login |

3. Freddie… Joey helyett

2006. 03. 18. 17:17 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: szitkomajánló

Plot: Hát ez nem igazán van. Freddie befutott chef, végre eltávolodott a sok nőtöl akivel felnőtt, erre különböző halálesetek megint egy fedél alá kényszerítik Freddie-t velük. Már csak az egyensúlyt kéne megtalálni, erről szól.

human szerint: Bírom ezt a showt, pedig láttátok volna első részt hogy lehúztam. Aztán a 6. környékén újra bekapcsolódtam és azt vettem észre, hogy nevetek pár poénon, és még jó csajok is vannak benne, ami azért jó pont. Mindig a hússal jövök, de az ilyen nézés nemnézés határán levő sorozatoknál azért számít, míg mondjuk a kedvenc sitcomomban, a Scrubs-ban nem nagyon vannak jó nők, mégis… hopp erről majd máskor. 6/10 pontot neki.

winnie szerint: Na, csak hogy lássuk, hogy milyen értékes is egy sitcom 6-7-es osztályzat. A Freddie-ből a premiert láttam és a legutóbbi 18-as részt (meglátni és megutálni egy pillanat műve volt:), de a mindenit, ki hitte volna, hogy Frddie Prinze Jr. egy csajozós sitcomot fog nyomatni nekünk, ráadásul latino gyerekként? Nem, ez nekem zsenge. Jópofa akar lenni meg macsó, de én nem veszem be. A csajok sem fognak meg annyira, a feliratozott nagyi meg pláne nem, egyedül a BH90210-es Brian Austin Green adja nagyon jól a lökött sidekick havert. De ez nem elég. Nálam nem röhögős és csak 3/10, de ártalmatlan szerencsére.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz