login |

Új sorozatok a magyar tévékben

2006. 01. 16. 19:53 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: hírek

Azt már alant megemlítettem, hogy jön ugyebár itthon is a Házi háború (The War at Home) az HBO-n és a Wanted: Életre-halálra (Wanted) a Viasaton, de vajon még mi várható mostanában és lesz-e must see sorozat.

Nos, először is jövő héten hétfőn, vagyis január 23-án premierel aTV2-őn 23.00 órakor a 2005-ös midseason sorozat az Esküdt ellenségek:Az utolsó szó jogán (Law and Order: Trial by Jury).Kint tavasszal 12 rész ment le, itthon mind a 13 adásba kerül. Ez a Lawand Order sorozat harmadik spinoffja volt és utólag már az NBC issajnálhatja, hogy lelőtte. Ügyvédes-nyomozós show, de ezúttal inkábbügyvédes, és a szokás szerint valós eseteket dramatizálnak. A kétfőszereplő néni matt érdemes nézni, hiszen mind Bebe Neuwirth-et(Cheers, Faculty), mind Amy Carlson-t (Harmadik műszak) kedveljük.

Akinek van Cinemax-a vagy Cinemax 2-je az láthatja az NBC 2005-ös tavaszi 6 részes világvégés minisorozatát a Jelenéseket (Revelations). Főszerepben Bill Pullman atya. Érdekes sorozat. Tessék csak nézni.

Ha már Cinemax, akkor ne feledkezzünk el arról sem, hogy a The 4400 Amerikalegnézettebb scifi sorozata a 2004/2005-ből visszatér és folytatódik amásodik évaddal szinkronosan. Joe-ker már írt róla lejjebb, szerintemaz ő nevében is mondhatom, hogy kötelező vétel a sorozat, nagyonbeindul a 2. évad második fele.

Nem maradhat ki a Lost sem,hiszen az AXN-en januárt 22-én vasárnap 19.10-től kezdődik a 2. évad.Nem mondom, hülye húzás, hogy nem várták be az RTL Klubot de gondolom,aki meg akarta nézni a maradék pár részt, az az AXN-en is be tudtapótolni. (Ismétlések vasárnap és hétfőn 23.30-kor) Kell-e mondanom,hogy alap.

És a végén ismét a TV2. Vasárnap 11.30-kor indul útjára az előző idényben cancellált sitcom, a Rém rendetlen család (Complete Savages).A sorozat érdekessége, hogy Mel Gibson az egyik executive producere ésasszem a 7. részben egy apró cameoban is feltűnik. Maga a sitcom,amolyan harsány, redneck humort kínál, már amennyire emlékszem az elsőrészre, amit anno láttam.

A Joey múlt héten indult 2. évadáról meg már írtam.

Mára ennyit, de ne feledjük, hogy nemsokára itthon folytatódik a Newyorki helyszínelők a 2. évaddal, de jön még tavasszal a Golden Globedíjra jelölt Sleeper Cell, a tűzoltós dráma Rescue Me, a BattlestarGalactica, Stephen King és Lars von Trier közös gyermeke, a KingdomHospital és bizony közeleg egy alig 1,5 éves, de kultikusnak tartottkórházas sorozat is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz