login |

Archív pilot-mustra 2. – Supernatural, Head Cases

2006. 01. 14. 16:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika, pilot-mustra, ,

A Supernatural-ről eszembe jutott, hogy meg kéne nézni a fórumon, hogy mit is írtam anno az 1×00-ás pilotról, mert annyit tudtam, hogy nagyon nem jött be, de ennek ellenére bízok a sorozatban és valamikor lezúzom a részeket, ha lesz rá lehetőségem.

Sajnos csalódnom kellett, mert túl szűkszavúan fogalmaztam…

SUPERNATURAL – 1×00: 3/10

Kösz nem.

Ennyi. Valszeg bennem volt a hiba, mert előtte mindenki szórta rá a 10/10-eket, de valahogy nem kapott el, és csak untam magam, bár a végén a cliffhanger korrekt volt.

Akkor, nézzük egy másik archív pilotot is, amit a SupNat-éval egy napon néztem meg. Azét a sorozatét, amit a FOX (sajnos teljesen jogosan) 2 adás után lelőtt…

HEAD CASES – 1×00 – 8.5/10

na szóval.

idegösszeroppant fiatal nagymenő ügyvéd (chris odonnell) + totálisan zizzent, hirtelen dühkitörésekre hajlamos zugügyvéd (ADAM GOLDBERG EGY ÁLLAT – remélem őt más is ismeri) összeáll (ráadásul utálják egymást). ennyi.

több hangos röhögés kísérte részemről a pilot-ot, ami nálam jelent valamit. szerintem tök aranyos volt, nagyon jó a 2 főszereplő között a ‘chemistry’.

ellenben volt benne tök fölösleges szuicid hajlamú kislány, akinek később biztos lesz szerepe (rachael leigh cook-ot jól ki is rúgták ebből a szerepből, tényleg szürke volt (nincs szerencséje a pilot-okkal, legutóbb a fearless-t láttam tőle, az adásba se került) + ott van az asszonyka és a kisfiú, akik jól faképnél hagyták a nagymenő ügyvédet.

az ügyvédes sorozatokkal az a baj, hogy a legtöbb ügyet úgyis megnyerik, de ha sikerül ilyen vidámnak folytatni a sorozatot, akkor lehet belőle valami akár. kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba indulnak el.

nem nagyon tudok mit írni róla. szerintem aranyos volt.

A sorsát a sorozatnak tudjuk, a második rész is teljesen jó volt, az általam kifogásolt Rachael Leigh Cook-szálat meg tényleg megszüntették. A sorozatból összesen 6 részt forgattak le, reméljük a maradék 4-et is meg lehet nézni egyszer.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz