login |

Valahol el kell kezdeni, Joey és Friends

2006. 01. 23. 09:38 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: hírek

Szóval tegnap este winnie-vel felosztottuk a híreket, és én kaptam az NBC adót, akik egyedül annyit variálnak mint a 3 másik nagyobb összesen. A Mo-n legtöbbeket érdeklővel kezdem: a fejesek az NBC-nél egyszerűen nem tudják hova rakni a Joey-t, pedig már a maradék 12 epizódja is le van forgatva, azt mondják. Nincs hely a naptárban, meg igazából csütörtökre visszarakni nem sok értelme lenne, mivel nézettségileg gyászos volt. Láttunk már ilyen nincs helyre idén is példát, nem kell messzire menni, a 18-49-ben hatalmasat taroló Prison Break (FOX) folytatódik csak március végén mert nem tudták hova rakni.

A Friends hír pedig, hogy összeáll a régi csapat, négyszer 1 órányi specialra. Ez testvérek között is 8 sima résznek megfelelő idő, nem? Valamikor 2007-ben láthatjuk majd őket a képernyőn. Most akkor jöjjenek a mocskos számok, részenkéént 5 milláért per fő, ami ugye összesen 20 millió dollár a végén, tehát csak a szereplőkre 120-at költ az NBC. Na ez a wtf, akkor is ha nem igazán tudnak akkora sikert gyártani mint a Friends azóta sem. Persze Anniston egyezett bele a elgnehezebben, mivel neki mostanában megy a szekér, nade 20 millió, nem hiszem, hogy az Along Came Polly (Derült Égből Polly), vagy mostanában mozikba került Derailedért (Kisiklottak) ennyit kapott volna.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz