login |

Dawson és a haverok DVD-n itthon is?

2006. 01. 23. 11:37 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: dvd,

Azongya a Cinema, hogy információik szerint (ha-ha) a Dawson’s Creek(Dawson és a haverok) 1.évada ősszel várható a hazai DVD-piacon.

Azt tudjuk, hogy itthon az Intercom DVD-ket kivéve csakis a WB általgyártott sorozatok + HBO-s cuccok jönnek ki (ugye attól, hogy a Joey, aVészhelyzet vagy az Elnök emberei nem a WB-n van, még a Warner gyártjaezeket), szóval érdekes, hogy a WB-n adott, de nem WB-s Dawson-tnevezik meg, mint esélyest. (miért nem a WB-s Nyomtalanul-t vagy aNarancsvidéket? (a többi WB-s cucc már szinte mind kijött)).

Mindegy, ha fenntartásokkal is, de hiszünk a Cinema-nak (nyilván) ésközhírré tesszük a pletykát. Igen, ez még csak pletykaszint, ellenbenazzal, hogy a Battlestar Galactica 1. évada valóban végre eljutott a magyar tévébe.

Ja, ha már Dawson, akkor fel lehet arra készülni, hogy jogdíj-problémákmiatt jó pár a sorozatban megszólaló zene le lett cserélve. (Ez főleg atovábbi évadokra igaz.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz