login |

2006/07 – Az ABC újoncai (4.) – The Nine

2006. 05. 16. 16:49 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2006-07

THE NINE

Készítő: Hank Steinberg (Without a Trace) és K.J. Steinberg
Rendező: Alex Graves
Szereplők: Kim Raver (24, Harmadik műszak), Chi McBride (House), Scott Wolf, Timothy Daly, Owain Yeoman, Lourdes Benedicto, Camille Guaty, Dana Davis, Jeffrey Pierce, Jessica Collins, John Billingsley
Várható indulás: 2006. ősz (szerda, 22.00, a Lost után)

Sztori: Kilenc ismeretlent összehoz a sors. Részesei és túlélői lesznek egy 52 órás, balul elsülő bankrablós túszdrámának. Az életük megváltozik, ők is megváltoznak. És csak ők tudják, hogy mi történt a bankban. A Lost-hoz hasonlóan itt is pár perces flashback-ekkel fognak kezdődni a részek, melyek újabb és újabb részletekkel ismertetnek meg minket a túszejtéssel kapcsolatban.

winnie szerint látatlanban: A készítő miatt egy piros pont. A téma miatt meg még több, de ez már csak az én hülyeségem, hiszen köztudott, hogy a múltkor a házamat adtam el egy flashback-es sorozatért, szóval az ehhez hasonló műfaj menthetetlenül be fog nyelni. Végesnek tűnő, de húzható sorozat lesz és 90%-osan érdekel.

human szerint látatlanban: 100%-os érdeklődés… lenne ha nem Kim Raver lenne a főszereplő, ezt a csajszit ki nem állhatom, mind a kettő neve mellett látható sorozatban. Leestem én is 90%-ra, mivel a téma tök érdekesnek tűnik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz