login |

Doktor House – írta ez a gyerek ez nem viccel

2006. 03. 21. 17:19 - Írta: vendegblogger

4 hozzászólás | kategória: kritika

Ha rangsorba kell tenni a magyar tévék által újabban megvásároltsorozatokat, akkor a House első helyen szerepelne. A részek asablonosságuk ellenére hihetetlen jó sztorikat alkotnak, s azidőnként belépő szálak sosem hagyják a feszültséget lecsillapodni.

Doktor HouseHouse egy brilliáns orvos, amivel teljesen tisztában van, s ezérttermészete miatt már 3 kórházból iselbocsátották. A betegségek gyógyításában a kihívást élvezi, úgyhogy aSzabad klinikán töltött kényszerű órák, és a beözönlő embertömegekkezelése vicces szituációkatteremtenek, míg az epizódok fő témája, mindig egy-egy eset, amit másorvosok nem tudtak megoldani.

Tartja magát ahhoz az elképzeléshez, hogy az orvosnak a betegségetkell gyógyítania, nem a beteget, ezért nincs szüksége arra, hogymeglátogassa őket, hisz azok úgyis csak hazudnak, s hátráltatják azügy megoldását. Ha pedig mégis felkeresi a beteget, az egy elégindulatos jelenetben teljesedik ki.

Három alkalmazottját úgy választotta ki a jelentkezők közül, hogylegyen egy jó nő, egy volt elítélt, a harmadik pedig még sosemkérdeztett rá.

A Vészhelyzettel ellentétben az ember arra jut, hogy neki egy Houseféle orvos kell, nem pedig 20 sürgő, orditozó, vitatkozó doki, akikkörül hat kamera rohangál, csak hogy érezd mekkora nagy a felfordulásés a nyomás. Aztán persze leesik, hogy ezekkel a betegségekkel egyhagyományos kórházban az ember menthetetlenül meghalna.

Aki kihagyja a szerdai epizódot, másnap bánni fogja a többiekrajongását hallgatva. Akik pedig hallgatnak rám, és leülnek a tévé elé22:15-kor szerdán, azok minden héten le fognak ülni a tévé elé22:15-kor, még akkor is, ha elkezdik a sorozat máshonnan begyűjteni.Mert yummie.

4 hozzászólás Ne habozz!

Lili - 2006. 09. 04. 17:58

Szerintem is marha jó a sori…bár tényleg elég unalmas lenne, ha nem lenne ez a zseniális pofa:P Ó a szép kék szemei…és ahogy nézni tud…na mindegy ezt inkább hagyjuk:P
Végre egy igényes sorozat (mondjuk én a Vészhelyzetet is néztem…kínomban), és én tényleg nem tudom miért kellett a TV2-nek levenni a műsorról…mintha a Médiumot többen néznék, habár ki tudja! De engem eléggé elszomorítana, ha nagyobb lenne a nézettsége. Dehát a népnek biztosan erre van nagyobb igénye…
Egyébként ELVILEG tavasszal fogják a TV2-n sugározni a második évadot…de én addig nem tudok várni. Letölteni meg nem akarom mert rohadt jók a szinkronhangok…
Na minde “csak” ennyit szerettem volna! Pusz!

:)) - 2007. 03. 08. 23:01

Szerintem nagyon nagy arc a Doktor House! :D
jól adja magát és ha nem lenne ekkora egy köcsög nem is nézné senki a sorozatot :D

Morticia - 2007. 03. 09. 22:08

Egy szó. IMÁÁÁDOM!!!!

puszi :D

édeskicsibunny - 2008. 05. 10. 12:01

House a legeslegjófejebb doki a világon:) naon best:Dnekem is ilyen doki kellllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz