login |

8. Twins… Joey helyett

2006. 04. 09. 12:02 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: szitkomajánló,

Plot: Adott egy ikerpár. A szép, de buta és a nem szép, de okos, akik megkapják anyuék cégét. Persze az apuka is nem szép, de okos és az anyuka is Melanie Griffith. De inkább munkahely sitcom, mint családi, persze többkamerás, közönség előtt felvett cucc. Vicces mellékszereplő kivételesen nincs.

winnie szerint: Jaaaj, hát van ilyen. Gyenge pont, nem tudom. Giltiplezsör (tudom, még nem definiáltam.), szégyellem, hogy nézem, de beismerem. Nagyon szőke sitcom, WB-s, és tuti nem lesz 2. évad, de az első tök aranyos volt, még ha nem is értékes. Nem tudom, de Sara Gilbert beszédstílusa már a 24-ben és a Vészhelyzetben is bejött – itt is. A szőke iker (ő a jó csaj) is olykor tud nagyon hülye lenne, Melanie Griffith is elviselhető teljesen, ebben az amúgy teljesen tipikus sitcomban, amit szerintem mindenki gáznak tart. Twin-pávör, és 6.5/10.

human szerint: mondom én, hogy a WB valami drogot kever a képbe. Szerencsére ennek a hatása alól ki lehet jutni, de egyáltalán nem írnám le a béka segge alá a sorozatot. Két csajszi, ebből az egyik aranyos és szép, de buta (paris hiltonos poén ottvan), és nagyon formás popója van (azzal kezdődik a sorozat konkrétan), a másik meg az evil. Ja és ikrek. Majdnem bejött az első rész, de nincs idő mindent megnézni. 5/10 legyen mondjuk, de nem ez a legrosszabb idén indult sitcom.

2 hozzászólás Ne habozz!

Réta - 2008. 07. 16. 10:54

Imádom az ikreket. Milyen más sorozatokban vannak még ikerpárok?

sermon - 2008. 07. 18. 12:03

sweet valley:D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz