login |

Második blikk: The Loop

2006. 03. 17. 12:23 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Basszus, olyan egyszerű vagyok. Volt ebben a második részben egy olyan poén, ami már 3 mérföldről is látszódott, adta magát és mégis akkora 10 másodperces röhögést csalt ki belőle, hogy a számban lévő burgonyakrokett darabkák a szélrózsa minden irányába.

Jó volt, nem tökéletes, nem ér fel a nagyokhoz, de nagyon aranyos, nem kínos, jó nézni. Ötletes poénok, durva poénok, egyértelmű poénok is vannak, de azt hiszem a poén szón van a lényeg. Megint a bulizás és a munka közti egyensúly-megteremtés van a közppontban, amúgy és a mellékszereplők Philip Baker Hall-lal az élen, akiből végképp nem néztem volna ki ezt a figurát, aratnak. (Eric Christian Olsen a Tru Calling-ból is olyan szerepben nagyon laza, amit nem vártam tőle.) Sima 7/10, mese nincs, jöhet a 3. rész.

Nézettségre kíváncsi leszek, de mi a tuti cancel, ha nem ez? Ha jobbat hoz, mint az előtte lévő That 70’s Show, akkor van remény. Ha meg nem, akkor a maradék 11 részt kiélvezzük.

Ez itt egy nem feltétlenül a sorozatra koncentráló promó. Nemtom, hogy fake-e vagy sem. De a csaj szerepel a Loop-ban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz