login |

4. Everybody Hates Chris… Joey helyett

2006. 03. 18. 19:53 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: szitkomajánló

Plot: 80-as évek, néger család, kit érdekel -…ne, ha a főszereplőt nem Chris Rock-nak hívnák, aki gyermekkori sztorijaira építkezik ez a sitcom. Gettólét, elit fehér suliba járás – ez a kettősség határozza meg a fiatal Chris életét, no meg a családja (a fukar fater, a sznob muter, a nyafogós húg és az öccse). A lényeg, hogy mindig Chris-en csattan az a bizonyos ostor.

winnie szerint: Ezt nevezem. Egy alig 6-os kezdés után, nálam már 8/10-es lett a sorozat, szóval idén eddig ez a legjobb. Egyszerűen nem lehet nemszeretni a karaktereket. Szegény Chris-t tényleg mindenki utálja(Chris Rock narrálásával), az apa Julius az egyik legnagyobb arc a sitcom történelemben és valahogy ez a flashback-es, visszaemlékezős, géppuska-szerű poénokra épülő sorozat nagyon bejön. Más, mint a többi afroamerikai sitcom. Ez tényleg poénos. (Kezdetnek mondjuk az 1×10-es részt ajánlom. Ugye a részek közti sorrend lényegtelen, de abban minden benne van. Ha nem jön be, akkor a Chris nem a te világod.) Retro-pávör.

human szerint: ezt nem szerem. Kit érdekel? Első rész megvolt, de azóta nem is néztem rá, annyira lelombozott a nulla humor. Chris Rock narrálja, de őt sem tartom a humor istenének, tavaly az Oscaron sem remekelt, ebben a sorozatban található poénok sem jók. Értékelésnek egy 2/10, jóindulattal. Ez nem az én világom.

4 hozzászólás Ne habozz!

Nakamura - 2007. 05. 04. 21:55

Az első pár részt elkezdtem aztán tényleg bepörgött. Kezdem nagyon komálni, ahogy csóró Chris megszívja. Julius meg egyenesen isteni :) 9/10 szerintem :-)

mil987 - 2007. 05. 14. 14:40

Nem sokkal az 1. évad vége után kezdtem el nézni, utána kérdés sem volt, hogy folytatom-e a 2. évaddal. El tudnám nézni még jópár évig. Nekem pl nagyon bejönnek a vissza-vissza térő poénok: Mr Omar, Chris tanára, “My husband has two jobs!” vagy a “My meeeen” beszólások.

Alexa - 2011. 06. 07. 19:24

Tyűűű de jó, hogy ezt megtaláltam. Már tök elfeledkeztem erről… pedig anno mikor tv-ben adták mekkora jó volt egy kis lazításnak. No, hát már keresem is valahol :)

Miss Keamy - 2014. 07. 14. 13:00

wááá én most leltem rá a sorozatra, baromi jó :D valahogy anno kimaradt. nem feltétlen a legviccesebb kategóriába tartozik, de nagyon aranyos az egész.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz