login |

7. Kitchen Confidential… Joey helyett

2006. 04. 08. 19:00 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: szitkomajánló,

Plot: Bourdain szakácsnak született, a vérében van, de az elbizakodottsága miatt pillanatok alatt bukott egy olyan hatalmasat, hogy senki nem akarta utána felvenni. Most kap egy újabb esélyt a sorstól, a Nolita főszakácsaként. Fogja is, és pillanatok alatt összerántja a legjobb csapatot, és már nyit is az étterem. A kép alatt a vélemények.

human szerint: A legjobb 2005-2006-os szezonban indult sitcom, de még a all time top 10 comedy listámra is bemászott. Olyan részek, poénok, hogy másnap amikor eszembe jut még akkor is elmosolyodom rajta, amikor meg nézem akkor a fotelkarfát csapkodom, de tényleg. Annyi stílust sikerült ebben a comedybe rakni, ami úgy kb nagyon keveseknek megy. És az unaired epizódokat nézve könnyedén sikerült tartaniuk a színvonalat (winnie talán a KC legrosszabb részét nézte meg “utólagos bevizsgáláskor”). What would Sinatra do? Hát a KC-t nézné. Pontszám minimum 8 a tízből. Mint érezhető, szívem csücske a sorozat.

winnie szerint: Sz*r ügy. Az Earl mellett ez a sitcom fogott meg pilotilag a legjobban, a második rész jó volt, a harmadiknál meg cancelláltam. Ritka az ilyen, hisz még gagyikat sem lövök le le sokszor ilyen hamar, de éreztem, hogy ez nekem csak időpocsékolás (később adtam még egy esélyt, de az érzés csak nőtt. Nem tudom, olyan infantilis volt, passz.). Pedig tök jó, hiszem, hogy nagyon sokaknak bejönne és ajánlom is, ez a tipikusan nemtipikus sitcom, sajnos a FOX elég hamar elfűrészelte. A pilot 7.5/10 volt, de utána már csak 4.5/10, pedig mondom, nagyon ötletes és még a karakterek is jók.

4 hozzászólás Ne habozz!

Oziris - 2007. 03. 23. 02:55

Kár hogy Cancel lett!Legalább egy ötletes téma!Nem ütös poénok,de szorakoztató a maga modján4
És aki valaha dolgozott vendéglátásban annak különössen ajánlott:)

renatok - 2007. 05. 31. 18:08

nagyon jó sorozat, ötletes, keratív, van stílusa, lendülete. az első három rész nem olyan nagy, de a 4-től beindult a dolog :D kár hogy a hetediket még nem tudtam megnézni.. :/ de majd.. :)

nofene - 2007. 05. 31. 19:56

Már annyit olvastam róla és olyan szívesen megnézném, baromi kíváncsi vagyok, de NEM LEHET HOL BESZEREZNI!!! Komolyan egy tetves “illegális” :D oldalon nem találtam, hát honnan lehetne beszerezni akkor?

nofene - 2007. 05. 31. 22:41

Meg lett az első 5 rész :) , a piloton sírva röhögtem… félek, h még ma éjjel ledarálom az egészet :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz