login |

Vessünk véget a Spoiler-uralomnak!

2006. 04. 20. 09:17 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: sajtószemle

Az Index megírta, hogy jön a 24-film. Ezzel eddig nem is lenne baj (hadd jöjjön), csak hogy szerencsétlen módon nem a tévés szekció vette kezelésbe az ügyet, hanem a kevésbé modoros mozisgaleri, akiket nem nagyon hat meg hogy itthon még csak 3 évad jelent meg DVD-n (és a 4. májusban jön, ugye), egyszerűen fogják magukat és pár sorral (és némi bodycount-tal) tönkreteszik azoknak az élményét, akik esetleg potenciális vásárlói és élvezői lennének az itthon még nem kapható 4-5. évadnak.

Tévés spoiler esetében már az is eléggé gumicsizmás lépés, ha visszamenőleges spoilerez egy híroldal (lehet, hogy valaki még a 3. évadot nézi), de hogy mindezt a spoiler-veszély leghalványabb figyelmezteése nélkül teszi meg, az azért mégiscsak durva. Igazából vannak alapdolgok, hogy mozis hasonlattal éljek, (és hiába több mint fél évszázados film az Aranypolgár), de azért nem hiszem, hogy illdomos leírni egy HÍRben, hogy ki is/mi is az a Rózsabimbó, vagy, hogy ki az a bizonyos Keyser Söze.

(Ha láttok hasonló bakikat (mint a tavalyi origós cikk a Lost 2. évadról), jelezhetitek nekünk, hogy időben figyelmeztethessünk mindenkit és ujjal mutogathassunk – amellett, hogy a megfelő orgánum (index, origó – ki foglalkozik még tévés hírekkel?) részére is küldtök egy ujjra koppintó mailt.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz