login |

További scifi sorozatok jőnek!

2006. 04. 27. 20:46 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: hírek,

Tegnap már szólottam arról, hogy a tudományos fantasztikus műfaj sorozatorientált rajongói kezdhetnek (most még csak lopva) magukhoz nyúlni a BSG-előzménysorozat hírének hallatán – ma már újabb készülő sorozatokról vetek ide pár sort, hátha valamelyik érdekes lesz. Persze ezek közül nem is lehetne mindből sorozat, de ha rábólintanak a SciFi Channel fejesei, akkor megvalósulhatnak, mint a nyárra tervezett Eureka és Dresden Files című sorozatok, amikre már mérget is lehet venni.

Szóval előkészületben a Snap, amit egy hitchcock-i thrillersorozatként aposztrofálnak, ahol is egy kormányhivatalnok összeesküvés nyomaira bukkan. Az internet korában a fenyegetést valami mesterséges értelem szolgáltatja, amely embereket kerít hatalmában és látszólag összefüggéstelen tettekre, bűntettekre sarkallja őket. Ezt megállítandó főhősünk beépül a zombik közé, hogy kiderítse az AI céljait. Készítő az Alias-ban és Lost-ban is melléktevékenységet végző Jesse Alexander.

A Persons Unknown egy kirakós thriller sorozat lesz (megint thriller a SciFi Channel-en?), ahol is egy csapat idegen egy elhagyatott városkában ébred – természetesen emlékek nélkül arról hogy kerültek oda, mindenesetre a kiutat nem fogják egyhamar meglelni, mert valami titokzatos erő megakadályozza őket. Az egyetlen kapcsolat a külvilággal, valami tévéképernyőn keresztül érkezi totál random módon. A lényeg, hogy tehetetlenség miatt egy idő múlva bizalom és árulás gyanúja üti fel a fejét a csoportban – a sorozatot Christopher McQuarrie jegyzi, aki anno a Közönséges bűnözőkért írói Oscar-t kapott.

A The Bishop című sorozat készítői között Freddie Prinze Jr. is ott van és a sorozat egy léhűtőről szól, aki rádöbben, hogy természetfeletti képességekkel rendelkezik. Persze ezzel a srác mit sem törődik, csak hogy idővel kiderül, hogy az egésznek a gyökere az általa nem ismert apjához köthető, így hát kénytelen a sokkoló igazság kinyomozása érdekében útra kelni.

Fogalmam sincs, hogy a catorna hány sorozatot tudna futtatni egy évben, de nem lenne egy rossz dolog, ha a mostani 3 + Dr. Who-t kibővítenék egy picit.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz