login |

Get This Party Started

2006. 02. 09. 01:07 - Írta: Snake Plissken

7 hozzászólás | kategória: Snake olt!,

Közismerten bátor és bevállalós ember vagyok, aki szeret mindent kipróbálni. Egy nap gondolkoztam, hogy mi legyen a következő nagy terv:megmászni a Himaláját egy levegővétellel? Átúszni a La Manche csatornát, miközben visszafelé éneklem a Paff, a bűvös sárkányt? Tanuljak meg vízen járni (megint)? Aztán winnie megmondta a tutifrankót: nézzé’ realitit!” Húbazmeg,” feleltem, “ilyet nem kívánhatsz tőlem, én is csak ember vagyok.” De ő kötötte az ebet a karóhoz, úgyhogy végül bevállaltam a Get This Party Started c. alkotást.

Ethan Erickson ,Kristin Cavalleri, a két Host a Get This Party StartedbenElmesélem az egészet. Ennek a reality-nek a lényege, hogy valakit jól megünnepelnek. A két műsorvezető, host, vagy micsoda (jóképűfaszi-csinos szőke spiné, tök érdektelen senkik) lepaktál az ünnepelt hozzátartozójával, és szerveznek neki egy meglepetés bulit. Pénz, hírességek nem akadály. Az első részben tök véletlenül egy fekete csaj az ünnepelt, és a nővére a besúgó, azért akarja meglepni a csajt, mert szomorú, ugyanis a Katrina hurrikán elvitte a házat (erről egy halálbéna homevideo alapján mi is meggyőződhetünk). A két műsorvezető bekamuzza neki, hogy Las Vegas-ba utazhat egy tehetségkutató mittudoménmire (véletlenül a születésnapján), ő meg tök boldog, a nővére is úgy tesz, mintha gyakorolna vele, de folyton lelép az egyik szállodai lakosztályba, ahol már nagyívben szerveződik a parti egy dagadt Kirstie Alley-klón segítségével. A húg folyton kérdezgeti a nővérét, hogy hova koccol le állandóan, aki kitérő válaszokat ad: ilyenkor bevágnak egy sejtelmes zenét a csaj kétkedő arcát mutatva (mégis miféle meglepetésre készülhet a születésnapodon, te hülye kurva?). Aztán csak elér a bulira, ott van minden családtagja, még tökboldogabb, bulizik, annyi ajándékkal látják el, amennyit egy átlagember egész életében nem kap, meghívják a kedvenc énekeseit, kap egy kocsit, azt örül.

Kíváncsi vagyok, hol lehet ilyenre jelentkezni és mik a feltételek,hogy én is ilyen bulit kapjak. Legyek néger és búsuljak, mert szétkúrta a házamat a hurrikán? (Magyar verzió: legyek cigány, és sírjak, mert kevés a segély, de dolgozni büdös?) A műsor nagyon trendi, másodpercenként van egy vágás, nyolcezer kamera figyeli egyszerre a szereplőket, a zenék úgy váltakoznak, mintha a zenei szerkesztő rohamot kapott volna a Winamp playlist editorjának böngészése közben, emtíviklippes megoldások, mindenki feeling good, happy, az ember meg önkéntelenül is megkérdezi, hogy akkor ez mi a fasztól reality? Ez a valóság? Anyátokat etessétek.

A két nővér irtó idegesítően végigsivalkodja, ugrándozza a negyven percet, nem hiszem el, hogy nem lehet kulturáltan örülni valaminek. Az ünnepelt csaj, amikor megtudja a nagy meglepetést, össze-vissza ugrál, fetreng a földön, egy ötéves különbül viselkedik karácsonykor. Sajnos még csak nem is csinosak (nem mintha az sokat javítana a dolgon, a női szépség a mozgókép-szakmában kizárólag a pornófilmek minőségét emeli). Na de nézzétek meg az anyjukat, komolyan mondom, csak őt nézzétek meg. Hát a tank által szétcsapott libaszar hozzá képest Rembrandt-festmény! Úgy néz ki, mint aki születésekor nem tudta eldönteni, hogy fiú legyen, vagy lány, sőt, fehér, vagy fekete, így hát mindegyik lett. Michael Jackson maszturbálhat ilyen nőkre, már amikor nem gyerekekre gondol persze.

Jobb lesz, ha egy reality-szűznek nem ilyeneket mutatnak kezdésnek, mert még szegény előítéletes lesz a műfajjal. Nekem is csak a Hullajó híres beszólása jutott eszembe a végén.

Party’s over.

u.i. Csak én utálom azt a csajköszönést, amikor a gáré behúzza a vállait és a teste előtt integet a kezével? (Ez általában széles mosollyal párosul) Annyira köcsögség.

7 hozzászólás Ne habozz!

adc - 2007. 01. 09. 12:32

Cigányozás nélkül nem ment volna?

bateman - 2007. 01. 09. 22:14

gyakorlatilag kiestem a fotelből, miközben olvastam
meg lepistáltam a bokám
ezkurvajó :D

Alucard - 2007. 01. 10. 13:19

“Hát a tank által szétcsapott libaszar hozzá képest Rembrandt-festmény! Úgy néz ki, mint aki születésekor nem tudta eldönteni, hogy fiú legyen, vagy lány, sőt, fehér, vagy fekete, így hát mindegyik lett. Michael Jackson maszturbálhat ilyen nőkre, már amikor nem gyerekekre gondol persze.”

Na itt már nem tudtam magamban röhögni,kész,felvonyitottam,nagyon tetszett!
cigányozás maradjon,úgy reality :)

Rio - 2007. 01. 10. 19:14

szenzációs… respect :)

daywalkerdv - 2007. 01. 13. 12:11

Qrvajó, nézzél még reality-t snake mert ez teccik végre nem olyat szid amit meg kell,h védjek mer a szivem csücske:)))
1ébként megfigyeltétek már eleinte primitív volt. Mostmár olyan körmondatokban adja elő 1-2 (najó sok) trágár éselítélendő kifejezés közepette mondanivalóját,h azt jó olvasni. Komolyan, ez most teccett.

v3g374 - 2007. 01. 17. 19:23

ÁÁ ez nagyon jo lett Snake!
Tudom mar csak Snake miatt erdemes ide jarni. :D

Valaki a nagyvilágból - 2007. 06. 21. 23:30

Áááá ez a cikk kész! :D :D
“női szépség a mozgókép-szakmában kizárólag a pornófilmek minőségét emeli”
“Hát a tank által szétcsapott libaszar hozzá képest Rembrandt-festmény”
“Michael Jackson maszturbálhat ilyen nőkre, már amikor nem gyerekekre gondol persze”

Rohaddt jó cikkkkk :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz