login |

Sorozatsorsok – 3 – Ghost Whisperer, Close to Home, Numb3rs

2006. 01. 19. 16:34 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: hírek, , ,

Eddig a Prison Break (90%) és a Surface (20%) túlélési esélyeit taglaltam, most jöjjön pár itthon kevésbé nézett sorozat, azaz a CBS pénteki blokkja.

Vagyis a jó csajos sorozatok: Ghost Whisperer Jennifer Love Hewitt-tal, a Close to Home Jennifer Finnigan-nel, plusz a matekos-nyomozós Numb3rs. Igazából nincs is mit elemezni rajtuk, max annyit, hogy nyugodtan egy kalap alá lehet venni mindet, hiszen a Close to Home keddről péntekre kerülésével bitang erős line-up jött ki a CBS-nek erre a napra is, és ezt azóta sem tudta sem az ABC In Justice-a, sem az NBC The Book of Daniel-je megingatni, így amondó vagyok, hogy még 1-2 évig ezek a sorozatok lesznek itt pénteken. (Persze azt tudni kell, hogy a nézettségük nem globális szinte jó, hanem a gyengébb pénteket tekintve,hiszen az utóbbi években a péntek igazi sorozattemető volt (főleg a FOX-nak…). Úgy tűnik, hogy a CBS három érzelmes, erősen család- és karaktercentrikus, de nem annyira izgalmas vagy érdekes nyomozós sorozattal megteremtette az ideális pénteket. Nyilván ezt nézik szívesebben a nézők a hét vége felé, mint a FOX néhai próbálkozását, a Killer Instinct-et, amely már első részében is áldozatait pókokkal megerőszakoló gyilkos utáni nyomozást mutatott be.

Az addiktok szerint: 98% az esély, hogy 2006. őszén ugyanez lesz a felállás, hiszen egyszerűen nem lehet beléjük kötni. A nézettség a tavaly itteni CBS-sorozatokét meghaladja (jó, lehet, hogy nem annyira fiatalcentrikus sorozatok) és nem igazán látszanak csökkenni, ráadásul még ismételni is elfogadhatóan lehet őket.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz