login |

Meleg helyzet a Cool-on

2006. 01. 27. 21:39 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: hírek,

A Cool tévé (az AXN mellett) már eddig is elöljárt a külföldi reality-k Magyarországra szállításában, legutóbb Richard Branson,Virgin-nagyfőnök bukta valóságshow-ját mutatták be itthon, ami ritka unalmas volt, ámbátor remek feladatokat tartalmazott. Most ismét egy FOX-reality kerül képernyőre vasárnap 21.00-től, a Playing it Straight, magyarul a Meleg helyzet.

A sorozat érdekessége az, hogy a FOX kegyetlenül cancellálta, asszem 3-4 adás után (akkor ez volt a menő, hozták a reality-ket sorban és zsinórban 4-et cancelláltak – van-e annál mocsokabb dolog, mint valóságshow-t levenni a műsorról?:), de aki akkor nem látta a végét az most, gondolom, bepótolhatja.

Nem egy nagy eresztés a műsor, max a női nézők mérhetik le a ‘gaydar’-juk minőségét. A Meleg helyzet afféle semi-hoax társkereső és pénzes reality, nagy ötvözete a műfajoknak, ugyanis arról szól, hogy 7 homo és 7 hetero (magyar fordításban: sima (értsd: straight)) pasival kell a csajnak randizgatnia, keresnie az gazit és hetenként kiszűrni 2 fiatalembert, lehetőleg a homoszexuálisokat (mert ők csak a pénzért játszanak:), ugyanis a fődíj vagy 500e-500e pénz, ha a néni heteróval végzi, vagy egymillió dollár (kisujj a szájban), ha homoszexuális csávót választ ki. Ennyi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz