login |

Pletyka ON – Invasion az RTL Klubon?

2006. 01. 22. 09:53 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: bulvár,

Egyes huligánok és más jólértesültek (köszi nekik, nem vesszük el akenyerüket csak interpretáljuk az elképzeléseiket) talán nem isalaptalanul arra következtetnek Magyarország legnagyobb példányszámbanelkelt sajtótermékében megjelent reklám alapján, hogy bizony nemsokáraidehaza is elindul Amerika legnézettebb scifi-sorozata az Invasion.

Nézzük csak a hazai reklámot és a külföldi reklámképet:

Nyilván hasonló és bizony az RTL-en nemsokára befejeződik a Lost -Eltűntek 1. évada is, szóval felszabadul egy timeslot. Plusz a magyarreklám a fenyek.hu-n található, az ABC Invasion oldala pedig a www.didyouseethelights.com oldalon van. (Amely kifejezés ugye aztjelenti, hogy “Láttad a fényeket?”, s ez az a felirat, ami a magyarreklámon is rajta van)

Nem tudom, a hasonlóságok ellenére is szkeptikus vagyok, nekem mégazsem esik le a reklámból, hogy tévésorozatról lenne szó. Mindegy, maxmajd holnap megcáfoljuk magunkat:) (Olyat pedig már ugye láttunk, hogymagyar csatorna évad közben kezdi adni az amerikai sorozatot)

ui: De mi a halál az a 95?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz