login |

Life On Mars – 1×02

2006. 01. 25. 21:04 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap,

Rossz hírem van, a Life On Mars-sorozatot nézni kell. Az első rész nem a legjobb, és igazából a második is unalmas kicsit, de akad 1-2 olyan poén, hogy többet nevetek rajta mint az eddigi 3 Four Kings-részen – várjunk csak, ez nem is olyan nehéz. A lényeg, a második rész főcím előtti üldözéses jelenetet tanítani kéne, annyira vicces (ha láttad az első részt). Még egy jelenet volt, ahol majdnem csapkodtam a fotel karfáját, ja meg még egy.

Mondtam, van pár mélyrepülés, ahol mintha befulladna a show, de összességében emelkedett a színvonal, még egy icipici hiányzik a 7/10-hez, de majdnem megvan (akkor sem adok 6.75-öt hehe).

1 hozzászólás Ne habozz!

TrevorGanja - 2008. 03. 28. 16:20

Megmondom őszintén szerintem a legjobb sorozatokat a “Ködös Albion”-ban tudják összedobni. És ahogy elnézem megtaláltam az új kedvencemet az “Office” és az “Extras” után. Bár csak két részét láttam, de teljesen levett a lábamról. Igazából véletlen akadtam rá, John Simm tűnt fel a “Human Traffic” c. “drogos” film főszereplője, aki akárcsak ott, itt is brillírozik.
A Life On Mars-nak igazi brit feelingje van ez a szürkés, talán “kékes” képi világ, egyszerűen isteni! És a párbeszédek, a pörgés, sztem elképesztő ez a sorozat, nem beszélve a mostanság ritkán felkarolt 70-es évek atmoszféráról! Sejtem mit ért Human Insect a “mélyrepüléses” pontok alatt, de szerintem azok is beleillenek a képbe. Az “elgondolkodtatós” részek, amik az éjszakai képernyőbambulást egy másik dimenzióba helyezik:D mintha moziba volnék! Akinek bejönnek a brit fimgyártás remekművei, az nem hagyhatja ki, de akinek nem, az ezek után imádni fogja Alexander Korda hagyatékát…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz