login |

Pilot: Big Love – 1×01

2006. 03. 13. 14:13 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika, pilot-mustra,

Ööö, amivel nem kezdünk mondatot, de ez a sorozat kihozza az emberből. Az odáig oké, hogy HBO-sorozat, igényes technikai kidolgozás az utolsó centiig, gyönyörű HDTV-kép, de ez az iszonyat mennyiségű főbb szereplő már sok lesz, főleg ennyire lassú, unalmas sztorin.

Az HBO olyan színészeket szedett össze a sorozathoz, mint Bill Paxton, aki nem A-kategóriás, de színész azért. Itt van még Jeanne Tripplehorn, oké, őt csak kinéztem, mert sok filmben szerepel, de semmi olyan amire felkapnám a fejem, és bólintanék, hogy jaa ő az. Á, felesleges sorolni, de jó párszor elkapott az őt is ismerem érzés, például a gyorsétkezdében az a csaj.

Szóval itt van ez a sok jó (és nem annyira jó) színész, és a sorozat nálam nem működik. Nézzük mi az alap: Bill Henrickson (Paxton) mormon, három nejével és azok gyerekeivel éli nyugis (hehe) életét. Az ugye odáig világos, hogy ez nem elég egy sorozathoz, ezért behoznak még 2 szálat, amiktől még most is ásítok. Ez persze még mindig nem elég, így teletömik olyan szereplőkkel, akikre mind emlékezni kéne, és mindezt 55 percben.

Az értékelés nekem 5/10

Q: What’s the punishment for polygamy?
A: Having several wives.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz