login |

Sorozatsorsok – 2 – Surface

2006. 01. 12. 23:44 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: sorozatsorsok,

Vajon mik a túlélési esélyei a Surface-nek? A családi sci-fi sorozat,vagy minek tituláljam hétfőn 20.00-tól megy az NBC-n olyanvetélytársakkal, mint a ABC Wife Swap-je (Anyacsavar), a CBS 2 sitcomja(Férjek gyöngye, How I Met…) és az éppen aktuális FOX ismétlés(House) vagy cancel-sorozat (Kitchen Confidential, ArrestedDevelopment). (A WB és a UPN nem tétel, bár a WB legnézettebb sorozataa Hetedik mennyország található ebben a sávban)

A titkos tengeri lényekről szóló sorozat anno 11.2M nézővel nyitott,most 8.5M környékén tanyázik (és ezzel még top50-es sorozat), amelyidősávjában 3. helyet jelen, mivel a FOX sitcomokat nem nehéz leverni,de éppen e héten a House ismétlés 18-49-ben leverte a Surface-t, amiazért elég durva és utal arra, hogy a Surface-nek a fiatal nézőkmegszerzése jelenti a gondot, ugyanis ebben a korosztályban marad főlegalul a sorozat a versenyben.

Az NBC is látta ezt, ezért szinte egyetlen sorozatként a Surface-ből nem rendelt teljes évadot ősszel,csak 3 plusz epizódot, amiből vélhetően eldöntötte volna a sorozattovábbi sorsát. Azóta hallgatás, valszeg az NBC el is döntötte…

Az addiktok szerint: 20% az esély, hogy 2006. őszén folytatódik a sorozat a 2. évaddal.

Nem fényesek a kilátások, nincs teljes évad, nincs jó nézettség – deláttunk már varjún karórát. Annyi biztos, hogy a sorozat 1. évadánakutolsó, 16. részes február 6.-án lesz és várhatóan szezonfinálénakkapunk valamilyen lezárást és nem csak totális cliffhanger fog várni.

2 hozzászólás Ne habozz!

robi - 2007. 04. 16. 19:48

Szerintem ez egy király sorozat ! Remlem lessz még tovább is!!!!!!!!!!!

Martie - 2007. 07. 03. 18:02

Sztem is naon jó volt, jó lenne ha lenne 2. évad is!!!!!Ne adják fel!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz