login |

Csütörtöki és pénteki nézettségi adatok

2006. 01. 22. 18:52 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: amerikai nézettség

Winnie nem írta még őket, ti meg percenként frissítitek a siteot (nem), annyira tűkön ülve várjátok már az adatokat.

Akkor mondom is:
Csütörtökön a Dancing With The Stars nyerte a 8 órás sávot (11.9/19) az ABC-nek, de hát ez senkit nem lep meg, mivel az emberek annyira rá vannak állva a százezeregyedik realityre is, hogy az csak na. A második helyen egy CSI ismétlés székelt, nem sokkal lemaradva (9.6/15). Ezt követte sorrendben az NBC a jó öreg, idén végre cancel, Will and Grace (5.3/8) és a vadiúj de gyenge Four Kingsel (5.0/8) a harmadik helyen. A Fox lenyomta a Smallvillet szerencsére, de így is csak a 4. hely az övé.
A 9 órás sávot persze az új CSI rész nyerte, nem meglepő módon, második helyen viszont a Dancing With The Stars és, most mindeki forduljon el aki a jó sitocmokat szereti, a Crumbs (7.8/12), akinek eléggé megdobta a nézettségét, hogy a Dancing után volt, és nem kapcsoltak annyira el az emberek. Az NBC-nek megint csak a harmadik hely jutott az Earl (6.6/10) Office (5.6/8) párossal. A Fox ismét a negyedik, ezúttal az O.C-vel (3.4/5), ami gyászosan szerepel idén.

Pénteken a Dancing eredményhirdetése nyerte a 8 órás sávot, de a többiek nem is adtak semmi értelmeset, szóval nem meglepő, még a Ghost Whispererből is csak egy ismétlés volt. Ami igazából érdekes az estéről, hogy az In Justice, ami 2 résszel végül leszerepelt pl nálam, egy hangyányival elverte a Close To Home-ot a 9 órás sávban, és 10 óra utániban a Numb3rs ismétlés (7.0/12) könnyedén verte a Book of Danielt (4.1/7), aminek egyre kevesebb esélyt látok a túlélésére. Az NBC nem ezzel fogja elvenni a pénteket a többiektől. Itt van hogyan vette be a pénteket a CBS, amikor kicserélte a nézettségileg gyenge Thresholdot a kedden nem túl fényesen szereplő Close To Homera, így egy verhetetlen blokkot alkotva.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz