login |

Még mindig Serenity

2006. 02. 20. 16:11 - Írta: Joe-ker

2 hozzászólás | kategória: amerikai nézettség

Miközben az előző helyreigazítást írtam, érkezett egy levél.

Kedves Joe-ker!

Szeretném, ha ezt a levelet közzétenné a blogján.

1. Sorait olvasva egyértelmű, hogy Ön részt vett a Serenity című film sajtóvetítésén. Ezek szerint Ön újságíró (bár ahogy az újságírókról nyilatkozik, talán mégsem – ez esetben vajon mit keresett a vetítésen?!). Tehát azt is tudnia kell, hogy a UIP-Duna Film több éve nem forgalmaz DVD-ket.
2. Arra is utal, hogy megjelenési információinkat is kézhez kapja, tehát nagy valószínűséggel ismerjük egymást.

Ezeket figyelembe véve nem értem, miért nekünk, és miért ismeretlen érdeklődőként írta levelét.

A központi címünkre érkező téves leveleket segítő szándékkal továbbítjuk az illetékeshez, így történt az Ön levelével is, így nagy eséllyel hamarosan választ kap a Universal filmeket DVD-n forgalmazó cégtől, még ha Ön rossz helyen is érdeklődött.

És, talán mondanom sem kell, mélységesen megdöbbent, hogy cégünkkel kapcsolatban áll, eljön a vetítésünkre, majd – természetesen névtelenül – ilyen stílusban ír rólunk.

Üdvözlettel:

Pataki Andrea
sajtófőnök
UIP-Duna Film

Kedves Pataki Andrea!

Először is köszönöm, hogy megtisztelt levelével, és némileg hízelgőnek tartom, hogy már Önökhöz is eljutott a hírünk – még ha egy ilyen méltatlan apropóból is.

Ahogy lentebb is írtam, nem vagyok újságíró, a szerencsés véletlennek (és a Firefly/Serenity iránti közismert és feltétlen rajongásomnak) köszönhetem hogy egy meghívott barátom helyett sikerült elmennem a vetítésre. Szintén tőle hallottam a megjelenési információkat is. Egyébként úgy tudom, Önök nem ellenzik a sajtóvetítéseken való részvétel átruházását. Ha mégis, remélem nem perelnek be az “illetéktelen jelenlevésemért”.

Nem tudtam róla, hogy nem forgalmaznak dvd-ket. A tévedésemért lentebb már elnézést kértem, de megteszem ismét. Elismerem, hibáztam, mikor megfelelő információk nélkül, alaptalanul írtam (tegye fel a kezét az az index vagy origo, amelyik még nem tett hasonlót). Írásom stílusát ellenben – még ha arrogáns is – továbbra is vállalom.

A levelem továbbítását is köszönöm. Azonban azt fontosnak tartom megemlíteni, hogy nem ismeretlen érdeklődőként, hanem a nevemet felvállalva írtam önöknek. És mivel nem szeretném, ha azt hinné, hogy az internet adta anonimitást kihasználva tudom/akarom csak közölni a véleményemet, mint ahogyan sokan teszik, kérésére természetesen Önnek (vagy bármely más érintettnek) is készséggel bemutatkozom. De véleményem szerint egy blog keretein belül nyugodt lelkiismerettel használható becenév.

Kérését tiszteletben tartva közzétettem levelét, és remélem nem bánja, de válaszoltam is rá. Remélem az előző illetve mostani írásom alapján már egyértelmű, hogy nem az Önök cégének lejáratása, becsmérlése volt a célom, csak felháborodásomnak adtam hangot. Ön pedig reagált rá, amit akár (valamilyen) elért ereménynek is nevezhetünk :)

Üdvözlettel:

Joe-ker (sorozatjunkie blog)

A többieknek: itt befejeztem a témát, folytatódnak a sorozatok :)

2 hozzászólás Ne habozz!

JoHn - 2009. 11. 22. 03:00

Vajon hány olyan post van még, ahol a kommentek száma zéró?

Mr Chanandler Bong - 2009. 11. 22. 23:30

@JoHn

Mivel sokáig nem volt kommentelési lehetőség így találhatsz pár(száz)at.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz