login |

DVD-k – Még, még, még! (24, Kingdom Hospital, stb.)

2006. 04. 15. 17:01 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: dvd

Tessék venni és akkor még többen lesznek, mondhatnám, hiszen itt Joe leírta, hogy milyen klasszikusok várhatóak májusban (Happy Tree Friends magyarul – anyám, borogass!), emitt meg én próbáltam az áprilist és a május egy részét magamévá tenni (Linda, Mocsok macsók meséi, Pityke, Vízipók, Angyalbőrben).

Először is, kétféle hazai sorozatDVD létezik. Azt, amit a Warner ad ki és az, amelyiket nem. Jó, túlzás, de öröm látni, hogy a BuFi és az Intercom megint aktivizálta magát és jön május 30-án az utóbbi gondozásában a 24 negyedik évada is, valamint ugyanezen a héten bónusznak a Disney Channel egyik kedvelt sorozata a Kim Possible (hogy csak pár epizód vagy teljes évad, azt most passzolom).

De, van még, ami várható és már kitűzött időpontja is van – a Warner június 13.-án adja ki az Elnök emberei (The West Wing) 5. évadát és ugyanezen a héten jön a kultikus Cartoon Network-ös Teen Titans 2. évadának első fele is. A DC-s képregényből készült rajzfilm-sorozat tipikusan nem csak gyerekeknek alapanyag, hiszen rengeteg áthallás késztet minket bajszunk pödörgetésére.

Június 20-án jön a tavaly év legnézettebb amerikai sitcomjának, a Szeretünk, Raymond-nak (Everybody Loves Raymond) 5. évada. Én nem szeretem, de sokan igen, szóval nem bántom.

Június 27-én meg veszünk egy mély lélegzetet és bizony, akkor jön Stephen King és Lars von Trier közös gyermeke (fúj) az itthon az AXN-en épp most vetített Félelem kórháza című sorozat első és egyetlen évada, 13 résszel. Anno 2 éve midseason sorozat volt és a kezdeti nézettség hamar visszaesett, így az ABC adott neki egy zsíros cancel-t. Hát, az biztos, hogy nem az amcsi életérzéshez volt méretezve, olykor nekem is fura volt a sok hangyászsün és fej nélkül rohangáló holttest, de a maga szürrealizmusában érdekes horrorsorozat volt, aminél betegebbet országos tévén, főműsoridőben nem sokat lehetett eddig látni, szó mi szó. Remélhetőleg nem értem félre a Warner megjelenési tervében a címet és tényleg az egész sorozat jön és nem csak az első duplarész.

Ja, és még ugyanazon a héten egy kis bónuszt is kapunk, hiszen jön az Egy rém rendes család (Married with Children) 5. évada is.

6 hozzászólás Ne habozz!

Neuwirth Gábor - 2007. 03. 30. 18:03

Nos Nekem a hangyász barátunk NAGYON bejött.
Egésszében a film is, s már most megvenném DVD-n.

Mammut - 2007. 03. 30. 18:22

már majdnem kérdezni akartam, hogy mi van? mert a kingdom végül megjelent pár hete :) így jár az, aki csak rákattint egy hozzászólásra, és először nem a cikk készültének a dátumát nézi meg :)
mindenesetre a cikkből nyílván látszik most, mennyit is csúszott ez a megjelenés :)

Neuwirth Gábor - 2007. 08. 07. 17:08

Akkor most mi van???
Kapható DVD-n?
Hol, mikor, mennyiért, meddig???

PLS HELP

winnie - 2007. 08. 07. 17:14
Neuwirth Gábor - 2007. 08. 07. 17:24

Köszönöm a segítséget.

Nem ehhez a témahoz kapcsolódoan, Dolmen -ről tudsz vmit?

winnie - 2007. 08. 07. 17:56

arról sajnos semmit nem tudok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz