login |

The 4400, és még több (nálunk is)

2006. 01. 12. 14:59 - Írta: Joe-ker

3 hozzászólás | kategória: hírek, kritika,

Különös dolgok történnek a Földön. Az elmúlt 60 évben az egész bolygóról 4400 ember tűnt el nyomtalanul, egyik pillanatról a másikra, mindig egy fényjelenség kíséretében. Aztán hirtelen, egyszerre, egy helyen újra megjelentek. A “visszatértek” közül páran különleges képességekkel rendelkeznek. Tom Baldwin és Diana Skouris, az NTAC (Nemzeti Veszélyfelmérési Parancsnokság, vagy mi) két legjobb ügynöke (naná, majd a legrosszabbak, nem?) kapja a feladatot, hogy figyelemmel kisérjék a 4400-akat. Tom személyesen is érintett, ugyanis unokaöccse, Shawn szintén egyike a 4400-aknak, fia pedig azóta kómában fekszik, hogy Shawn eltűnt. De vajon kik és miért vitték el ezeket az embereket? Miért kapták a képességeket? Miért hozták vissza őket? Többek között ezekre a kérdésekre is ott a válasz a sorozatban.

A 4400 első évadját 2004-ben sugározta az USA Network, és eredetileg csak egy hat részes minisorozatnak készült (az első duplarész), amelynek végén úgy-ahogy megoldódik a nagy rejtély, kiderül, kik és miért vitték el az embereket. De mivel a sorozat nagy sikert aratott, odaát meg nem hülyék, elkészült a második évad, ezúttal már 13 részben (itt is dupla az első). Itt persze tovább bonyolódik a történet. Nem tagadom, az elején voltak kevésbé jól sikerült részek, sőt, volt egy nagyon rossz is, de aztán hálisten újra magára talált, és a végére egy igazán jó és izgalmas történet kerekedett belőle, amit ha nem szúrnak el (reménykedem), nagyon erős harmadik évadra számíthatunk idén nyáron.

Meglepő módon egy hazai tévében is látható volt/lesz a sorozat, ugyanis az első évadot még tavaly sugározta a Cinemax, a második pedig január 22-én premierel ugyanezen a csatornán.

3 hozzászólás Ne habozz!

hunter000 - 2006. 06. 02. 00:00

19órán keresztül zsinórban néztem végig a részeket. Rángat az ideg, nem bírok még 11 napot a 3. szezonig :D

rhynn - 2006. 08. 23. 14:07

Nekem 3 nap volt, vizsgaidőszak közepén, azóta már 1 rész kivételével a 3. szezont is végignéztem. Hex mellett a másik kedvencem, bár a Blade lassan ezt is elsöpri :D

Carlo Blaine - 2015. 08. 06. 02:30

hú vazze kicsit régi cikk… Lehet már a két kommentelő azóta rég meghalt :( damn soon…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz