű többet tudtunk volna. Korival szerintem semmi probléma. Miatta úgyis csak azok panaszkodnak akik nem tudnak mást a szereplőkről csak azt amit láttak mesében. Szerintem remek volt Anna Diop és mikor elérünk oda hogy az újított verziójú Starfire is előtérbe kerül, márpedig elő fog kerülni még ebben az évadban akkor sokan fognak bocsánatkéréseket írogatni a színésznőnek. Bár ezt már most is teszik.

Raven meglepően jó, főleg ha azt nézzük hogy Teagan Croft gyakorlatilag most kezdte a szakmát, ahhoz képest eléggé hihetőt nyújtott és eléggé ijesztőre sikerült a karaktere. Oké nem úgy ijesztő hanem önmagához képest és ez jól is illik hozzá hiszen Raven pont egy ilyen adaptálást érdemel az ő múltjával. Nyilvánvaló számomra az is hogy ő és a körülötte levő sztori lesz idén a főszál. Nem árulok szerintem zsákba macskát senkinek ha azt mondom, hogy Vértestvér feltűnése szinte garantált és jövőre nagyon úgy fest hogy jön a ‘Júdás szerződés’ sztori ami az ideit vinné tovább. Legalábbis Geoff Jones ezt nyilatkozta nemrég. Meglátjuk mi lesz ebből. Ami Raven és robin párosát illeti szerintem jók együtt, jó lesz ez a már-már apa-lánya féle kapcsolat köztük.

Dickről nyilván sokat nem tudtunk meg de a Pilot egyértelműen Rachelre épült és a szereplők múltját szinte biztos hogy flashback módban látjuk majd, ami jó megoldás hiszen túl sokan vannak ahhoz hogy mindenki hosszú eredet sztorit kapjon, a lényeget el lehet magyarázni rövidebb visszatekintésekben is. Ami a harcokat illeti ill. jobban mondva Robinét, szerintem feladták a leckét hiszen nyugodtan kijelenthető hogy oda lehet állítani egy Daredevil vagy Punisher mellé is nyugodtan. Brutális, realisztikus és nem visszafogott.

Részemről egy nagyon erős 6/10-es a pilot mert nézném azonnal a többit de van hová fejlődnie azért. Plusz a hírek alapján a kritikusok szerint a többi rész folyamatosan egyre csak jobb lesz.

BTW @Winnie mivel nem jeleztél megint csak, és közben kikerült eme kritika, gondolom az enyém akkor nem megy már ki. Azért nem lenne rossz ha néha visszajeleznél, ha az ember küld nektek kritikát, még akkor is ha @Necridus kolléga gyakorlatilag átvette a terepet ahogy látom. :D

Insane - 2018. 10. 17. 19:30

Nekem nagyon bejött, én örülök, hogy Raven van a központban, mert az ő eredet sztorija a legérdekesebb a képregényekben és ha tényleg akörül fog forogni az évad abból nagyon sok jót ki lehet hozni, viszont ahhoz kelleni fog cgi rendesen. Engem nem zavart Starfire se, sőt nekem kifejezetten érdekes volt ez a megközelítés. Beast boy-ra még kíváncsi leszek mert nagyon keveset láttunk belőle. Robin és a kéretlen női társa között szál már most látom, hogy rohadtul zavarni fog mert nagyon sablonosnak tűnik, de ne legyen igazam. De majd meglátjuk, egyenlőre bizakodó vagyok.

Jesustomer - 2018. 10. 17. 19:39

Hú nekem nagyon nem gyere be.
Konstantine Kovar-t ilyen módon elintézni nagyon nem jött be, Raven sipákolós, még ha tudatában lenne az erejének akkor már nem lenne ennyire szörnyű, starfire micsoda is ez tulajdonképpen, Grayson az egyetlen értékelhető karakter, de az túlzás egy kicsit + senki se vágja le, hogy akkor érkezett amikor Robin/Nightwing is..
Beast boy-ról nem sokat tudni de ő miatta adok egy esélyt ennek a sorozatnak. Csak ne lenne ilyen hosszú egy rész mert akkor nem kaparnám az arcom lefele egy-egy rész után

Csigusz - 2018. 10. 17. 19:53

Olyan lett, hogy képtelenség ennyi alapján megmondani, hogy nézős-e vagy sem. Ilyen is rég volt nálam, de egyszerűen kell a második rész, mert anélkül nem teljes a kép.

Egyébként látszott, hogy rendesen van rá költve, kifejezetten jó volt a sok külső helyszíni felvétel. És talán igazából ennyi a pozitívumok listája.
Az, hogy ennek a nevén kívül sok köze nem lesz a Titánokhoz az már ennyiből is érződik – viszont ezt nem feltétlen sorolnám negatívumok közé, simán húzhat egy Gotham-hez hasonlót, ahol szinte minden korábbi sztorit/karaktert a saját képére formál a sorozat.

Robint játszó színész viszont kritikán aluli módon nem tud színészkedni, sajnos nem túl jó előjel, hogy ez a sótlan figura lesz a később a csapatvezér. Remélem idővel belerázódik a figurába, és felveszi a fordulatszámot.

Ami viszont kellemes meglepetés volt, az Starfire, mármint az, hogy az előzetes infók/képek után nem utáltam zsigerből az egész lényét szerencsétlen színésznőnek. Ügyesen csinálták a készítők, hogy egy ilyen szálat adtak neki, hogy a néző kvázi vele együtt fedezi fel mi is történt, mert így az első érzés a karaktere iránt a kíváncsiság lett, és nem az utálat. Hats off!
Egyelőre legyen 5/10, de azért mert tényleg lehetetlen volt megmondani ennyiből, hogy most ez jó-e vagy sem.

Mate4182 - 2018. 10. 17. 20:17

Korrekt iras, nekem bejott!

Nalam is baromira bejovos volt az elso resz. SIman 8/10 es azonnal daralnam a tobbit!

Valami info a tobbi reszrol?

DarkEagle - 2018. 10. 17. 20:26

Akik szerint ez nem az igazi Titánok azoknak ajánlom hogy olvassa el a Marv Wolfman féle képregényeket és akkor egyből máshogy néz a szereplőkre. Mivel a sorozat elég sokat merít onnan és nem a Teen Titansből.

Rint alakító színészt annyiban védeném hogy egyrészt nem is nagyon kapott lehetőséget a Pilotban, másrészt ilyen a karaktere szóval azt hozza amit kell. Majd ha már Nightwing lesz belőle, elvileg az évad végére talán, akkor úgyis megváltozik. A csapat mellett szépen lassan kikupálódik ahogy azt kell és a személyisége is változik.

Ha már fentebb említette valaki akkor hadd mondjam el hogy Dick már jó ideje melózik a rendőségen szóval épp ezért nem tűnik fel senkinek a dolog plusz a videó nem a legjobb minőségű. De szerintem ezen kár kiakadni. Egyébként a szőke partnere fontos része lesz a sorozatnak, legalábbis ha a készítők úgy fogják csinálni ahogy a képregényekben van.

DarkEagle - 2018. 10. 17. 20:27

Mate4182: Milyen infóra vagy kíváncsi? A fináléig ami asszem a 11. rész lesz hetiben adják ki Péntekenként. Már ha ez érdekelt.

winnie - 2018. 10. 17. 20:39

“Valami info a tobbi reszrol?”

péntekenként jönnek, vagy mire gondolsz?

Mate4182 - 2018. 10. 18. 02:15

Koszonom! Igen lenyegeben erre voltam kivancsi hogy milyen gyakorisaggal jonnek mostantol a reszek.
Kicsit belezavarodtam mar mert a netflix is jelezte hogy elérhető lesz majd, ez ugye mar az uj streaming cuccra jott, abban sem voltam biztos hogy egyből jon e folytatas vagy most varatjak a nepet hogy leszurhessek az elso reakciokat… :D

Szoval koszi a villamdupla valaszt sracok!

DarkEagle - 2018. 10. 19. 15:11

Jesszum pepi. Azért nem semmi minőségbeli javulás történt itt a 2. részben gyerekek. Hawk és Dove egyszerűen tökély. Mondjuk ebben nem is kételkedtem mert nagyon jó a castingjuk. Minka Kelly-t nem hiszem, hogy van olyan aki ne imádná rögtön. És hát tényleg ő lehet a sorozat szíve, legalábbis nagyon remélem hogy a rész végi dologgal nem ért véget a szerepe. Akkor morcos lennék. Őszintén szólva nem vagyok benne biztos, mert talán most először van az hogy nem látom előre hogy mit is terveznek. Egyébként Hawk és Dove nagyon jó lett, tényleg hihető a kapcsolatuk jó a kémia is köztük és valóságos az egész ami nagy szó manapság. Mondjuk egyelőre legalábbis úgy tűnik hogy a képességeikkel még nem akarnak vagy nem is fognak mit kezdeni hiszen van nekik is különleges képességük. Érdekes lett volna élőben is látni ahogy kimondják a saját hős nevük és átváltoznak. A kapcsolatuk Dick-el különösen érdekes és van ebben is némi változás de ez se volt eltúlozva hál’ Isten. Dove mint DCU Khaleesi? Hát fetrengtem kb a földön. :D Bár jogos.

Rachel és Dick kapcsolata elég jól halad de nyilván idővel majd megbékélnek. Jut eszembe. Micsoda kis névlista volt Dick telefonjában, plusz nem csak névként hanem Hawk és Dove hármas fotóján is rajta van Donna Troy avagy Wonder Girl, aki egyébként fel fog tűnni fontosabb szerepben később. Pluszpont a Boy Wonderért is. Jó rég hallottam már hogy Csodafiúnak nevezik Dick-et. :D

És végül említsük meg a creepy családot is. Egyelőre nem tudom kik ők, nyilván csak egy újabb osztag akiket valószínű hogy Vértestvér küldött rájuk de az tuti hogy nem szarakodnak, náluk családi biznisz az ölés.

Ja és a zenék. Muszáj ezt kiemelni mert nagyon jók az OST-ok. Ha az 1. rész nálam egy erős 6 pont volt akkor ez egyértelműen erős 8 pontosra sikeredett. Egyértelműen maradok a sorozatnál mert eddig nagyon nagy pozitív csalódás.

jenga - 2018. 10. 21. 02:45

mindkét rész jó volt
jöhet a folytatás

Tyberius06 - 2018. 10. 22. 00:48

Hm… ez elég értelmes sorozatnak tűnik. Két rész alapján maradok, bejönnek a karakterek, amikor Rachelből kitör az “állat” az baromi hatásos. Egyébként én nem vágom a karaktereket, a nagyon basic karakterek megvannak (a “nagyok”), de pl Robin is csak a két Schumacher filmből van meg azok pedig eléggé ergyák lettek, viszont tény, hogy nem picit tolja az erőszakot a srác, bár lehet, hogy direkt csinálta, hogy alátámassza a korábbi szavait, de azért jól lekapott ott mindenkit.
Creepy család meg eléggé WTF, meg az is, hogy Rachelből nem jött elő a jobbik énje.

jAnO - 2018. 10. 22. 11:59

Nekem a sok **** (“nem jó”) DC’* után ez egész pozitív meglepetés – jó darab!

* Próbáltam az Arrow-t, nem, Flah, nem, Gotham, sem… Ezután a DC’s Legends of Tomorrow, Black Lightning, Krypton… már esélyt sem kaptak ill. a kritikákra hagyatkoztam & IMDb stb.

Gergo - 2018. 10. 23. 21:55

Hat nekem nekunk(haverokkal) nagyon bejon ez a sotetebb tónus es a brutalitas robin egybol a kedvencem lett es ahogy mutattàk a kapcsolatát bruce-al az is nagyon jol meglett irva(karaktereket csak a mesebol ismerem ami nagyon regen ment a cartoon networkon

Mate4182 - 2018. 10. 26. 09:16

hianyolom a het legjobb epizodja postot … lenne mit irnom!

Azt hiszem elkonyvelheto hogy a DC-nek ebben a pillanatban kene kukaznia az OSSZES film projektet (joker, shazam, aquafos az osszes marhasagot) kirugni mindenkit aki csinalta oket, felgyujtani az irodakat ahol irtak a scripteket, behinteni soval es utana az egesz ingatlant arra hasznalni hogy ehhez hasonlo sorozatokat gyartsanak!

A masodik resz valahogy sikeresen uberelte az elsot, pedig felve kezdtem bele mert bar imadom a Legends of tomorrowt, de a ket szarnyas karakter volt a fo indok amiert az elso evadot nem igazan kedveltem meg.
Ehhez kepest amit itt kaptam … Hawk castingja remek, a csavorol elhiszem hogy szenved, es Dawn … te jo eg! Odette Annable egyem meg, kenytelen arreb csuszni az eyecandy tron diszparnajan hogy helyet adjon Minka Kellynek is maga mellett … EGy szo mint szaz: imadom.

Baromi nagy ervagas lenne mar az elejen ha ugy lenne vege amilyennek tunt a zaras, de en meg oszinten remenykedek hogy lesz vmi valtozas/csavar.

a pszicho csalad nagyon para. abszolut megugorjak a szintet amit a ,,fohosok” felallitottak!

eddig az idei kedvenc ujoncom!

DarkEagle - 2018. 10. 26. 14:01

Hát ez a 3. rész nagyon oda lett téve. És úgy fest hogy talán tényleg android a fura család. :D Végre kezdenek kiderülni a dolgok Ravenről is és Kori elkezdett olvasni a saját nyelvén, bár még nem érti ahogy látom. Ahogy az várható volt az apácák se túl megbízhatóak bár látszólag jót akarnak. Csak hát ezzel most gyakorlatilag kiengedték játszani apucit. Jövőhéten pedig elszabadul a pokol, és nem képletesen értem mivel láttam az előzetest. Ja és persze jövőhéten jön a Doom Patrol és vére komolyabb szerepet kap velük együtt ugye Beast Boy is hiszen az ő tagjuk. Egyébként nagyon barón néznek a Doomosok is így előzetes alapján.

Raven és Kori közt nagyon jó a kémia, jó kis páros lesznek ők is bár ez nem meglepő azoknak akik ismerik a Titánokat. Eddig nagyon meggyőző a sorozat. Bár Mate4182-vel nem értek egyet teljesen de a DCEU-ra tényleg ráférne a ráncfelvarrás és talán pont az általa említett filmekkel jön majd el a változás. Remélem. :D

Tyberius06 - 2018. 10. 26. 18:18

Jah, hogy Hawk és Dawn ugyanazok a karakterek, akik miatt kaszáltam anno a Legends of Tomorrowt. Haha, jó tudni! :) (persze tudva, hogy a második évadba már nem voltak benne, folytattam, de akkor is)

1×03

Uh… ez nekem egyre jobban adja. Kory nagyon faszán tolja, Rachel szerintem meggyőző színész választás volt, creepy család meg fasza eddig. Dick hátteréről is többet kaptunk, bár nekem az ő karaktere egyelőre baromira nem érdekes.
Ez engem meggyőzött a folytatásra, ha nem csinálnak valami nagy faszságot, akkor maradok végig.

Caligvla - 2018. 10. 26. 19:04

Hawk and Dove soha nem szerepelt a Legends-ben, vagy az Arrowverseben, még említés szinte sem. Te kevered Hawkman-nel és Hawkgirl-el.

Ayrons - 2018. 10. 28. 07:20

Amúgy Dick társát jó hamar kiírták :D Nekem az év legnagyobb pozitív csalódás még mindig a sorozat.

Vajon Batmant engedik nekik?

DarkEagle - 2018. 10. 28. 13:15

Hát ha a Supergirlből indulunk ki akkor idővel lehet hogy ide is betehetik, főleg hogy ez streaming és nem tv. Geoff papa elmondása szerint már talán jövőre meg akarjak csinálni a Júdás szerződést amihez azért eléggé nagy szükség lenne Batmanre is főleg hogy Deathstroke-ot is akarják hozni.

Deeroy - 2018. 10. 31. 13:03

Csak én kaparom az arcom attól, hogy a rajzfilmeket mesének hívja mindenki?

DarkEagle - 2018. 11. 02. 13:47

Azt a mindenségit. Micsoda rész volt az eheti. Azt hiszem, innentől mindenki várni fogja a Doom Patrol sorozatot is mert nagyon hangulatos rész volt. Igaz, hogy a casting némileg változni fog hiszen Chief cserélve lesz de ettől eltekintve tökéletes a csapat.

Raven hihetetlen tempóban fejlődik, már a gyógyítás képességét is tudja használni és már így a 4. részben megnyitotta a kaput. Mi lesz itt még gyerekek. :D

Gar aka Beast Boy tökéletes casting és baromi jó a kémia közte és Raven közt. Jó kis párost alkotnak.

Az 5. részre pedig összeért a csapat. Éljen. Tényleg igaz amit a kritikusok írtak hogy minden résszel egyre jobb lesz a sorozat. Egyébként ahogy láttam a finálé 2 órás lesz szóval tuti nagy csetepaté várható.

Ja és azért említsük meg a zenéket mert egytől egyig baromi jók voltak, az AC/DC-ért meg külön pacsi!

gothamite - 2018. 11. 05. 21:48

Szerintem a 4.reszbol tobbet is ki lehetett hozni.
Csak Raven lepett erdemi interakcioba a Doom Patrol tagjaival. Es a csapat kapcsolatat is jobban bemutathattak volna, pl a Doki az segiteni akart az embereken, Ravent megis kenyszeriteni akarta a ‘vizsgalatra’a tobbiek ehhez az oldalahoz vajon hogy viszonyulnak..Jo sorozat csak szerintem egy kicsit lassu. Mar felporoghetne. :)

Csigusz - 2018. 11. 05. 22:43

Továbbra is kellemes csalódás, mert annál sokkal jobb, mint amit előzetesen lehetett várni.
A sok külső helyszín valamiért még mindig üdítő, látszik a ráfordított pénz, de ugyanakkor a 4. rész után már cserélhetnének váltásruhát a szereplők – jó értem én, hogy valamennyire “kosztüm” (pl Raven, Gar), de nekem zavaró. A casting egy részével még továbbra sem békültem ki.
Ez a Doom Patrol-os rész, kicsit olyan volt, hogy “minek”… a karakterek zöméből ennyi bőven elég is volt. Az a robot külső már a 2000-es években is halál ciki lett volna (hozzátéve, hogy értem én, hogy comic-szerű, meg direkt ilyen, de könyörgöm).

Egyébként ha jól nézem Rita kivételével mindenki cserélve lesz a spinoff-ra, Alan Tudyk miatt egy próbát azért fog kapni.

Alexejevic - 2018. 11. 06. 18:28

Nekem eddig nagyon tetszik a sorozat. Egyedi hangulata van, eddig nincs túltolva a dráma (lásd CW…), a szereplők nekem szimpatikusak, működnek. Tényleg kicsit lassan építkezik a sorozat, de ez nem baj. Közel sem unalmas. Lehet érezni, hogy igazi DC fanoknak készül, hiszen tele van utalásokkal, elég képregényhű dolgokat hoznak fel, Batmant már most csepegtetik.
Nem tudom ki lesz az évad főellensége (ha egyáltalán lesz…), de eddig nálam nagyon rendben van a dolog.

DarkEagle - 2018. 11. 07. 13:22

@gothamite: Minek kellett volna több a Doom Patrolból ha úgyis jön jövőre a saját sorozatuk? Majd abban kifejtik a karaktereket rendesen. Ez pont olyan volt mint anno az Arrow-ban mikor Barry megjelent, gyakorlatilag ez egy backdoor Pilot volt.

Egyébként az már nyilvánvaló az 1. rész óta hogy ki a főellenség. Nem véletlen hogy Raven központú a sorozat. Most hogy végre együtt a csapat tuti hogy felpörögnek az események.

Ayrons - 2018. 11. 08. 07:32

És tényleg lecserélik az egész stábot a spin offra ennek aztán mi értelme ? Még a dokit is más alakítja. Ez wtf.

DarkEagle - 2018. 11. 08. 10:16

Csak a dokit cserélik le senki mást nem. Egyébként meg azért cserélik le mert ez a rész jóval előbb készült el mint a Doom Patrol sorozat forgatása elindult volna és gondolom nem tudtak megegyezni a mostani Dokival. Robotman és Negative Man castingja meg amúgy is tök8 mert úgyse látjuk az arcukat csak halljuk őket és nyilván azért castingoltak rájuk másokat mert a sorozatukban majd lesz róluk flashback és most csak a hangjukat adták. Rita egyébként marad és ha minden igaz Cyborg csatlakozik még majd hozzájuk meg ahogy látom 1-2 másik alap tag is jön.

Mate4182 - 2018. 11. 08. 11:56

ha nem lenne a daredevil 3. evadja ennyire fasza, azt mondanam hogy iden a DC feltorolte a padlot a Marvel sorozatokkal (igen ratok nezek Luke Cage es Iron Fist)

baromi jo volt a 4. resz! nekem nagyon tetszett a doom patrol csapat, es szerintem nem volt gaz a robot fazon ruhaja. nekem illett a sorozat dizajnjaba. a nyulos-undorito 20’s celebet nem igazan tudom mire velni, de en a doom patrolt nem is ismertem soha a kepregenyekbol

plusz en nem vagom mi ez az ujra casting tema, de ha a dokit ugyis mas fogja alakitani a sajat sorozatukban, akkor mar meg is halhatott volna a resz vegen …

Minka Kellyt kicsit hianyoltam a reszbol de talan majd az 5.ben

DarkEagle - 2018. 11. 08. 14:59

Rita képessége kb ugyan az mint a Flashben a gumiembernek. Elasti-girl ugye a neve és nem véletlen. Csodálom is hogy nem volt semmi gebasz a Disney-vel mert ugye nekik is van egy ilyen hősük a Hihetetlen Családban. :D

Mate4182 - 2018. 11. 08. 16:46

de gondolom a DC-s Elasti girl ,,kicsit” korabban volt mint a hihetetlen csalad :D

mindenesetre koszi a valaszt :D

DarkEagle - 2018. 11. 08. 17:12

Hát úgy 40 évvel idősebb karakter a DC-s Elasti-girl, szóval ja. :D

Tyberius06 - 2018. 11. 10. 02:52

WTF… tobzódnak a Robinok egymás hegyén-hátán… :D
Jó kis rész volt az 5-dik is. Lassan össze érik a csapat… Creepy család meg hát… ez így eléggé gyengus volt…

DarkEagle - 2018. 11. 10. 12:05

Ismét egy nagyon jó rész. Az úgymond edzés vicces kis jeleneteket szült. :D Gar és Rachel tényleg nagyon jók együtt. A harcok most talán még jobbak voltak mint eddig. Lehet csak nekem tűnik így de mintha minden résszel egyre kevésbé lenne brutális Robin. Mert az oké hogy nagyon durván lealázta a creepy családot de fele annyira se volt brutális mint a Pilotban. Nyilván Rachel hatása lehet a dolog. Egyébként Korival is nagyon jók együtt. Reméltem hogy így lesz tekintve hogy elég komoly a kapcsolatuk végtére is ők a mami és papi a csapatban. :D Beast Boy továbbra is az egyik ha nem a legjobb. A tigris formája meg mintha egyre jobb lenne.

Jason Toddot tudtam hogy jön de ettől még meglepett mert a kövi részre vártam hiszen az róla szól ugye. Jó így látni hogy még kis életvidám kötekedő kisgyerek és nem az a brutális állat aki majd lesz ugye.

Azt hiszem egyelőre nem igen lehet panasz a sorozatra.

Rob - 2018. 11. 10. 17:35

A bunyók nagyon jók, ebből a szempontból magasan veri az összes DC/CW és Marvel/Netflix sorozatot.

Kobun - 2018. 11. 10. 18:01

Nekem is egyre jobban tetszik a sorozat. A creepy családot nem sajnáltam, szerintem abban ennyi volt, így legalább lehet tovább vinni a fonalat :)

Mate4182 - 2018. 11. 10. 18:07

Rob: azert azt el kell ismerni hogy a Titanba baromi jo bunyok vannak de azert a Netflixes Punishert se kell felteni, a Daredevilrol nem is beszelve, kulonosen gondolok itt a vagatlan hosszu bunyokra, az elso evadbol a folyosos es az uj evadbol a korhazas !

de teny hogy a tobbi az a 90es evekbeli xena sorozatok bunyoival egyenerteku

Yooha - 2018. 11. 12. 07:47

Most ez úgy van, hogy ha felmond egy Robin, akkor meghirdetik a helyét? Meg most 2 van?

Csigusz - 2018. 11. 12. 09:02

@Rob: hétfő 9 van csak, de ez a hét vicce. Igazából magyarázni sem kell ezt a Daredevil mellett.
(ettől függetlenül a hotelszobás jelenet az király volt)

Robin meg nem kevésbé brutális, csak az első részt el kellett adni a kamu vérrel, meg hogy nagyon rated-R, meg “fuck”, aztán azóta ki mondja meg, hogy ez valójában milyen besorolás? Eléggé maszatolnak ilyen téren, néhol van vér, aztán kb ennyi.

Hogy az új Robin mit keres Chicago-ban az meg rejtély. Mármint itt ebben az értelmezésben nem Gothamben van, hanem USA-szerte dolgozik minden önbíráskodó :D (lásd Dick)
Kory-val nulla kémia volt, nem is értem mi indokolta ezt meglépni ebben a formában, ennyire hamar.
Egy-két írói húzás simán kezd CW minőség lenni.

Isaac - 2018. 11. 12. 19:34

A lényeget leírtátok már,így csak annyit írnék ide , ez a sori részről részre jobb,amit nem is tudom mikor lehetett leírni utoljára ( úgy,hogy már a kezdés is remek volt ) :D

DarkEagle - 2018. 11. 13. 12:06

Jasont nyilván Batman küldte esetleg Alfred. Ne higgye senki hogy Bruce nem figyeli meg Dicket és nem tud a többiekről. :D

Ayrons - 2018. 11. 13. 19:21

Yooha: Igen ez pont így van ha nincs Robin akkor általában Batman keres egy sanyarú sorsú gyereket és befogadja. Összesen 3 Robinja volt plusz egy csaj.
Szerintem Kory és Robin között van kémia plusz Kory semmit nem tud így volt benne egyfajta kíváncsiság a szex felé plusz így akarta megpuhítani Robint.

Az meg egyértelmű hogy Jason miért került oda.

Shed - 2018. 11. 13. 20:02

Eddig nagyon jó, remélem marad a minöség a továbbiakban is. Robin belépöje làtvànyos volt :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz