login |

Szerdai nézettség – Megcsapták a Lost-ot

2006. 01. 20. 08:43 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: amerikai nézettség

Jó, persze a Lost sosem volt a legnézettebb műsor, de az azért mégis meglepetésként érhetett mindenkit, hogy szerdán 21.00-tól többen kezdték el nézni az ABC Dancing With Stars című reality-műsorának pofátlan koppintását, a FOX Skating With Celebrities-ét. Mindkét műsor arról szól, hogy C-listás sztárokat profikkal párosítanak (táncosokkal, vagy mint most, korcsolyázókkal), majd szépen, adásról-adásra kipotyogtatják őket, hogy csak a legjobb páros maradjon.

Valamiért Amerika most ráizgult ezekre a C-listás emberkékre – ez még anno a Surreal Life c. WB-sorozatban kezdődött, amely jelenleg a VH-1-onfolyik, itt egy házban laknak együtt a noname emberek. (Jó, még ezelőtt volt a Tégla, vagyis a The Mole, ahol ugyancsak C-sztárok találgatták,hogy ki a beépített ember) A lényeg, hogy a műfajra most ráizgult a közönség, így nemsokára jön a Singing With Stars is, ahol énekes partnerrel fognak nyomulni a sztárocskák. (Ide a rozsdás bökőt,hogy nemsokára itthon is meglesz a műsor, hisz mi is szeretjük nézni a sztárok esetlenkedését (Ld. Activity, Frei világkörüli útjai, Milliomos különkiadások, Sztárbox). Csak tényleg felsorolásképpen, hogy a jelentkező 75 “sztár” közül most kik korcsolyáznak a FOX-on: DaveCoulier, Todd Bridges, Kristy Swanson, Deborah Gibson, Jillian Barberieés Bruce Jenner (olyan párokkal, mint Kurt Browning vagy Nancy Kerrigan)

Ja, az adatok, melyek mutatják, hogy Amerikában 3 egy időben adott műsor is lehet sikeres:

Lost (11.5/17, #2; 18-49: 8.1, #2)
Skating With Celebrities (11.2/17, #3; 18-49: 7.2, #3)
Criminal Minds (9.2/14, #5; 18-49: 4.0, #6)

Természetesen az überbrutál American Idol 5 (17.7/27, #1; 18-49: 13.0, #1) által erősen támogatott  korcsolyás műsor nézettsége a második fél órára lecsökkent, így átlagban végülis a Lost felülkerekedett, és igazából nincs is miért aggódnia, pláne, ha azt nézzük, hogy a sorozat 120%-on pörög, hiszen eddig a második évadban egy-egy részben történik annyi esemény, mint az egész első évadban összesen.

Ja, az általunk már elemzett UPN-újonc South Beach (1.3/2, #16; 18-49: 0.6, #16) biztosan menetel a cancel fele.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz