login |

Tittybangbang 1×01 (negyedig)

2006. 01. 18. 19:16 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: Anglia lecsap, pilot-mustra,

Nem, nem pornóról lesz szó, hanem a BBC Three-n vetített ezen a néven futó sitcomról. Szóval elég sok szar sorozatot megnéztem már életem során, legalábbis az első részüket, és eddig egyszer fordult elő velem, hogy minimum az első részt nem fejeztem be, de ez most megváltozik. Az a helyzet, hogy ez valami förtelmesen rossz sitcom Angliából, amit az 5. perc után kénytelen voltam kikapcsolni, mert különben elhánytam volna magam, vagy valami ilyesmi. Azt mondtam már, hogy tudnak rohadt jókat csinálni (Black Books, Supernova), de ez most konkrétan a Hyperdrivenál is gyengébb volt, de sokkal.

Az elején reméltem, hogy jó lesz, volt 1 poén meg egy majdnem poén, de aztán bedurvultak. Azt már nem is mondom, hogy borzasztó ronda emberek vannak benne, mert nem lenne újdonság. Ezt most még arra sem foghatom, hogy nincs jókedvem, mert a Love Monkeyn bizony mosolyogtam rendesen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz