login |

Pilot-mustra – Emily’s Reasons Why Not 1×01

2006. 01. 10. 10:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika, pilot-mustra,

Az a helyzet, hogy a Scrubs-ban (nem győzöm eleget mondani mennyire jó, nézzétek) iszonyat bírtam Heather Graham-et, abban a full optimista szőke pszichológusnő szerepben. Ez persze lehet, hogy csak a szerep miatt volt, mivel most meg nem bírom annyira (de majdnem). Talán mert túl lányosnak tűnik a sorozat, de az elején kezdem.

Jó nyilván a tavalyi Scrubs-ba ugrása miatt, de Heather is szerzett magának egy sitcomot, még ha csak egy izé, olyan “nem szeptemberben, a nagyokkal induló” darabot is. A főszereplő egy írónő, aki még jó is abban amit csinál, viszont a pasikkal nem igazán bír, ezért felállít egy szabályt. Öt okot keres, hogy miért nem ő az igazi, és ha ezek megvannak akkor dobja a pasit, de persze ez a módszer sem az igazi nyilván, különben nem lenne vígjátéksorozat.

Keresek én is pár okot amiért ne nézzem. Az első az lenne, hogy lányos, bocsi. A második az, hogy bár nincs konzervnevetés, tehát single camera comedy, de elég zsenge, szóval annyi poén sincs. A harmadik, mondtam már, hogy lányos? A negyedik a gay jóbarát, ötödiket most hirtelen nem találtam, de majd biztos láttok.

Jó, persze pozitívum is van, bírom Heather Grahamet, és itt is elég szép néha szerintem. Aztán itt van a Boston Legalből Brad aki hozza a szokásos formáját. Viszont kiemelhető, hogy bár lagymatag, de legalább nincs konzervnevetés (Four Kings mint ellenpélda, ami lagymatag és még nevetnek is helyettünk), és akkor ennyi is lenne a pozitívum lista. Nekem nem jött be annyira, de mivel sitcom rajongó vagyok így még pár részt tuti megnézek. 6/10 szerintem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz