login |

Blade – Megrendelték a sorozatot

2006. 01. 31. 19:00 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: hírek,

Eddig csak annyit tudtunk a pletykaszinten emlegett sorozatról szólóhírek mellett, hogy a SpikeTv, erőteljesen férfi orientációjú csatornamegrendelt a nyárra egy Blade-filmet.

Most már viszont biztos, hogy a SpikeTv illetékeseinek annyira bejött aleforgatott pilot, hogy megrendeltek 11 epizódot a sorozatból, amelyígy a csatorna első saját gyártású sorozata lesz. A nyilván elfogultilletékesek gyorssodrású akciósorozatot ígérnek, mely erőteljeskarakterizációval is meg lesz támogatva, a feszültség pedig állítólagkézzel is tapintható lesz.

Természetesen Wesley Snipes nem jöhetett szóba a Marvel-képregényhősszerepére, ezért Pengét Kirk “Sticky” Jones fogja alakítani, akit azOver There című háborús sorozatból ismerhetünk. (A fiatalember régebben”Sticky Fingaz” néven egy hiphop formáció prominense volt.) A sorozattovábbi főszereplői: Jill Wagner, Neil Jackson (Stargate), Nelson Leeés Jessica Glower. A sorozat egyik executive producere a mozifilmekírója és a harmadik rész rendezője, David S. Goyer lesz.

A sorozat nyáron kerül képernyőre.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz