login |

Caprica – Battlestar Galactica spinoff!

2006. 04. 27. 00:10 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: hírek

Mostanában több csúcssorozat is megkapja a maga kvázi spinoffját (ld. a mobilos Lost, Prison Break, 24), de ezúttal a SciFi Channel a Stargate és spinoffjának (nevezzük leágazásnek, testvérsorozatnak) mintájára a hazai keresztségben a Csillagközi romboló címet viselő BSG-nek is spinoffot tervez készíteni.

Egyelőre csak az előkészületek folynak és ez még koántsem jelenti azt, hogy a sorozat meg is fog valósulni, de a BSG sikerét tekintve akár az is előfordulhat, hogy a valamikor búcsúzni kényszerülő Stargate alapsorozat utódját vélik felfedzni a vezetők a Caprica munkacímre hallgató sorozatban. A Caprica executive producerei Ronald D. Moore és David Eick (BSG, természetesen), hozzájuk csapódott még a 24 egyik írójaként is megismert Remi Aubuchon és az NBC égisze alatt megkezdődött a produkció előkészítése.

A Caprica a tervek szerint 50 évvel az eredeti sorozat előtt játszódna, ahol is a 12 kolónia lakói békében élnek egymás mellett, amikor is a robotika tudományában valami igazán nagy előrelépés történik meg, és megjelennek a Cylonok. A sorozat két családról szólna, A Graystone-okról és az Adama-król és leginkább a vállalatok közti párharcot (intrikákat, ügyeskedéseket) és a kor politikai mismásolásait mutatná be – kvázi a televíziótörténet első scifi családi történetének keretein belül.

1 hozzászólás Ne habozz!

Loky - 2008. 08. 18. 14:18

Már várom…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz