login |

2006/07 – Az ABC újoncai (13.) – Traveler

2006. 05. 16. 21:31 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2006-07,

 

TRAVELER 

Készítő: David Digilio
Rendező: David Nutter
Szereplők: Logan Marshall-Green (Narancsvidék), Steven Culp (Született feleségek), Matthew Bomer (Tru Calling), Aaron Stanford, Viola Davis
Várható indulás: 2006. ősz

Sztori: 3 iskolai jóbarát. Egy poén, egy csibészség – és egy robbanás egy múzeumban. Kettejük gyanúsított lesz terroristacselekményben – a harmadikuknak kellene tisztáznia a srácokat. Csak éppen a harmadiknak titokzatos módon nyoma vész, még csak a létezését sem tudják bizonyítani a zsaruknak, pedig két éve ismerik már egymást. Összeesküvés? Nyilván egy szökés után a két barát megpróbál utána járni az eseményeknek. Akció hegyek – és persze flashback-ek az elmúlt két évre, a 3 fiú barátságának alakulására.

winnie szerint látatlanban: Összeesküvés? Minden mennyiségben. Ezt alapból érzem, hogy kell nekem, ha meg az ABC beválasztotta, akkor csak nem lehet rossz. 80%.

human szerint látatlanban: Megszöknek, és a nagy összeesküvés nyomába erednek. Honnan ismerős? Pörgő akció legyen, és akkor ez lehet nagy meglepetés. 60%-os érdeklődés. Azért a mostani High concept tömegben már nehezebb lesz kiemelkedni, mint a Lostnak 2 éve.

3 hozzászólás Ne habozz!

trigger - 2006. 07. 15. 22:19

nemtom, de én a sztoriról egyből prison breakra asszociáltam, de szerintem human is, nem szimpatizálok az ilyen koppintásokkal (lásd filmben: Randiguru-Anyám nyakán), de azé pilotot megnézzük és eldüntjük jó-e(Anyám nyakán is jó volt:D).

Bollesz - 2006. 11. 11. 22:59

Megnéztem én is pilot-ot. Kiváancsian várom a kövi részt. Nemtudjátok mikor lesz?

sixx - 2007. 03. 12. 14:32

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz