login |

Archív pilot-mustra 3. + sitcom toplista

2006. 01. 20. 16:59 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika, pilot-mustra

Megint visszanéztem egy archív kritikámat (ha lehet ezt annaknevezni…:) és elcsodálkoztam azon, hogy voltak idők, amikor mégtömören is tudtam fogalmazni.

freddie – 1×01

hú,ez durva. freddie prinze jr, mint latin lover – legalább poén lett volnabenne, de a közönség a sok röhögésből úgy tűnt, hogy élvezte.

nagyon rossz.

2/10

Á, nagyon nem jött be. Amúgy Human szerint amolyan Joey-s sitcom,úgyhogy lehet, hogy itthon szeretnék jópáran, talán még arra isrávehető Human, hogy írjon is róla valamit.

Én mondjuk egy sorozat cancelje előtt két részt szeretek minimummegnézni, de itt még csak egy sikeredett, egyszerűen nem hiszem, hogyfel tudna javulni az ingerküszöbömhöz:)

Nem sitcom-rajongóként, amúgy íme egy toplista, hogy melyeket nézem vagy szeretem:
1-2. Scrubs és Arrested Development (aki látta, az tudja miért. Sajnálom, hogy ideheza még ne olyan ismertek)
3-4. Office és Black Books (az egyik angol remake, a másik angol. totális fetrengés)
5-6. Coupling és The Worst Week of My Life (angolol – az előzőt márremake-elte Amerika és meg is bukott, utóbbit pedig 2006-ben fogjákrimékelni)

Idén pedig:
1. Everybody Hates Chris (minden részben vannak gyöngyszemek, akinekbejön a stílus, imádni fogja. Ha nem láttad, akkor az 1×10-es résztérdemes megnézni étvágygerjesztőnek, ha bejön, akkor pedig a többit.Nem feltétlenül a legjobb rész, de minden hozzávaló megvan benne, ami asitcomra jellemző)
2. My Name is Earl (sokaknak ez az idei top, remek karakterek, nekem picit elfáradt mostanra, de kitartok:)
3. How I Met Your Mother (ez nálam az aranyos kategória. Nem dőlök anevetéstől, de szeretem a történetet és a karakterek aranyosak.
4. Twins (bűnös szenvedély, szégyellem is magam miatta. Ha valaki nézi rajtam kívül, hát úgy kell neki.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz