login |

Sorozatsorsok – 1 – Prison Break

2006. 01. 11. 20:42 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: sorozatsorsok,

Íme egy új ‘rovat’, mely azzal foglalkozik, hogy az új (és később amost futó sorozatok) közül melyiknek mennyi esélye van a következő évadmegélésére.

Az első áldozat hétfő, 9 óra, FOX, vagyis a Prison Break.

Össznézettségben nem feltétlenül a legjobb, rendre alulmarad az egyidőben sugárzott sorozatokkal (CBS sitcomok, Las Vegas, amerikai foci),de a a reklámszempontból fontos korcsoportban a 18-49-es korosztálybanbenne van a 15 legnézettebb sorozat között, és ez utóbbi adat számítjobban, ezért a Prison Break kilátásai nagyon jók egy esetleges másodikévadra, ezt csakis egy a márciusi folytatást követő brutális nézettségcsökkenés tudná megakadályozni.

A Junkie szerint: 90% az esély, hogy 2006. őszén folytatódik a sorozat a 2. évaddal.

Téma mostanság, hogy a Prison Break-nek mi lesz a sorsa az 1. évad,vagy akár egy esetleges szökés után. A választ nem tudni, de jöjjön egyidézet a sorozat készítőjétől, Paul Scheuring-től:

Eddig mozifilmekkel foglalkoztam (Túl mindenen), melyek nyilván le voltakzárva, a cél az volt, hogyan jutunk el a végéhez a történetnek. A tévéesetében az az érdekes, hogy az arról szól, hogy miképp úszhatjuk meg,hogy vége legyen (egy sorozatnak). Tudnom kell ugyanis, hogy meddigtart egy show, ha 50 részes lesz, akkor az egy 2200 oldalasforgatókönyvnek felel meg. Én pontosan tudom, hogy mi a célunk a PrisonBreak-kel. Amikor felvázoltam a csatornának az egész évadra szólóterveinket, akkor szó szerint sokkoltam őket. Még arról is beszámoltamnekik, hogy mit tervezünk egy esetleges 2. évadban.
[…]
Scheuring sorozata teljesen egyedi, hiszen, ha kap megrendelést a második évadra,akkor egy teljesen más típusú sorozat válik belőle – inkább egySzökevény-stílusú show, melyben az egyes, börtönből megszökő karakterekkülön útjait, meneküléseit kísérhetjük figyelemmel a hatóságok elől.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz