login |

Sólyom & A Tél Katonája: A sorozat?

2018. 11. 05. 19:48 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: hírek, ,

Nemrég írtuk meg, hogy Loki és Scarlet Witch is kaphat saját Marvel-sorozatot, ami a Disney jövőre elindítani tervezett streaming platformjára készülne, de persze ez feltételes módban szerepelt, hiszen jelenleg több hőssel több szériát fejlesztenek, és még nem tudni, hogy melyik projekt lesz a befutó. Viszont, kiderült egy újabb, ezúttal már pilotszkript-fázisba lépő terv pár részlete.

Na, a kérdésünknél, ami arra vonatkozott, hogy ti kiket látnátok szívesen a mozis arcok közül egy saját sorozatban, valaki válaszolta azt, hogy Falcon-t és Winter Soldier-t? Mert jó esély van rá, bár ahhoz az is kell, hogy Malcolm Spellman jó pilotot írjon – ő eddig az Empire-ön dolgozott, más kreditje nincs is. Ott viszont szépen lépdelt előre a ranglétrán.

A Marvel és a Disney nem kommentálta a Variety értesülését, de ez nem számít, hiszen ennyi konkrétum mellett nincs okunk kételkedni benne, mint ahogy az is biztos, hogy ez az első Marvel-es sorozatterv, ami eljutott odáig, hogy készítőt kapjon.

A mozifilmekben Anthony Mackie (Falcon) és Sebastian Stan (Winter Solider) alakítja a két karaktert, nyilván itt is rájuk építenének, másképp nem is lenne értelme a saját sorozatnak. Ami egyébként jó eséllyel event-jellegű mini lenne.

22 hozzászólás Ne habozz!

Geza Kovacs - 2018. 11. 05. 20:08

Túl kellene ezekeb már lépniük. A moziban elég bőrt lehúztaj ezekről. Tv-ben valami újat találjanak ki.

Flanker - 2018. 11. 05. 20:15

jöhet!

mSO - 2018. 11. 05. 20:17

Sólyomszem – családi dráma a vidéki házban

May néni – hogyan neveljünk hőst, anélkül, hogy tudnánk róla (családi dráma nagyvárosi lakásban)

winnie - 2018. 11. 05. 20:28

Geza Kovacs: én egy másodpercet nem láttam belőlük, de épp az a lényeg, hogy filmes szereplőket akarnak VÉGRE (mert “mindenki” ezt kérte), valamint, hogy az eddigi mellékszereplőket emeljék ki, élettel töltsék meg. ha a tévésorozatokat nézzük, egy csomó új van az agentsben, a 6 netflixesben, a cloak and daggerben, a runawaysben, megszámolni sem tudjuk.

dexike3 - 2018. 11. 05. 21:05

SPOILER
tudomásom szerint mindkét karakternek annyi, mivel dezintegrálódtak. ezért a sorozat híre egy baromi nagy spoiler a filmek szempontjából. de lehet ez amolyan prequel féle cucc lesz.

speranza - 2018. 11. 05. 21:07

A mozis arcok közül az egyetlen, akiét szívesen elnézegetném egy sorozatban (akár még Vasemberként is), az Robert Downey Jr. meleg, barna, spániel tekintete. Írom ezt abban a biztos tudatban, hogy ő már nagyon unja, úgyhogy ilyen tutira nem lesz. :))

Flanker - 2018. 11. 05. 21:13

“dexike3”, semmit se tudunk a sorozatról, így ez önmagában minden csak nem spoiler.
És ha te azt gondolod hogy mindenki dezintegrálódott akit láttál, egy két részes film felénél.. nos, nagy pénzem van rá hogy nem így lesz :)

winnie - 2018. 11. 05. 21:32

vagy poén a komment, vagy volt, aki azt hitte, hogy superman meghalt, amikor superman meghalt. a szuperhős sztoriknak ez a lényegük, hogy mindent vissza lehet csinálni, nem?:)

PositiveRush97 - 2018. 11. 05. 21:55

Én leginkább Scarlet Witchről vagy Black Widowról néznék külön sorozatot, az utóbbiról elvileg lesz szóló film szóval talán arra kevesebb esély van de így vagy úgy, mindkettejük karakteréből szívesen néznék többet.

FP Jones - 2018. 11. 05. 22:55

rendezője is van a BW filmnek, szóval nem elvileg.

cherockee - 2018. 11. 06. 00:24

Én azt hittem valamelyikük lesz majd a következő Amerika Kapitány.

Ambriel - 2018. 11. 06. 07:37

Számomra Tél Katonája is olyan, mint Loki. Akkor jöhet, ha ugyanaz a színész fogja játszani a karaktert, aki a filmekben. Már csak egy Űrlord sorozat kellene Chris Pratt-tel, és kész lenne a Marvel mennyországom. :D

z - 2018. 11. 06. 07:40

PositiveRush97: Előbbi kap sorozatot utóbbi meg filmet ;)

Kissur - 2018. 11. 06. 07:45

Egy Amerika Kapitány: Tél Katonája hangulatú sorozatot néznék. De attól még Solymot nem bírom annyira, a Tél Katonája meg még keveset szerepelt, hogy véleményt tudjak nyilvánítanir róla.
Ezekben a hírekben csak az zavar, hogy kb azt ordítják, hogy a csettintés nem ért semmit.

DaMan - 2018. 11. 06. 10:44

Falcon a világ legrosszabb képregény-adaptált karaktere – ideértve a Suicide Squad-os arcokat is! -, ráadásul a háttérsztorija is egy rakás klisé és unalom kombója. Talán pont ezért lenne jó, ha kapna egy tényleg jó sztorit, de szerintem nem hazudok, ha azt mondom, senkit nem érdekel. Rosszabb, mint Hawkeye, neki legalább van emberi oldala.

Winter Soldier pont az ellenkezője, 6-8 évadot meg lehetne tölteni az eddig nem látott életével, ráadásul hatalmas ziccer egy szovjet korban játszódó dráma, csak nem hagyják ki.

Mate4182 - 2018. 11. 06. 11:34

Anthony Mackie lassan inkabb sorozatarc lesz ha igy folytatja :D

MegjegYzem Loki, Scarlet Witch, Winter Soldier es Falcon kb az a 4 szereplo akiket először kukaznek ha sorozatot kene csinalni. Najo kiveve a WS nert abban tenyleg van potencial de a tobbi… Konyorgom ki venne komolyan barmilyen evadvegi dramat Lokival? Lassan annyiszor hal meg mint Kenny a South Parkban

Szerintem pont a cloak and dagger meg a runaways az elo pelda ra hogy amig ezrevel vannak az erdekes karakterek az univerzumban, folosleges ugyanazokat elorantani

cherockee - 2018. 11. 06. 12:28

@DaMan:

Csak a magad nevében, szerintem a Winter Soldier-ben konkrétan jó volt a karakter (és csatlakozom, az orosz múlt, a Winter Soldier hangulatú kémfilmes irány nekem bejönne nagyon). Fogalmam nincs a képregényes életútjáról, de nekem pont jó sidekick volt, a filmből a végén a menekülős jelenetei jobban megmaradtak sokadik nézésre is.

Egyébként ha valaki Marvel ÉS más jellegű sorozatot akar nézni, akkor Cloak and Dagger, szerintem jó lett, a Runaways nekem semmilyen volt, de a Cloak and Dagger-nek van egy sajátos hangulata.

Shiwo - 2018. 11. 06. 12:55

“SPOILER
tudomásom szerint mindkét karakternek annyi, mivel dezintegrálódtak. ezért a sorozat híre egy baromi nagy spoiler a filmek szempontjából.”

volt róla szó, hogy jön a Spiderman 2, a Galaxis őrzői 3, de tán még Dr. Strange 2-t is pletykáltak, szvsz igazából elég naivitás lenne azt gondolni, hogy nem lesznek valami úton-módon feltámasztva.. hogy most a múltat változtatják meg, vagy a valóság kövével hoznak vissza mindenkit, esetleg egyéb megoldást látunk, max ennyi a kérdés..

a képregényekben is ezer és egy példáját láthattuk, hogy a halál nem egy végérvényes dolog a szuperhősök világában..

m minnifield - 2018. 11. 06. 17:30

Ha már Sebastian Stan, egy élőszereplős Star Wars sorozatban vagy filmben,a Jedi visszatér utáni Luke Skywalker kalandjait megnézném vele.

- 2018. 11. 07. 17:34

Lúkkédzset. Őt szívesen látnám.

Amanojaku - 2018. 11. 08. 23:09

Eddig a következőkről volt szó, hogy Dosney Play-minisorozatot kapnak:
Loki
Skarlát Boszorkány
Sólyomszem (Kate Bishoppal?)
Fehér Farkas és Sólyom.
Ad 1. Ezek pont azok a karakterek, akikről alig, vagy semmit se tudtunk meg az eddigi filmekből, lévén mindig mellékszereplők, sőt statiszták voltak.
Ad 2. A kétrészes film felénél elporladtak és bármi terv ezen karakterekkel már spoiler? kivétel nélkül mindegyik könnyedén játszódhat a Polgárháború és a Végtelen Háború eseményei között eltelt két évben. Sőt, Loki sorozata simán visszamehet még az első Thor-filmet MRGELŐZŐ évekre.
Ad 3. Jellemüket és az egymással való interakcióikat, valamint a karaktereik eredetijét figyelembe véve mindegyikükben van potenciál, hogy minimum egy évasnyi minisorozatot elvigyen a hátán. Buck és Sam adok-kapok viszonya és oldschool-abb harcstílusa miatt én egy Fehér Farkas és a Sólyom című filmet is simán elképzeltem volna kettejükkel az elkövetkező kb. öt évben.
Ad 4. Mindenki megnyugodhat: ezeket a sorozatokat a Marvel Studió fogja csinálni, Kevin Feige fogja felügyelni, mozis költségvetésből fog készülni és a filmes színészgárdát fogja felvonultatni.
.
És még egy pont: a Stúdió által gyártott minik mellé vélhetően (legaláb remélhetőleg) lassan de biztosan összeszedik a netflixről, az ABC-ről, a HULU-ról és a Freeformról is a Loeb által gyárott MCU-sorozatokat is a Disney Playre, így talán végre sor kerülhet arra, hogy a filmes szereplők végre tudomást szereznek a sorozatos szuperhősökről, mondjuk Sólyomszem megismeri Bobbi Morse-t/Seregélyt.

winnie - 2018. 11. 09. 05:02

annyit helyesbítenék, hogy nem “kapnak”, hanem kaphatnak. körülbelül 9-10 tervet fejlesztenek, és ezekből fognak 2-3-at berendelni, a többi megy a kukába, vagy később megint megpróbálkoznak velük.

abban egyetértek, hogy bármikor játszódhatnak, viszont nem lesz filmes a költségvetés, hiszen a Disney+, bár lesz rajta drágább cucc, nem bír el akkora büdzsét. mondjuk ezt fogják kompenzálni azzal, hogy minisorozatokat akarnak inkább, nem éveken át futókat. a marvel studios részvétele inkább kreatív pluszt jelent, mint anyagit.

viszont

“biztosan összeszedik a netflixről, az ABC-ről, a HULU-ról és a Freeformról is a Loeb által gyárott MCU-sorozatokat is a Disney Playre”

nem tudom, mit tartogat a jövő, de nem szedhetik őket, mert ezek nem az ő sorozataik, hanem az azokat a marvel tv-től és az abc studios-tól licencelő platformoké, szóval elvileg csak akkor juthatnának hozzájuk, ha kaszát kapnának, és nyilván nem az a cél, hogy ha megvették őket és teljesítenek, akkor elkaszálják őket. de ha erre is kerül a sor, nem tudnák mindet átvenni, tekintve, hogy a disney platformjának elég szabottak a keretei. ugye 5 saját gyártású sorozatról beszéltek és és évi 5 filmről – bármennyire is disney a disney, és bármennyire is tudnának egészpályásan letámadni, kezdésnél erre nem lesz sok lehetőségük. arról nem is beszélve, hogy technikailag a szerződések miatt a sorozatokat is nehéz és költséges lenne átvinni. lehet, hogy lesz, amit megmentenek, de _szerintem_ esélytelen abban gondolkozni, hogy minden átmegy oda.

a marvel tv és az abc studios számára nagyon jövedelmező, ha nem csak a disney platformjára csinálnak sorozatokat, hiszen az ottani bevételül maximálva lenne, más csatornák bevonásával viszont bármeddig növelhető.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz