login |

Kitchen Confidential

2006. 03. 12. 21:15 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Nekem ez volt a kedvenc újonc sitcomom ebben az évadban, amit a rossz nézettség miatt jogosan ki is nyírt a Fox, de igazából sosem kapott esélyt a baseball szezon miatt. Összesen 4 rész ment le végül belőle.

Azinban most Ausztrália elkezdte sugározni a sorozatot, és mint tudjuk, ilyenkor jönnek az unaired részek is, szóval mind a 13 részt látjuk még idén, aminek én nagyon örülök (aztán majd látjuk DVD-n, esetleg, a zseniális Action-re is kellett várni 7 évet).

A sorozat meg továbbra is zseniális, olyan humor és stílus van benne, amit jó pár sorozatkészítő szeretne produkálni, de nem sikerül nekik, csak valami ócska erőlködés. Én megértem, hogy a romantikus sitcom How I Met Your Mother talpon tudott maradni (én is szeretem), meghogy sokak szerint az az új Friends (nem az), de a könnyeim az ilyen zseniális Kitchen Confidential-ökért hullajtom cancelnél, míg a How I Met vértócsája nem zavarna (főleg, hogy nincs is veszélyben).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz