login |

Miike pápá

2006. 01. 20. 00:09 - Írta: Snake Plissken

3 hozzászólás | kategória: Snake olt!,

Nem gondoltam, hogy hírt fogok írni, de most kivételt teszek.

A Showtime-on megy a Masters of Horror c. sorozat, ahol a horrorfilm nagyágyúi (például John Carpenter, Dario Argento, Stuart Gordon) gyűltek össze, hogy egy-egy rövid történettel szórakoztassák a népet. Azzal, hogy az antológia sajnos mind minőségileg, mind nézettségileg alulmúlja a várakozásokat, most ne foglalkozzunk. A lényeg, hogy a japán fenegyerek, Takashi Miike (Audition, Ichi the Killer, Visitor Q) is rendezett egy részt, amit talán minden néző (beleértve saját magamat is) nagyon várt.

Ám a Showtime fejesei, miután megnézték az Imprint névre hallgató részt, úgy döntöttek, hogy ők ebből nem kérnek, “ez túl durva” (mégis mi a faszt vártak Miikétől? neveletlen hercegnő nyolcat?). A főproducer, Mick “gagyi stephenking-tévéfilmeket csináló” Garris pedig nem tudta és nem is nagyon akarta megvágni Miike ópuszát, így a Showtime befosott és nem adja le az epizódot.

A történet a 19. században játszódik, egy amerikai újságíró (Billy “kivételesen nem rosszfiú” Drago) Japánba utazik, hogy megkeresse eltűnt szerelmét, egy prostituáltat. Egy rejtélyes szigeten lévő bordélyházban összebarátkozik egy torz arcú kurvával (Youki Kudoh az Egy gésa emlékiratai-ból), aki mesélni kezd, szeretője haláláról, a férfi szerelméről és titokzatos abortuszokról, vagyis egy szokásos kis Takashi Miike-filmecske lehet.

Aggodalomra azért semmi ok: a DVD-n már rajta lesz, ahogyan a vágatlan Argento-rész is (az eredetiből ki lett nyírva egy jelenet, amelyben a címszereplő ragadozó hölgyemény nyammog egy embereset az egyik áldozata farkán. hiába, Argento készen állt tökön rúgni az amerikai nézőket, szerencsére még vágottan is az ő része a legjobb és a legkeményebb az összes többi közül). Addig is a Showtime új nevet kap: Masters of Being a Pussy.

Itt angolul is elolvashatjátok a hírt.

3 hozzászólás Ne habozz!

RexpecT - 2008. 06. 02. 14:47

Most találtam meg ezt í hírt :D.Kár hogy nem ilyen részek vannak csak, mert ez a 13. nagyon durva volt…

kasmat - 2012. 06. 27. 21:38

én meg most találtam meg ezt a hírt :D

Stratocaster - 2013. 09. 02. 11:00

Én meg most :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz