login |

Én és a Sitcom

2006. 01. 22. 10:53 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: amerikai nézettség

De akár lehetne az is a cím, hogy egy sitcombuzi vallomásai, mivel minden szart megtudok nézni, ha sitcom. Nem nem, ezt most komolyan mondom, tudom, hogy eddig itt pár lehúzást olvastál, pl. Four Kings, Crumbs, Yes Dear meg mittomén még mik, de én nagy sitcomfogyasztó vagyok.

Mondok egy olyan példát amit én néztem majdnem egyedül a földön: Life On A Stick. Iszonyat gyenge, nulla poén, hatalmas nézettségi bukta én meg tapadtam a képernyőre minden héten. Amikor az unaired részeket elkezdték másik országban leadni, kénytelen voltam beszerezni őket (igen, odautaztam minden héten hehe). Mint mondtam, a műsor nagyon gyenge volt, na ezt hívják függésnek.

Ez nem azt jelenti, hogy a sitcom toplistám élén nem minőségiek vannak –mindjárt írom a listát, ne aggódj– de a sok kommerz sitcomot is nagykanállal eszem. Nehogy azt hidd, hogy a Four Kings nem kap harmadik esélyt, vagy a Crumbs másodikat.

1. Scrubs, mivel az első hely sosem kérdéses. A világ legjobb sitcomja, Dr Cox for prez, de tényleg.
2-3-4. The Job, Arrested Development, Titus. Itt nincs igazán sorrend, mindegyik minőségi, ha nem nézed vagy nézted őket akkor sokat vesztettél.

Aztán ennyi, innentől jön a kommerz világ. Jake In Progressel, Emilyvel, Joeyval (ki nem hagynám), vagy Freddievel, ami 4 esélyt kapott aztán végül ottragadtam. Szóval ezek vannak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz