login |

Pilot-mustra – Thief – 1×01

2006. 03. 29. 09:45 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika, pilot-mustra,

Nem, hiába szól tolvajokról, senki ne számítson Ocean’s Eleven-re egyelőre, se Heist-re, szerencsére. Ez egy kábeles sorozat, vagyis jóval keményebb és kevébé kommersz.

THIEF – 1×01 – 7/10

Megelőlegezem a pontot az egyelőre mindössze 6 részesre tervezett sorozatnak, mert benne van a potenciál és nagyon jó hangulata volt remek színészekkel. Andre Braugher, mint mindig, megint nagyon jó (őt itthon jelenleg a kedd éjszaka futó Hack (Hack – Mindörökké zsaru) című sorozatban lehet látni), és a másik főszereplő a lánya Mae Whitman (sok gyerekszerep, Arrested Development, Cold Case) is simán felnő mellé. A mellékszereplők között Dina Meyer, Michael Rooker és Linda Hamilton is ott van, nem rossz névsor.

A sztoról annyit, hogy egy balul sikerült rablás adja meg az alaphangot, majd átvált egy személyes drámába, családi szálba, amelyből valószínűleg csak egy újabb rablás jelentheti a kiutat. Nem biztos, hogy nagyon újszerű az elgondolás, de karakterek szintjén szerencsére sikerül megfognia a nézőt a sorozatnak.

Nem hullámvasút, pörgés jellemzi, hanem komótos tempó, new orleans-i városképek, remek hangulatot árasztó zene. Az első rész biztos nincs az idei legjobbak között, de érezhető a sorozatban a potenciál, mese nincs, súlyos húrokat penget ez a dráma. Az FX meg nagyon ért az elb*szott férfisorsok ábrázolásához.

Aki előzetest akar látni, nosza és klikk a play it now-ra.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz