login |

IQ: 24

2006. 04. 08. 21:15 - Írta: Snake Plissken

61 hozzászólás | kategória: Snake olt!,

Ínség van, hölgyek-urak, sehol egy érdekesebb pilot, amit kivégezhetnék, ezért szégyen ide, szégyen oda, konzervhez kell nyúlnom. A múltkor a Prison Break címen futó faszság-fesztivállal kapcsolatos bánataimmal táncoltam a hisztisebb rajongók idegein, de most egy régebbi, kicsit spoileres élményeimet osztom meg, ami egy mostanság is futó sztársorozat első évadával kapcsolatos és teljesen meggyőzött arról, hogy nekem a többi szezonra nincs szükségem. Ez pedig az a sorozat, amely komolykonkurenciát jelent a Michael Dudikoff-akcióműveknek, de egy hajszállal mégiscsak elmarad tőlük, viszont sorozat mivoltának köszönhetően legalább tovább tart a gyötrelem. Íme, a 24.

Jelenleg a Kiefer Sutherland által alakított Jack Bauer éppen az ötödik szar napját éli át (a játékkal együtt a hatodik), ahol óráról-órára, minden percben harcol a gonosz (általában nem-amcsi) terrorokkal, leszámítva persze a reklámszüneteket, ahol bizonyára egyezményesen mind a jók, mind a rosszak cigi- és pisiszünetet tartanak. Az első évadban Jacknek csupán annyi a dolga, hogy huszonnégy rész alatt akadályozzon meg egy merényletet a leendő elnök ellen, mentse meg az elrabolt családját és találjon néhány árulót a terrorelhárító alakulatban. (Ami egyáltalán nem nehéz, a részek alatt akivel kettőnél több szót vált Jack, azoknak a többségéről kiderül, hogy az, aki nem az, azt meg úgyis megölik, gondolom, a többi szezonban is) Persze mivel ríltájm megy, osztottképmezőn követhetjük a többi szereplő sorsát is, ezt a jellegzetességet mondjuk Brian De Palmától lopták (vagy a Charlie angyalaitól. Lehet választani.), de mindegy, ő is lopott már mástól, ráadásul itt általában arra használják ki az alkotók, hogy egyszerre lássuk a telefonáló feleket. Fantasztikus. (vagy arra, hogy lássuk, amint az elnök közben a családjával is szív, de az annyira érdektelen és unalmas szál, hogy ezen a zárójeles megjegyzésen kívül nem is kívánokfoglalkozni vele)

Pedig a sorozat először még nem látszott reménytelennek, sőt. Amíg az alkotók féltek a 13 rész utáni canceltől és úgy csinálták meg, hogy már akkor vége legyen, addig egy B-kategóriás agyatlan akció szintjén még nézhető a sorozat. Ám amikor huszonnégyessé kellett húzni, na, akkor úgy lezúgott a sorozat, mint égből a madárszar. Erőltetett, ostoba, gyökér fordulatok követik egymást, kezdve az amnéziával (a klisécsavarok toplistáján rögtön a “skizofrén főhős a gyilkos” után szerepel nálam) a kábé három katonával őrzött “szuper”-börtönön át a vége felé látható Jack-rambózásig, amikor egymaga henteli le az életbenmaradt gonosz statisztákat és a nagyobb gonoszokat. És akkor még nem beszéltem a végcsavarról, a főárulóval, ahol megint sikerült tökéletesen megerőszakolni az intelligenciát a hatás miatt. Hihetetlen, ahogy észnélkül szembehugyozzák azt, ami addig történt, vajon hogyan csinálták?

  1. új forgatókönyvírók jöttek, nem látták az előző részeket, tippeltek.
  2. régiek maradtak, de elfelejtették.
  3. hülyék, mint a seggem.

Geci leszek, és a harmadikra tippelek.

A sorozat addig sem emelkedett ki semmivel, a színészek Kiefert leszámítva szintén a béka segge alatt leledzenek, se a rendezés, se a fényképezés, se a zene nem jut át a B-kategória határán, és izgalmas akciójelenet is csupán egy jut eszembe, mégpedig a tizenharmadik rész környékén lévő erdős sniper-csata. De ez szörnyen kevés ahhoz, hogy feljebb rugdossa a sorozatot, illetve hogy engem meggyőzzön arról, hogy továbbra is követnem kéne Jack Bauer szenvedéseit, mert abban nincs semmi szórakozás, ha közben én is szenvedek.

Viszont még így a végén szeretném megjegyezni, hogy a sorozathoz roppant igényes szinkron készült. Azt hiszem, minden szinkstúdiónak meglehetne mutatni, hogy “Srácok, így kell.”.

61 hozzászólás Ne habozz!

XmIsteR - 2006. 07. 01. 23:08

Ezt a kritikát…nincs is rá szó.
Talán elgondolkozhatnál azon, hogy amit te leszarozol, az hány díjat nyert, és, hogy aki ért valamit a sorozatokhoz, az a legelsők között emlegeti a 24et.
Neked tetszik valamilyen sorozat egyátalán? Ha nem, elgondolkodhatnál, hogy nálad lehet a baj. Vagy csak azért írsz mindenről szemetet, hogy többen ismerjenek, vagy cask idegesíteni akarod az embereket?(Vagy szimplán sík hülye vagy)
De mindig van megoldás, ahogyan most is:
Ne írj kritikát

Ipi - 2006. 08. 15. 14:30

Most már tudom, hogy a Te “kritikáid” nem mérvadóak. Ez az egyik legjobb sorozat, amit eddig láttam (láttam egy-kettőt). Pörgős, fordulatos a történet, és iszonyúan addiktív. A szinkronról meg annyit, hogy szerintem brutál szar lett.

ps.: kíváncsi lennék, hogy neked melyik sorozatok tetszenek.

dfg - 2006. 08. 16. 02:52

Nekem tetszett a fílm, a kritika viszont egy hulladék. Vagyis ez nem is kritika, csak fikázás. A kritikusok általában értelmes emberek és megnézik azt, amiről írnak. Viszont aki csak fikázni tud, az egy szellemi nyomorék. Aki nem látta a sorozatot, annak csak ajánlani tudom. A google segítségével elég sok leírást és igazi kritikát lehet találni, ezt ne vegyétek figyelembe!

Szanyoc - 2006. 08. 17. 22:10

Rábukkantam egy nagy bakira az írásodban, még
pedig az általad emlegetett “szuper börtön”-t
3-an őrzik…
Hát persze mivel titkos börtönnek volt kitituálva, senki sem tudott róla…
DE mindegy, és az ais biztos hogy lehet benne
bakikak találni nagy nehezen, de akkoris
nagyon jó sorozat.

bateman - 2006. 09. 23. 14:31

Nem tudom minek kell itt tipródni. Neki nem tetszett, ő így látja. Nem értek egyet a véleményével, szerintem a harmadik évad feléig teljesen rendben van a cucc. De fröcsögni csak nem kell azért, mert Snake-nek nem tetszik, ami nekünk igen.

PS: Azzal jönni, hogy mi hány díjat nyert, kb annyira cink, mint azt mondani, hogy az Oscar díjas film, az jó…

Friendsfan - 2006. 09. 23. 21:33

Én eléggé új vagyok. Nem nagyon olvastam Snake kritikáit. Sok pontos meglátása van, de mintha alapból úgy állna hozzá, hogy “ez itt egy szhar, és még egy retkes kritikát is írnom kell majd róla”. Így viszont nem érdemes, ilyen negatív hozzááláásal élni sem érdemes. Pedig nem iskülönösebben szeretem a 24-et. Szerintem Kiefer viszi a sorozatot, nélküle eladhatatlan lenne. De egy viszont télleg ott van az akció sorozatok elitjében. De ezt is túl sokáig húzzák, mint a Lostot. (Hiába, a pénz beszél…)

fogtunder - 2006. 09. 25. 15:25

gyerekek, ti itt valamit nagyon félreértettetek. snake írásai nem véletlenül vannak snake olt kategória alatt összegyűjtve. mert snake ezt csinálja, olt. én mindig elolvasom, amit ír, mert ő meglátja az agyatlanságot abban, amiért amúgy rengeteg amber rajong, és nem is veszi észre ezeket.

ott van példának a prison break és jelen sorozat is, én mindkettőt nézem és szeretem, de kénytelen vagyok bevallani, hogy snake-nek nagyon sokszor igaza van, még ha nem is értek mindig egyet vele, vagy éppen olyan apró hibákat nagyít óriásiakká, amiknek gyakorlatilag nincs jelentősége szerintem. kicsit túl szigorúan osztályoz, de a sorozatok eleve nem hibátlanok, mivel feltételezik, hogy a néző kevésbé figyel oda rá, mint egy átlagos filmre, pláne tömbösítve.

attól, hogy nem mindenki ír róla jót, a kedvenc sorozatod értéke nem csökken, te még ugyanúgy szeretheted, ez csak egy vélemény. és meglehetősen birka magatartás elvárni, hogy mindenki szeresse azt, amit mi.

ZsuKov - 2006. 10. 19. 23:44

Szeretem a sorozatot, ezt elore le kell szegeznem. A szinkron ott van, ebben egyetertunk. Abban is, hogy az izgalmas kezdes utan valami olyan szintu szinvonaleses jott, hogy az allamat kerestem valahol a padlon. Az aprobb logikatlansagokat (amik mellesleg minden sorozatban benne vannak, akar tudomasul veszi az ember, akar nem) leszamitva dobbenetesen jo sorozat.

Akarmennyire is lesujto a velemenyed, egy-ket dologban igazad van, a tobbi csak pipifaszoskodas, folosleges lehuzas. Ha nem tetszik, ird le azt, folosleges megfejelned “kakan-is-csomot-kereso” velemenyezesekkel. Ertem en, mit akarsz mondani, de ez az egy sorozatot szeretek a tobbi meg kalapszar szintu oltogatas teljesen folosleges. Ezt gondoltam, lehet anyazni ;).

flimo - 2006. 12. 27. 07:43

Annyiban egyet kell értsek, hogy az első évad magasan a legszarabb. Azért annyira nem volt szar, hogy ne nézzem meg a másodikat, annak ellenére, hogy nem különösebben vagyok oda az akciófilmekért, a sorozat egyedisége megkapó. A második évad meg eldöntötte a folytatást:D

Tamás - 2006. 12. 27. 10:29

Szerintem nagyon jó sorozat a 24. Persze vannak benne hülyeségek. Melyik filmben, sorozatban nincs?

Kritizálni pedig nem nehéz. Tessék jobbat csinálni!

flimo - 2006. 12. 27. 13:01

Ez a csinálj jobbat de szar duma. Ennyi erővel te meg elöbb írj jobb kritikát, mielött leszólod..

Tamás - 2006. 12. 27. 14:48

Snake, van olyan akciósorozat amit szeretsz?

speirs - 2006. 12. 27. 16:20

Tulajdonképpen inkább sajnálatra méltó az ilyen ember, mert elég szomorú lehet úgy élni, hogy mindenben a szart látod, semmi sem tökéletes, minden gagyi… Persze az ilyen fikázók általában azok közül kerülnek ki, akiknek az égegyadta világon semmi sem sikerül, úgyhogy ütnek rúgnak mindent, amit érnek, főleg ami esetleg népszerű, vagy sikeres (ellentétben velük). Persze erre való az internet.
Remélem egy nap arra ébredsz. hogy Jay és Néma Bob áll az ajtód előtt, és kapsz…

DaveBrubeck - 2006. 12. 28. 12:10

ne is figyeljetek rá oda, ő meg egy cliché-kritikus aki semmi konstruktív kritikát nem tud felmutatni csak fikázik!

seven - 2006. 12. 28. 19:33

igazából snake a negatívumokat emeli ki a kritikáiban. csak azokat. azokat viszont felfújja: és bár igaza van, elég bicskanyitogatóan adja elő :D
amúgy én bár nagy 24 & lost rajongó vagyok, én is tudnék ilyet írni; pont olyat mint snake.

szóval az sincs kizárva, hogy titkon biza ő is rajong az általa kritizált sorozatokért. :P

Rauer - 2006. 12. 28. 21:55

Snake, neked nem csak a segged hülye…
nade hagyjuk a személyeskedést,bocsánatot kérek!

Ezzel a kritikáddal nem lehet más célod,mint a “polgárpukkasztás” vagy inkább “rajongópukkasztás”
ami kétséget kizáróan össze is jött,hiszen többek közt én is úgy határoztam,hogy kommentelek
csak nem értem mire jó ez az egyoldalúság (najó a szinkront kegyeskedtél megdícsérni,annál a résznél majdnem elsírtam magam)

csak nagyon elvétve,vagy egyáltalán nem lehet találni olyan filmet (sorozatot meg pláne) aminek a storyja a való életben is megállná a helyét

attól,hogy van egy óberokos kígyó aki kiírja a hibákat amiket persze általában észrevesznek az emberek,de a film élvezhetősége miatt tudják,hogy nem kell velük törődni,még ez marad a valaha volt egyik legkirályabb sorozat

salander - 2006. 12. 28. 21:58

szerintem jo volt olvasni a kritikat :] nem ez alapjan dontom el, hogy nezem, nem nezem… speirs meg a tobbi hasonlo komment: LOL. mar a kritika is felviditott, de ez tette teljesse a napot. kac-kac. :]

Rauer - 2006. 12. 28. 21:59

Jah,ezt még elfelejtettem kiírni magamból :(

Nézzél inkább Híradót,az talán elég valószerű lesz még neked is

Rauer - 2006. 12. 28. 22:02

Egyébként félre ne érts,ha esetleg elolvasod az elmzéseid kommentjeit,attól,hogy védem a favorit sorozatomat még viccesnek és szórakoztatónak találom az írásaidat :)

e-cement - 2006. 12. 29. 10:09

Hé haver, ha szart ráx, akkor ne irjál már pls. mer’ a betűid is bűzlenek!!! Thx!

Harder - 2006. 12. 29. 14:50

A sorozat teljesen rendben van, most néztem meg az 5. évadot és tetszett. Nagyon jó a maga nemében.

A kritikához meg csak annyit, hogy a recept egyszerű: végy egy népszerű témát, addj hozzá egy lapot amit olvas a célcsoport, fikázd ezerrel, hogy a rajongók felkapják rá a fejüket, postoljanak, híreszteljék stb… kész a látogatottság növelés.
Nem lennék meglepve, ha Snakenek valójában semmi baja nem lenne a sorozattal. ;)

zerokul - 2006. 12. 30. 00:30

Szerintem inkább ne nézz semmit, ha ilyen a véleményed.

ZeDi - 2006. 12. 30. 00:41

szerintem az a gaz hogy csak az elso evadot nezte meg. a 2. es 3. evad nekem is 100x jobban tetszett az elsonel.

winnie - 2006. 12. 30. 09:16

nyilván, akinek nem jön be, annak felesleges továbbnáznie. olyan nincs, hogy “megnézek 24 részt, hátha bejön a 25.” – illetve van, csak a legmazochistábbakak. ha egy sorozat első 3 része nem jön be, akkor én nem hiszem, hogy továbbnézem.

Edge - 2006. 12. 30. 13:17

Nincs baj azzal, hogy valaki ennyire kritikus mint Kígyóarc haverunk. Csak ahhoz is kell ész, hogy valaki kritizálni tudjon és valljuk be neki nincs meg hozzá a megfelelő mennyiségű szürkeállománya… :)
De különösen tetszett amikor mozis újságokból nyúlt állt intellektuel kifejezésekkel próbálta meg átadni számunkra bájosan buta személyiségének lenyomat foszlányait… :)
Jó próbálkozás!

ui.: Amugy lehet hogy egy ilyen színvonalas site-ra épphogy kell egy ilyen -héttörpés kifejezéssel élve- Kuka alak!

Szegi - 2006. 12. 30. 13:35

Higgyétek el, Snake-nek semmi baja az általa kritizált sorozatokkal, inkább jót röhög az háborgó kommenteken :) Snake olyan, mint egy rovat az újságban, bárki tud írni ilyen kritikát. Ilyen is kell, hogy színesebb legyen :) Ennyi, nem kell komolyan venni :)

bbalint85 - 2006. 12. 30. 16:09

Na végre egy igazi kritika a 24-ről. Bevallom én az 5. résznél abbahagytam olyan mocsok unalmas volt.

négerbirka - 2007. 01. 01. 11:16

csatlakozom az előttem szólóhoz. sose értettem h miez a 24-kultusz. én mondjuk kb a titkosbörtönös részig bírtam nézni (az tényleg megarotfl volt), de még egy részt ebből az agyatlan unalmas sz@rból csak ha fegyverrel kényszerítenek. a prison break is egy kivételesen ostoba sorozat, de ott legalább végig volt valami feszültség, ami miatt ha bosszankodva is , de végignéztem az első szezont. a másodikról ugye jobb nem beszélni…
snake for president

blabla5 - 2007. 01. 01. 11:53

Büdös, rohadt szemét Snake Plissken! Dögölj meg, a 24 a legjobb!

Szegi - 2007. 01. 01. 13:05

Szerintem aki azt mondja, hogy a 24 unalmas, az már hüllő, olyan alacsony a vérnyomása.

adamboy - 2007. 01. 01. 13:39

:D Jot nevettem az irásokon és csak anyit jegyeznék meg hogy akinek nem tccik a sorozat akár kicsit fentébb a PB -t is lehuzták azoktol kérdezném hogy milyen sorozatot néz? Vagy egyetalán nézett-e valaha végig valamilyen sorozatot? Mert ugy konyu lehuzni mindent , bár látom magam elott tuti valamilyen argentin , brazil esetleg barátok kozt szapanopera rajongo vagy. Akkor neked nem ide kéne komenteket irni hanem a tv weboldalán a forumba :D

négerbirka - 2007. 01. 01. 14:08

na jó, mondok 2 db tökéletes sorozatot:
– Twin Peaks
– Northern Exposure

5-ből 4 pirospontot adnék a következőknek:
– Six Feet Under
– Rescue Me
– Weeds

közepesen jók:
– Lost
– Desperate Housewives
– Ally McBeal

futottak még:
– Dexter
– House

a többi nálam karót kap (vagy nem ismerem).

így jó?

(de csakazértse írom le, hogy milyennek képzelem azokat, akik a pb-re meg a 24-re izgulnak, pedig nagyon szeretnétek, amint látom, hehe)

adamboy - 2007. 01. 01. 15:41

:D aham
hát nem egyezik az izlés az biztos.
Én ezeket a sorozatokat még a 0 alá teszem. foleg a te általad emlitatt közepesen jokat. (mondjuk azokbol még erosen eroltetve is csak 2részt tudtam végig nézni mert akkora baromságot és még nem is szol semmirol.)
Mondjuk ismétlem a maga mufajában lehet jo , de azért nem hinném hogy egy mufaj lenne vagy egy lapon lehetne emliteni a PB, 24, 4400, heroes, jericho, vanished, threshold, invasion, surface, stb tudom van még de ezek scifi-akciok amiket meg te nézel egyetalán nem ilyan szal mert te nem olyat nézel azért ne nézd már le más mit néz.
Amugy elottem irta valaki hogy a 24 mennyi dijat kapott , szerintem nem véletlen, az SG1 is megérdemelten kapott dijakat a maga mufajában.
Persze attol még amiket te nézel nem rossz , és itt beszolhatnák én is de minek ha neked az teccik, sebaj nézd azt, bár abszolute nem értem de tedd azt.

négerbirka - 2007. 01. 01. 16:15

hát jól összearcoskodtunk ezen :DD

Rauer - 2007. 01. 01. 17:31

Mondják azt,hogy szar a 24,magánvélemény,és ez egy fórum,ahol nemcsak támadni lehet a Snake-t (bár természetesen én is azt tettem feljebb :)

Csak azt nem értem,hogy az “unalmas” jelzőt miért agagtják erre a sorozatra.Merthogy ez az a sorozat ahol minden rész végén van egy fordulat,tehát képtelenség,hogy unalmasnak lehessen mondani.

Valami más indokot el tudnék fogadni (persze nem adnék igazat),dehogy UNALMAS???

adamboy - 2007. 01. 01. 18:04

:D

gevert - 2007. 01. 02. 01:30

Pfu, hát ma késő estére fejeztem be a 2. évadot, és én még nézni fogom. Az első évadból arra emlékszem nagyon, hogy a végén a fordulat nagyon ratyi volt és tényleg olyan érzésem volt, hogy hülyének vagyok nézve… + egy haverom most fejezte be az első évadot és kábé ugyanezt a véleményt mondta az első 13 rész és a maradék viszonyáról (mint Snake), úgyhogy íme rögtön két dolog amiben Snake nincs egyedül. Egyébként örülök, hogy a sok nyálcsorgatás után egy ilyen kritikát is olvastam…

Oscee - 2007. 01. 03. 03:27

Rauer: valakinek meg a Rosalinda über-izgalmas :D
Én elég erősen 24 fan vagyok (már remegnek a kezeim a hátralevő napokban, pedig 24 könyvvel, OST-vel, hasonlókkal csillapítom magam :), de nekem tetszett a kritika, ha ezt az oldalamat venném elő, én is hasonlót írnék, csakhát a másik oldalamat használom :D
Snake amolyan indexes, mulattatós, stílusosan lehúzós, bejövős.

Bambi - 2007. 01. 03. 15:40

Én még csak két részt láttam, de szerintem is 100x jobb a második, mint az első. Az elsőben pl. én is untam az elnök családjáról szóló szálat.

Tamás - 2007. 01. 03. 22:08

négerbirka: a Twin Peaks-t én is szerettem, de ennek ellenére nálam csak gyenge 4-es, mivel sok fölösleges rész volt, Bob-ot sokat hanyagolták, s egy hülye befejezése lett, amin nagyon látszott, hogy csak muszájból csinálták meg, mert gyenge volt a nézettség. Sok az elvarratlan szál.

zajcev - 2007. 01. 04. 01:52

Te egy hülye fasz vagy!!!

gyurci - 2007. 01. 04. 08:47

Egyszeru leszek: szerintem a 24 kimondottan jo. Az elso szeria kb elmegy, a masodik mar sokkal-sokkal jobb, a harmadik pedig egeszen dobbenetesen jo az utolso harom reszt (=levezetes) kiveve. Tobbi meg hatra van.

Engem az aprobb vitathato pontok nem zavartak, egyetlen dolog zavart kegyetlenul, a nyomi lanya a jack bauer-nek. Szanalmas toltelek cselekmenyszal kulonosen a masodik, harmadikba (elsobe meg csak sizmplan idegesito volt, de legalabb volt valami szerepe)

winnie - 2007. 01. 04. 08:50

a legtöbbek szerint a 24 alap, mese nincs. szerintem is.

VR - 2007. 01. 04. 09:20

winnie: Pont tegnap volat a TV-ben(5. évad kezdés) és mivel semmi jobb nem volt gondoltam egye fene meg megnézem. Az első rész beszenvedtem(3 rész volt egymás után), de szinte örültem mikor végre átkapcsolhattam a BL-re.
Hiába nem nekem valók az ilyen akció sorozatok.

daywalkerdv - 2007. 01. 04. 21:47

snake minden egyes általad leírt szóra rá tudnék cáfolni. Előszöris kezdjük ott, hogy ez egy 2001-es dolog amit megnéztél, nem tnapi új csillogó 211ik évtized közepei kiélt sorozat. Manapság már kijátszottak sokmindent sorozatban, de könyörgök amikre azt írod,h klisé a 24 találta ki (nem az amnéziára gondolok mer az volt előtte is:))
egyébiránt az évadok között látszik az idő a fejlődés és szerintem így egymás utn való darálás után mondom, hogy egyre logikusabbá válik.
A végén a csattanó pedig a legváratlanabb esemény amire nem gondoltál. És ez egy logikusan felépített dolog, nem csak úgy bevágták,h ő áruló. Figyelj, ha van olyan dolog amiről azthiszed,h elvan cseszve a logikát illetően gondold át,h azt ilyen minőségben közölni akarod e mer lehet,h állatira nem neked van igazad.
Ezen felül a szinkron: volt szerencsém (leginkább szerencsétlenségem) először magyarul látni 24et. A hangok maguk jók, de az eredetit meghallva soha nem nézném újra magyarul. A legdurvább dolog amit valaha sorozatszinkronban hallottam (najó talán a bsg-csillagközi romboló hozza((off egyszer elmeséltem egy angolnak a dolgot interstellar destroyer címszó altt kicsit megvolt döbbenve:)). Szóval nem térek már el összevissza a “fedett ház”- ez a szófordulat annyira szánalmas volt benne. (elnézést attól aki érti, de kirészletezem: covered house – fedezett ház (katonai szempontból biztonságos), nem várom el senkitől,h fedezett házat mondjanak, de ilyen nincs,h szószerint FEDETT ház lesz a szinkonban, 1szerűen megdöbbentem ezen.)
Ami nekem nemteccett és javítottak is később rajta,h Kim álandóan belekeveri magát a szarba, spontán, úgy,h nem erőlteti rá a dolgot senki (nagyrészt második évad).

GwenDor - 2007. 01. 04. 23:59

Már csak tizet kell aludni és újabb nap kezdődik! Akár tetszik, akár nem. Véleményem szerint az azért jelent valamit, ha egy filmből a forgalmazó 144 részt elkészített.

Tyler - 2007. 01. 05. 10:13

Na emberek én ezt nem értem?! A világ legistenebb sorozatáwal wan dolgunk!!! Erre jön ez a szánalmas faszi és elkezdi oltani. Nah ácsibácsi… 13.rész után igaz h. kicsit enged a sorozat a szinwonalából de a wégén a csavar mindenkit kárpótol ezért. Snaketől még azért megkérdeném hogy nem-e hányja el magát reggel borotwálkozás közben a tükör előtt? Tipikus “én legyek a figyelem középpontjában” szindróma. Jah és hogy ilyenek hogy unalmas a sorozat? – ezt neg se hallottam (wagy inkább el se olwastam)Kim tényleg lámáskodik a második éwadban de tul jó nő ahhoz hogy kiirják:) Mindenkinek 24 forever – Kitartás 9x24hours remaining

daywalkerdv - 2007. 01. 05. 11:12

:D annyira örülök neki,h még nekem addig van 2évad darálnivalóm, sőt most tartok a 3ik finálénál, addigra mondjuk úgyis beérem sajnos….

Szegi - 2007. 01. 05. 13:40

Én a Las Vegas-al vagyok így :)

A 24 hatodik évadba meg nem merek belekezdeni, mert szörnyű lesz hetente egy rész megnézni. A daráláson gondolkodom utána, de ki fogom bírni?

bogabi - 2007. 01. 05. 16:59

Hát én pont egy hete fejeztem be az 5. évadot… Eddig dara volt, most meg heti 1, áááááááááá….

asbi - 2007. 01. 06. 09:33

én meg azt nem értem, hogy milyen alapon fikázza itt akárki is Snaket? ez egy vélemény. nem kell vele egyet érteni, és legfőképp nem kell itt szánalmasozni.. szerintem igenis kellenek az ilyen cikkek, van min röhögni.
ennyi voltam.

farad - 2007. 01. 06. 10:28

FASZFEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AKKOR NÉZZÉL VMI BRAZIL “CSODÁT”

daywalkerdv - 2007. 01. 06. 11:51

:) én részemről nem bántom a véleménye miatt csak ami nem igaz azt nem hagyom szó nélkül:)

Csigusz - 2007. 01. 26. 00:00

Imádom a 24-et most is azt darálom éppen.
És baromi jót röhögtem ezen a post-on, azt oltást nem veszem fel mert nem érdekel, de maga a szöveg haláli. :D
Így tovább Snake! :)

zero - 2007. 01. 28. 19:52

Hát Snake nagyon ügyes vagy! CSak az a baj, h rosz oldalra írtál cikket, mert ez még a szánalmas.hu-ra se merném felrakni! Minden 3.részt láttad csak? Na mind1, sztem haggyuk, úgyse bírod felfogni…..maradj a micimackónál meg a gumimaciknál! Az való neked

Pacal17 - 2007. 06. 20. 15:14

Akkor nézd a Hupikék Törpikéket azvaló neked -.-

edem. - 2007. 12. 21. 13:09

szerintem is sz@r a 24

Kaktusz - 2008. 02. 23. 18:00

Csigusszal értek egyet. nálam benne van a top5ben (akármilyen is lett az 5-6. évad), de pont ezért volt poén olvasni a kritikát. akármilyen elfogult fan vagyok, azért vannak benne következetlenségek és hibák (nekem is pont ez a három opció jutott eszembe az első évad végén). egyértelmű, hogy nagy túlzások vannak a kritikában, de sztem ezzel Snake is tisztában van:P

Guen - 2008. 03. 29. 10:08

Anyádat iq megbaszlak.

Greg Newcastle - 2008. 04. 23. 14:20

Én meg úgy vagyok vele, hogy különösebben nem akadok fent egy ilyen kritikán.. Úgyis én döntöm el, hogy mi tetszik, meg mi nem. Vannak eltérő vélemények, tény, de arra úgy látom még senki nem jött rá, hogy akármennyire próbál visszaosztani meg érvelni, nem fogja megváltoztatni a másik véleményét.. Így fölösleges is, max csak a saját lelkét próbálja nyugtatni..

Raven Seldon - 2009. 01. 28. 11:56

Na mivel csak nemrég szenvedek ezzel a sorozattal, gondoltam elolvasom Snake írását, és hát sajnos sok mindenben tényleg igaza van. Első évad is egy kínszenvedés volt, a második úgy ahogy jó volt (persze az egyetlen szimpi karakter richtig sugárfertőződött), a harmadik viszont ismét nagyon béna. És a legnagyobb baj hogy van egy egész jó kis alapsztori, amit viszont hogy kitartson 24 részig, olyan szinten szétnyújtanak hogy az hogy jaj, és részenként raknak bele valami béna fordulatot, amitől már tényleg komikus lesz az egész. Csak azért nem cancel-eztem, mert bátyám megvette az első 3 évadot vakon, és ha már megvan… :) [megy is utána valamelyik árveréses oldalra :D]

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz