login |

2 hozzászólás Ne habozz!

JeLo - 2006. 11. 13. 13:20

Lehet, hogy valami keveredés van. Én úgy hallottam, hogy az első évaddal a sorozat megbukott és leállították a forgatást. annak ellenére, hogy nekem végül is fogjuk rá, tetszett, nem lepett meg ez a hír és ha a közvélemény helyébe képzeltem bele magam, én is megbuktattam volna. Erre itt meg azt olvasom, hogy milyen király, meg minden. Meg láttam valahol a neten egy fél második évadot.
A Jóbarátok folytatásaként én nem emlegetném, mert azért ha azzal kell összevetni, akkor egy unalmas, langyos és erőltetett valami, amit az ember elnézeget, de úgy igazán nem köti le. Hiányoznak belőle a többiek, a fordulatok satöbbi. Ha megfeledkezek a Jóbarátok létezéséről, akkor kicsit jobb a helyzet. Joey karaktere megmaradt és hát talán a legnagyobb kedvencem volt a Friendsből is. Szóval végül is nem rossz, nagyon nem nevettem rajt, de jól esett végignézni, addig is lefioglalt valami legalább :
De akkor most hányadán is állunk ezzel? Hány évad van készen? Lesz folytatás, vagy már van?

winnie - 2006. 11. 13. 14:29

2 évad készült el.
a 2. évad felénél, a 14. résznél amerikában lelőtték a sorozatot, így ott jó pár rész nem került adásba.
itthon mindkét évad teljes egészében, vagyis mind a 46 rész adásba került az hbo-n.

ennyi. több rész nem lesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz