login |

Új horrormesterek

2006. 03. 31. 17:27 - Írta: Snake Plissken

Szólj hozzá | kategória: antológia, Snake olt!,

Kezdenek nyilvánosságra kerülni azok a rendezők, akik részt vesznek a Masters of Horror második szezonjában. Igen, tudom, nézettségileg is bukta és minőségileg is fos, de ha már lesz még egy évad, akkor azért azt a hozzám hasonló horrorrajongók valamennyire várják, ha szarul is sikerül, a horror mindig a szívügyem marad.

Indítsunk az újakkal: a Mesék a kriptából egyik mozifilmje, a Démonlovagot rendező Ernest Dickerson már biztosan dirigál egy részt (hogy ő mi a pöcsömtől horrormester, azt most ne feszegessük), de ma bejelentették, hogy Tom Holland (Gyerekjáték, Fright Night, The Langoliers) is csatlakozott a stábhoz. Az már korábban eldőlt, hogy a Session 9 és a Gépész rendezője, Brad Anderson is nyom egy negyvenperces zúzást.

Az viszont szerintem egészen jó hír, hogy az előző szezon két legjobb darabjának rendezője, John Carpenter és Dario Argento is visszatér egy új résszel. Utóbbi már ezen a héten forgatni kezdi az új epizódot, ami Pelts címen fut majd. A forgatókönyvíró, Matt Venne itt mesél róla (ekkor még nem tudta, melyik rendező vállalja be a művét). Olyan szavak röpködnek, mint giallo és grand guignol. Jaj, csitulj, szívem.

Carpenter sztorijáról még nem sokat tudni, az biztos, hogy a cím Pro-Life lesz, a forgatókönyvet pedig a Cigarette Burns-t is lepötyögő páros, Drew McWeeny és Scott Swan jegyzi majd.

Mindenesetre ha csak ez a két direktor hozni tudná legalább azt a tökösformát, akkor még az se érdekel, hogy a többi tizenegy rész fos lesz. Azt meg sejtettük, hogy Sam Raimire és Peter Jacksonra úgyse lesz pénz. Aztán, dír Showtime, nem beszarni, mint Miikénél!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz