login |

Második esélyek – háromból semmi

2006. 03. 15. 16:04 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika, , ,

Néha úgy döntök, hogy igazi junkie-ként magamhoz veszek pár első-második próbára kisebb sikert aratott anyagot, hátha időközben magára (vagyis inkább rám) talált az adott széria. A mostani adag.

The Unit – 1×02 – 4/10: Nincs ezzel egyébként semmi gond. Továbbra is az áll rá, amit anno leírtam, családi-kommandós sorozat. Langyos, de végre akció, szóval akinek akcióéhsége van az ne habozzon. Ebben a részben 3 storyline van, önmagában mindegyik gyengécske (feleségek drámáznak, FBI puhatolózik, terepen terroristáznak), így ilyen alapon bármelyik kevésbé bejövős nyomozósat is nézhetném – nekem erre nincs időm. Palmer elnök a 24-ből állat a szivarjával, de igazából a közhelyeknél marad. Olyan, mint a Threat Matrix családi kiadása. (Az a jó a hasonló sorozatokban, hogy akkor tud ütni, ha majd elkezdik a szereplőket megöletni és helyükre másokat hozni, mert amíg csak f*szagyerekek vannak, akik mindent túlélnek, addig nem nagyon törődünk velük. A másik, hogy egy dolog, hogy nekem sok közül csak egy, de aki nem néz sok sorozatot annál tuti nagyobb sikert fog aratni.)

CLOSE TO HOME – 1×16 – 3,5/10: Továbbra is az, ami. Érzelgős ügyvédes, inkább moralizálgatós, de nem érdekes, megdöbbenés nulla, unalmas, hiába van benne Jennifer Finnigan. Ebben a részben úgy tűnik már nem nagyon törődnek a háztáji bűncselekmények főszállal, és szerencsére a mellékszereplő néger női ügyvéd sem kap sajáát megbízást. Van egy fordulatosnak szánt ügy, amit szokás szerint megnyer szép főhősünk. Uncsi, de családkompatibilis sorozat, amolyan barátnős.

CONVICTION – 1×02 – 5/10: Ennek a pilotjáról is írtam már. Nem változott sokat, továbbra is sok szereplőt mozgat, némelyiknek a nevét sem tudom, megint voltak olyan nüanszok, amik érdekesek voltak, de a 3-4 ügyből (ami 8-10 perces kidolgozást jelent) egyik sem olyan, hogy azokért érdemes lenne nézni – így marad a szappanszál, a’la Grace klinika, de az meg közel sem olyan jó, szóval nem rossz ez, de azon a küszöbön nálam nem jutott át. (A nézettség második hetes esése meg nem biztató.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz