login |

Jó (nagy?) baj

2019. 01. 06. 14:15 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: kampány,

A Good Trouble a The Fosters spinoffja lesz, szerintem páran már látták is a tévés premier előtt elérhetővé tett pilotot – a plakátokon (az ikertesó a tovább mögött) látjátok, hogy kiket visznek tovább az eredeti sorozatból, az előzeteseket pedig már láthattuk korábban.

3 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2019. 01. 06. 15:35

50 perces a pilot, de basszus.. nagyon jól nyitott, szerintem. érdemes volt ennek a 2 karakternek külön sorozatot adni.

Rékka - 2019. 01. 06. 17:13

Az eredeti sorozatban is ők voltak a legértelmesebb és legjobb karakterek…szóval csak remélem, hogy tényleg jó kis sorozat lesz. Szükségem van már egyre…

Mom - 2019. 01. 13. 17:05

Nagyon erős kezdés volt. Voltak benne üresjáratok, ezt nem tagadom, de amikor az érzelmeken volt a hangsúly, azt baromira megnyomták. Nekem abszolút átjöttek a pályakezdő fiatalok problémái, nehézségei, konfliktusai. És nem oldották fel őket az epizód végére teljesen happy enddel, megalkuvásos volt sikerélmény. Ami nem csak felvezette a várható szálakat, de azt is hoztam, amit a Fostersben már megszoktunk: nem mindig lesz jó a vége, de együtt könnyebb elviselni.

Ha ezt hozzák a folytatásban, rám számíhatnak. Pedig Mariana karakterét amúgy nem annyira kedveltem, de itt Callie-vel nagyon jól kiegészítették egymást. Ebből 50 perc is könnyedén lecsúszott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz