login |

Pilot: Love Monkey

2006. 01. 18. 15:27 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika, pilot-mustra,

Az a helyzet, hogy winnie-vel ellentétben én nem fárasztalak titeket köztes pontokkal (.75? hahha). Erős 7/10, simán lehet majd 8 mert bejövős, és kíváncsi vagyok nézettségre, mennyire veszélyes kaszaügyileg.

A lényeg: Ed.., (khm, Tom) harminc akármennyi, és zeneileg nemcsak, hogy mániás, de még idealista is (a jó zene terjesztése a, izé…, célja), ezért repül a multitól jól. Ha ez még nem lenne elég neki, a harminc akármennyi marhajó vele a szex barátnője is dobja, akivel amúgy tényleg nem illik össze. Úgy dönt a sok csapás után, hogy itt az idő saját kiadót nyitni bla bla. Nem ez a lényeg mégsem.

Hanem a zene. NYC zenei szcéna, rohadt sok utalás, kellemes humor, ja és a zene (mekkora már az a szakítás a csajjal, azt látni kell). Amúgy a sorozat megy a dramedy kategóriába vagy milyen nevet adtak a stílusnak, amibe a Boston Legal is besorol. Ennyi lenne, nézzétek, mert van benne stílus, ellentétben hihetetlen sok gagyival ami jelenleg is megy.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz