login |

Love Monkey: a legjobb midseason sorozat?

2006. 01. 25. 15:49 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Hát, igen. A pilotról már írtam és dícsértem (sőt human is dícsérte),és bizony, a második rész kibontotta a történetet, jobban megismertette a karakteret és még beljebb szippantotta junkie-énemet.

Ez tipikusan az a sorozat, amit nem tudok nem szeretni. A Pop, csajok,satöbbi alapfilm és alapkönyv nálam, pedig közel sem vagyok zenerajongó – a Love Monkey (akkor is hülye a cím, faken!) pedig azt ötvözi az Ed egykori szellemével és hihetetlenül élvezetes kis elegy alakul ki.

Egyszerűen ez az a tipikus mosolygós 45 perc, amin még röhögni is lehet nagyokat (többet mind az idei midseason sitcomok eddig részein összesen.) A “song title” szállóige kvázi örökre a fejembe marad, a”who’s this guy” duma okán még most is röhögök, szóval ez a részminimum egy 9/10-esvolt. Tele zenével – már mondom, hogy soha a büdös életben nem lesz DVD-n, vagy ha lesz, akkor ki lesz herélve a sorozat, hiszen a zenékért még jogdíjat is kéne fizetni…, és persze tele mindenféle utalással, melyek közül, ha a negyedét fogod, akkor már boldog ember vagy. Az voltam!

Persze, elfogult vagyok és most Judy Greeer sem szerepelt a részben olyan sokat, plusz elég sok poénról lecsusszan az ember, mert ezek aztán szövegelnek és motyognak, plusz ugye ott a szenzációs, olykor kibeszélő narráció, ehh. Már megint nyálazok. Egy esélyt megér. (A mai nézettség után pedig kiderül, hogy még meddig marad műsoron, de én mondom, ez tipikusan az a sorozat, amit akkor is el lehet kezdeni, ha tudod, hogy csak 6-8 rész lesz belőle.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz